PDA

View Full Version : EDna glupava snimka

eleto_ludo_dete
11-28-2006, 07:23
Не мога да разбера какво става?!!В петък донесох в даскалото фотоапарат за да се снимаме с дружките.Страшно много исках снимка с момчето,което харесвам.Докато седяхме в коридора една моя приятелка го видя и се затича към него.Казала му дали може да дойде за малко ,защото искат да се снимат с него.Той попита :Кой?И тя каза мойто име.Реакцията му беше следната :Верно ли бе ?. Моята пр. ми каза ,че много се е зардвал.И така ,той беше с една мацка и я заряза там да седи сама и дойде при мен.ОК снимката е факт!
Всички повтаряха ,че 100% ме харесва и аз започнах да си мисля същото и заради неща,които стават с нас напоследък.
На следващия ден в Skype си беше сложил за аватар снимка -но с някакво друго момиче .Направо откачих !!!Супер тъпо се почувствах и едва се успокох .Цяла нощ съм плакала ,заради тази симнка.Как да разбера противоречивите му сигнали,и струва ли си заради тази снимка да се притеснявам?Вече се уморих:(((

exelero
11-28-2006, 07:32
Ама много ме кефите вие момичетата колко сте чуствителни и как плачите за най малкото :)

Сега да помислим....... за тая снимка дето си я сложил не се притеснявай. Няма нужда да се измъчваш толкова заради 1 снимка и какво от това че не е сложил вашата снимка ами някаква друга сега сигурно те кара да ревнуваш и да се заинтерисоваш повече от него.

I_ve7o
11-28-2006, 08:21
abe ne se vprqgai tolkova zaradi edna snimka spok :)) ti 6tom za edna snimka pla4e6 nai6 li kolko mnogo drygi raboti te o4akvat :P spok

BeBcHeTo
11-28-2006, 08:31
Само една снимка кфо толкоз...споксС

deidiy
11-28-2006, 08:51
abe ne se vprqgai tolkova zaradi edna snimka spok :)) ti 6tom za edna snimka pla4e6 nai6 li kolko mnogo drygi raboti te o4akvat :P spok
=D>
абе за една снимка не си заслужава да плачеш

iiirish
11-28-2006, 09:36
мисля, че приемаш твърде навътре нещата. дори и да не те харесва наистина какво от това?! нито те е излъгал за нещо, нито ти е обещавал нещо... бъди оптимистка и гледай реално на нещата! залъгваш се твърде много и очакваш неща, за които нямаш основание да се надяваш

Komshiikata
11-28-2006, 09:37
Божеее...За една снимка плачеш ?! ](*,) ](*,)

RoSsY88
11-28-2006, 09:50
Миличка не трябва да ти пука заради една снимка...Харесва те...може би ДА може би НЕ..Ако те харесва ще направи нещо ако ли не...голяма работа...той има ли снимката с теб...ако я няма как да си я сложи...ти сложила ли си снимката с теб в скайпа?!Ами аз имам мн снимки с момчета дет съм мн сладка излязла но с никой от тях нямам нищо повече от приятелство :twisted: По спокойно...що не направиш ти първата крачка...аз ако бях на твое място щях да мус е включа и да му кажя "ей сладур аиде на кафе някой ден"...давай рискувай!АКо не рискуваш няма да спечелиш :P

Alira
11-28-2006, 09:55
НЯма смисъл от плачене...няма да помогне.Успокой се и се бори за него!!!Успех :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

He3HauKa
11-28-2006, 09:59
Pomisli logichno tova moje da e sestra mu,bratov4eTKA my,nai dobrata mu fr. Sigurno i ti imash snimki s tvoi priqteli,bilo to ot kompaniqta ti ili ot klasa.Povod za pritesnenie-nikakav :mrgreen:

koalka
11-28-2006, 10:07
Ами виж...тази снимка,която си я е сложил на скайпа може би е била с приятелка,която е прегърнал,а не нещо повече..Успокой се и отиди да му кажеш,че го харесваш.Щом се е зарадвал,значе те харесва,а и всички да ти казват това,нито един да не мисли обратното,значи...Та питай го дали имаш шанс,а ако иска нещо да направи ще те покани да излезете и така.

Mike-Jones
11-28-2006, 10:58
ОООО неразумни народееее !!!!!!!! :( xaxa zashto zanimavash xorata sas tupotiiite i kak bixa mogli da ti pomognat ne mogla da go snimala drisla malka

iiirish
11-28-2006, 11:06
ОООО неразумни народееее !!!!!!!! :( xaxa zashto zanimavash xorata sas tupotiiite i kak bixa mogli da ti pomognat ne mogla da go snimala drisla malka

коки, много крайно се изказваш :?

xOtkiSsSs
11-28-2006, 11:09
=D>
абе за една снимка не си заслужава да плачеш
:wink:

IKisseDAGirL
11-28-2006, 11:35
пф стегни се малко бе.. за една снимка ревеш, пък ако тръгне с друга кой знае кво ще е.. не си заслужава :shock:

haily_drs
11-28-2006, 11:45
vij ne se raztroivai tolko mnogo.ne go priemai tolkova navytre.zamisli se-moje puk dda e nqkoq bratov4edka ili dobra priqtelka ili puk sestra mu :-k .ne sum mn sigurna no iskam da te uspokoq,vuzmojno e.ne se qdosvai :smt018 majkite ne go zaslujavat (s izkliu4eniq) :smt016

die_die_my_darling
11-28-2006, 12:12
ti ako civri6 tai zaradi 1 snimka...

eleto_ludo_dete
11-28-2006, 16:09
Blagodarq na horata ,koito mi dadoha podkrepa.Az oba4e se okazah prava i za moe sajalenie tova ne e bratov4edka mu ](*,)
S tova momi4e hodqt ot 10 dni .I toi ne mi e kazal ni6to-vsi4ki sa si mal4ali,no az prosto sam go usetila..NE e vqrno ,4e ne mi dalji obqsnenie ,za6toto prez tezi 10 dni nie dori izlizahme na sre6ta ,na koqto toi me pokani ,a ne az nego.Ob6to vzeto mai pak popadnah na idra4.Oba4e jivota ne e svar6il.
A kokoto da nqkoi ,koito sa bili taka lubezni da me obidqt 6te im kaja ,4e v tozi forum 4ovek moje da razkaje kakvo mi teji bez da go ubijdat i da po4uvstava nqkakvo uspokoenie.Ne bih iskala s nikoi da se zaqjdam,no tva vse pak e forum za hora ,koito mogat da ob6tuvat ,a ne za takiva ;koito tekarat da se 4ustva6 kato idiot.
SEga mi e super sduhano i 6ibano taka 4e ...po dobre da sprem s temata do tuk!Ve4e ne iskam da mislq za tova.Tuka ima silni momi4eta ,smqtam se za takova.Jivotat e takav kakavto si go napravi6 ti!

perky_girl
11-28-2006, 16:15
Може би просто се харесва как е излезнал на тази снимка :twisted: А и защо не го попиташ,ей така м/у другото,дали си има приятелка и така ще разбереш със сигурност и няма да измъчваш.. :wink:

perky_girl
11-28-2006, 16:18
Еми щом е така-просто иди при него и директно го попитай 'нея или мен' ако избере теб-супер радвай се,но ако избере нея,не се притеснявай,ще ти мине след известно време ;)

MoHuTo
12-01-2006, 13:07
Абе как може да се впрягаш толкова за една снимка!Ти добре ли си!Това нищо не значи,може само тая снимка да има или там най-много да се харесва!Какво толкова се впрягаш?!Успокой се малко :|

rali4ka91
12-01-2006, 17:36
Боже...момчето нито ти е обещавало нещо...щото си се снимала с него и си решила че той иска да е с тебе.Може просто да си му симпатична.Има много момчета, които са ми адски симпатични и се държа много мило с тях, но това далеч не означава, че искам връзка...

gerinceto
12-03-2006, 16:05
nedei da pla4e6 za tolkova malki ne6ta.toi ako iska da e s teb,6te ti kaje,a ako ne iska-ostavi go pravi kakvoto iska i se pravi 4e ne ti puka za nego.ponqkoga tozi na4in e dosta uspe6en:}kasmet

S_T_E_V_E
12-11-2006, 18:21
Е недей плака няма смисал :)