View Full Version : 3 problema help
besniq-val4o
11-28-2006, 12:00
zna4i imam 3 vyprosa !
1-q :
za6to predi sex penisa mi 1 chas ne6te da stane .. a kato stane zapo4vam da treperq i svyrshvam byrzo i nese izhvarlqm , a sym na 15 ? a kat praq 4ekii staa nomera
2-q : onq den mnogo se zlobih kat praih 4ekii , i bez da iskam skysah koji4kata svyzva6ta glavi4kata s tqloto ... i sq se 4ydq kakvo da pravq ... da hodq li na doktor ili 6te zarasne samo
3-q :
imam 4yvstvoto 4e sym obraten ... kogato me syrbi dypeto kato se 4e6a mi stava hubavo ... kak moga da razbera dali sym gei ?
xaxa ne si gei samo zaradi tova 4e te sarbi guza:pxaxa
a za dr..vsi4ko e na psihi4eska osnova..gledai dokato trae "lubovnata igra" da si mislish za mackata..da si q predstavqsh gola ala bala :pxaxa da se nastroish na taq valna ..turkai se v neq..natiskaite se za da se vazbudish.za 2riq problem...SPOKO,shte zarasne!:)probvai s vazelim(medicinski) da go majesh i sam she usetish dali ti pomaga ili ne..ne ti trqbva lekar!:)
vaiiiiiiiii mazen 4ikijiq li si e axaxxaaxax
imam 4yvstvoto 4e sym obraten ... kogato me syrbi dypeto kato se 4e6a mi stava hubavo ... kak moga da razbera dali sym gei ?
:mrgreen: брау брау само в тоя дух
za3k^dFsG
11-28-2006, 16:05
1-q :
za6to predi sex penisa mi 1 chas ne6te da stane .. a kato stane zapo4vam da treperq i svyrshvam byrzo i nese izhvarlqm , a sym na 15 ? a kat praq 4ekii staa nomera
Малак си
3-q :
imam 4yvstvoto 4e sym obraten ... kogato me syrbi dypeto kato se 4e6a mi stava hubavo ... kak moga da razbera dali sym gei ? Ми мий си задника бе :twisted:
zna4i imam 3 vyprosa !
Значи имаме три отговора.
1во - Вярно си е малък си
2ро - Вярно е чикиджия си .
3то. Къпи се по-често за да не ти се налага да се чешеш отзад и да си останеш мъжки ;) Ако не ти харесва идеята да се къпеш отивай да джиткаш по пл.Македония при траверсите :)
И Преди да пишеш такива темички пии една водка :) Т'ва е решението на всички Проблеми.
P.S. Желателно е водката да не е българска :) :smt005
mi prekaleno 4esto si bie6 4ekii brato e za tva svar6va6 barzo.........a tva predlojnie da hodi6 pri travestitite e qko
uaxaxaxa, 6te me spukate ot smqh tuka...egati prostotiite, napravo s eizpylnih, mom4eto e malko, prai si zlobarki i e ne4istoplytno, mi otgovora e qsen MNOGO SI ZLEEEEE
Nen0RmalniK
11-29-2006, 17:59
zna4i imam 3 vyprosa !
1-q :
2-q : onq den mnogo se zlobih kat praih 4ekii , i bez da iskam skysah koji4kata svyzva6ta glavi4kata s tqloto ... i sq se 4ydq kakvo da pravq ... da hodq li na doktor ili 6te zarasne samo
3-q :
epa brakni si s rakata u gaazo naprai edna svirka i ako ti aresa znachi si obranal rezbata we maina!!!!!!!!!!!!!!!!! a glei da ne bie6 chakii prez edin chas da ne ti se kasa kojichkata..
panterata
11-29-2006, 18:02
още си неопитен затова трепериш при секс.. а тфа за кожичката ми отивай на лекар. :) и си мий дупето по често не си гей спокойно :)
yellowche
11-30-2006, 14:20
malee ..otdavna ne se bqh smqla taka .. kym avtora:kato akash se byrshi po dobre ta posle da ne se cheshish .. hahahha
Svirka```
11-30-2006, 14:47
P.S. Желателно е водката да не е българска :) :smt005
Македонска :mrgreen:
Въпрос към автора: значи ако ме сърби задника съм гей?Аве момко... кат те ухапе комар и се почешиш не ти ли става хубаяво?