PDA

View Full Version : Изгубено приятелство ..

Хмммм
11-28-2006, 11:30
Ето за какво става дума :

Познавам се с въпросното момиче от доста отдавна и тогава много се разбирахме бяхме мн добри приятели и често говорехме.Само че напоследак (последните месеци) като се видим и въобще не си приказваме даже много по-лошо - не се поздравяваме минаваме един срещу друг и нищо :(
Както казах по-нагоре от малки се познаваме живеем близко един до друг и често се виждаме. но въпреки това все едно че никога не сме се познавали . Мислил съм си да я заговоря но тя се събира с едни момичета с които не мога да кажа че се разбирам .. :smt010
Съмнявам се че са и казали нещо против мен но се пак възможно ли е от компанията и тя да е станала като тях т.е. от там да ме избягва ?
Трябва да призная че и аз не поздравявам по простата причина че като я видя някак си тя пък се обръща(но въпреки това е свестно момиче и много я уважавам)
В тоя раздел я пиша темата защото имам чувството че малко я харесвам

O:) ](*,)

koalka
11-28-2006, 11:42
Ами просто се опитай да я заговориш, но да е сама.Поговорете си.Но не мога да разбера,защо се е изгубило така приятелството ви,след като го е имало и няма видима причина.

za3k^dFsG
11-28-2006, 11:43
Едитеят вариант е да не ти обраща внимание заради ново гадже а другия приятелките както каза да не те харесват(тва момичетата са големи инати всичко могат да ти направат)

кольо
11-28-2006, 14:10
Тя не е постоянно с приятелките се,тай че все ще намериш начин да я заговориш.Помоли я да ти помогне за нещо,питай я за някой общ познат и за да и благодариш за услугата я покани да излезете.Едвали приятелките и ще я обърнат против теб,след като се познавате и тя знае какъв човек си!
Не се отказвай без борба! 8)

Ninska
11-28-2006, 14:57
Kak taka se e izgubilo priqtelstvoto bez pri4ina? :smt017

11-28-2006, 17:26
Kak taka se e izgubilo priqtelstvoto bez pri4ina? :smt017

не казах точно ама имаше един период малко незнам от къде ми дойде самочувствието и малко от тогава понамалихме приказката за което доста се ядосвам затова моля без обиди :smt009

BeBencEto
11-28-2006, 17:32
ami govori s momicheto kato q vidish i razberi prichinite poradi koito ne ti obrushta vnimanie...s gadenie nqma da stignesh do nikude

11-28-2006, 18:20
ami govori s momicheto kato q vidish i razberi prichinite poradi koito ne ti obrushta vnimanie...s gadenie nqma da stignesh do nikude

това в прав текст ли ? ..

кольо
11-28-2006, 19:00

след като той не и е обращал внимание,кво да праи момичето ве?

sladakk
11-28-2006, 21:12
аз съм бил така но с бивше гадже, според мен това е инат а и ако е разбрала че я харесваш, и е станало неприятно може би затова аз така си обяснявам нещата, има и друго: компанията може също да я е променила!!!!ПОговорете когато сте сами!

bibonka
11-28-2006, 21:19
otidi do tqh ili i se obadi ...pogovrete si...pitai q kakvo stava s neq,neshto da ne ti se syrdi...otidete na kafe i taka postepenno daje moje i neshto poveche da se polychi..
A kolkoto do tova da ne te pozdravqva,az lichno spiram da pozdravqvam nqkoi,kogato sym syrdita za neshto ili sym chyla che e govoril edi kfo si za mene i posle razbiram che e istina...

Tender Poison
11-29-2006, 16:24
издебни удобен момент и я заговори

{Sweety_f}
11-29-2006, 19:34
spored men kompaniqta mn vliqae no se opitai da gvprish s neq i i obqsni vsi4ko...