View Full Version : Какви, защо и как получихте прякорите си в даскало???
crazy_sexy_cool`f
11-28-2006, 12:26
Какъв ти е прякора? Как и защо го получи?
Аз имам много прякори, страшно много. Това са най-известните: дърво(с корона), (руса)палма, ел.стълб, маркуч, жираф.
Получих ги, защото съм доста висока. Първия ми беше маркуч. Оттам натаъка започнаха всякакви разновидности.
А при вас как е?
fustuk- za6toto sum djoben razmer 8)
crazy_sexy_cool`f
11-28-2006, 13:00
fustuk- za6toto sum djoben razmer 8)
hahahahahhahahahahahahhahhaah :smt040 :-D :smt082
pipi`e`golqma
11-28-2006, 13:08
PiPi от ника ми в MIRC :P :P 8)
nashiq prqkor e blizna4kite xaxa, zashtoto sme blizna4ki
CVETELLINA
11-28-2006, 14:34
най-често ми казват мацето (от ника ми в мирката :-D ) и не само в даскало,а на всякъде така ми казват :wink: :P
kati_0513
11-28-2006, 15:12
Моят- Катри е от името ми: еКАТеРИна
AngelOfMercy
11-28-2006, 15:16
Ами принципно сички ми викат Брачеда..тоя прякор ми излезна тази година на морето...Преди това ми викаха Секса..щото като малък ги върших едни..А сега в даскало ми викат Урко-Тва Урко много ме дразни..Излиза тва нещо от един филм Планетата на Маймуните...И аз съм приличал на на тази маймуна..Което според мен не е вярно..Много му се дазня ама така като си ноф в класът така е....Урко ебати тупото... :smt013 :smt012
Ами аз пък си нямам прякор. :(
AngelOfMercy
11-28-2006, 15:56
Вече си имаш Коалка :smt016
za3k^dFsG
11-28-2006, 15:59
Скоки.Ма за наще прякори дет ги имаме не се иска мислене просто казваш шещо
PaSsioN_GiRL
11-28-2006, 16:52
Ми Кат.Щот се казвам Катрин..
Мале мойте край нямат.
Лимон - и аз нз защо. ЕДно момче миго измисли и аз нз защо!!!
Баница - щото се казвам яница и се римува!!!
Истерия - щото мноо бързо се нервя!!!
Има и още ама некой друг път!!!
ludo_mace
11-28-2006, 17:46
Ооо сега в новото даскало нямам, но в 5,6 и 7-ми клас ми викаха фъстък :mrgreen: Тва един висок с 30см над мен ми го каза веднъж пред целия клас (бяхме дежурни и триехме дъската) и оттам вече се получи верижна реакция... :-$ Даже веднъж едно момче не можа да се сети как се казвам, шот специално той все Фъстъче ми викаше :smt005
pussycat
11-28-2006, 18:50
Ami na men mi kazvat "malkoto" za6tot sam drebni4ka, a sa6to taka i "jabkata" za6toto se obli4am dosta 4esto v zeleno :mrgreen:
Вече си имаш Коалка :smt016Хах готино звучи за прякор.
moite prqkori v y4ilishte do 8 klas bqha ujasno gadni
boza, 4erna.bukar T, zashtoto sum murgava , a nqkoi hora nemogat da priemat razli4nite.sega daje kato me vidqt po ulicata pak taka mi kazvat kvartalnite idEot4eta
sega sa mi dance , zashtoto mn obicham da tancvam.
edna kompaniika mi vika luboff neznam zashto
i sestra mi vika tarantula
До 7 клас ми викаха G :arrow: нещо бях луднал по рапа,а като се замисля в новия клас май нямам прякор освен опита на един съученик който гледаше сериала жената в огледалото и ми викаше някакво име на една от героините.
Night_lover
11-28-2006, 19:36
моят прякор е Matrix
получих го щот напраих някво мн лудо завъртане в даскало , абе някво движение от брейка :P :)
Crazy_teen4e`f
11-28-2006, 19:48
Ми банан,усмивка и Мена.Банан-щото веднъж в даскало си носех банан и решиха така да ме кръстят.Усмивка-миналата година в класа ни дойде ново момче и постепенно започнахме да се сприятеляваме и когато се обърнеше към мене аз започвах да се хиля (по неразбираеми причини) и оттам,а Мена нз що измисли го една приятелка.
angel with broken wings
11-29-2006, 07:40
В предишното даскало ми викаха и на мен жираф, маркуч, защото съм по-височка.Ама сега съм Пинки(обичам много розовото), Барби (приличала съм на кукличка), прасчо (обичам да си похапвам, ама то кой не обича :lol: ), оле (тва не знам от къде :-k ) и мноооого други :wink:
Ми моя прякор е БОБИ или Борката.Тъй като аз сам Цветелина от начало ми беше малко странно,но свикнах.Получих го в час по английски защото сме две Цветелини и трудно се разбираше за коя се говори и госпожата реши че аз ще съм боби а съученичката ми ще си е Цвети. А и фамилията ми е нещо подобно и така вече ми викат боби или борката. :-D
AngelOfMercy
11-29-2006, 07:58
Вече си имаш Коалка :smt016Хах готино звучи за прякор.
Даммм..Аз мисля готини прякори ...Ь шуоя тряя се популяризира :mrgreen:
фъстък ми викат в повечето слуцхаи или нинси :) фъстък доиде от някаф смотаняк дето искасхе да ме бие и аз като се заотварях само го подканвах и тои ми вика "абе фъстък я се виж кфо си клощаво.." та повечето познати от тогава ми викат така :)
flower4e
11-29-2006, 08:53
еми много са, но повечето ми призлизат от името, иначе някои ми викат фъстък, а най-разпространеното е човечЕ (ударението е на посл. е) :lol: :lol: :lol:
crazy_sexy_cool`f
11-29-2006, 10:47
на мен брат ми ми вика русо изчадие или русо проклятие Едно момче от моя клас досега ми казал три пъти по име:криси, иначе маркуч. Най-се дразня като някои ми викат от 1000 м. Направо :oops:
xOtkiSsSs
11-29-2006, 11:22
На мен дребен, дребосъчко или зверче :) Щото съм доста нисичка и съм доста злобничка понякога :-) :-) :-)
Joey Tempest
11-29-2006, 18:43
Много са. И не само от даскало. Ето това май са всички засега:
Блеки (обличам се в черно, кефя се на Блеки Лоулес от УАСП)
Ози (докарвам го от време на имидж и поведение, опитвам се и по глас)
Денис (много дълга история)
Жицата (яко жицааааа.....) :D
Стефо Дисторшъна (който знае що е тва дисторшън, ще разбере, на ден използвам такава "машинка" минимум по два часа) :D :-D
Аз си имам няколко прякора в даскало и няколко вкащи :-D
В даскало са :
1. Наркоманка (измислиха ми го защото сам се хилела като напушена :smt005 )
2. Мъди :-D (Идва от името ми Меги и се опитват да го римуват с мъди :smt005 :smt005 :smt005 (хахаха това е един от лубимите ми прякори \:D/ ). )
А вкущи наще наи често ме наричат :
1.Муни (нз що :-k )
2.Пъпеш (и тва нз що :?: ) и
3.Чушка ( за тва пук идея си нямам зао ме наричат така :mrgreen: но маика ми мн често го употребява (дори и пред приятелите ми :-D )
Та и има още малко ама те малко тъпи (не че тея са цвете...) :smt005
ми какво да ви кажа
1.като малък - къдревата дъвка(с къдрева коса съм пък и постоянно бях с дъвка)
2. HOSE - това става в средното образувание за това че повече наблягах на текилата отколкото на други питиета. пълно име: Hose Miguel Ramirez Santa-Maria Gonzalez Pedrosso De Sances :D вгати и името нали :lol:
az sam sas smurfy ili meri v daskalu.Smurfy za6toto lelq mi kato malka mi e vikala i edni ot moite sau4eni4ki go 4uha i ot tam po4naha si4ki...A Meri ot imeto mi :arrow: Marieta....
BunnYY_f
12-01-2006, 12:42
Ми как ли не ми викат :D
:arrow: Дългата (стърча над останалите)
:arrow: Дълъг, Колега (тези ми ги казва един колега по ръст само дето той е 2м буквално)
:arrow: ААа тоя същияколега ми казва и BunnYY :smt007
:arrow: Рижа ( в един момент бях с рижава коса)
:arrow: Шматка също ми казавт
:arrow: Преспа (това дойде от един спор)
peps_from_mars
12-01-2006, 14:53
peps---->mi nz ot kude doide
punkita---->mi 6ot se nosq po punkyi zatfa
bloody devil----->tfa mi e prqkora ot skype
ro6av/ro6i/ro6la------>zaradi kosata mi :]
siten/sitnej-------.6oto sam drebni4ka i edvam se vijdam :mrgreen:
fustuk ------>pak po su6atata pri4ina
:smt016 :smt016 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Викат ми РУМЕН ... ьхаиьхуиаьа сериозно ... Казвам се Емо ама един ден пътуваме с едни приятели и се лигавиме в един влак (отивахме на една вила) и викахме всеки на всеки РУМЕНЕ ! Тва си остана като прякор в компанииката в даскалото ми казват Емо Ем4о няам определен прякор.
Иначе в нашето даскало си има един прякор за всички - за момчетата - Чоребе (на цигански - сперма - все пак имаме доста цигани в даскало) или Заухав , а за момичета кифли . :)
1. Enfo - от ника
2. Гущер - в 9ти клас се хилех като идиот и един от моя клас реши че съм приличал :)
3. Жоро - казвам се илия ама по едно време всички бяха Жоро..и си остана :)
n0 CoNnEc7i0n =)
12-01-2006, 19:38
ми в миналото даскало ми викаха "боксьорката" щото счупих носа на 1 момче и сички като чуят боксьорката и си мислят некфо добиче братле а то кфооо аз
а в новото нико само ми вика вендета щото съм била разрушително създание
IKisseDAGirL
12-02-2006, 16:18
ами обикновено ме наричат Вале, Валче, Валентинка :D... Пепи (докараха новите кренвирши :mrgreen:) - тва е от IRC, там се пиша Peperudkata{}90, понякога го съкращавам на Pepi и мн ми се смеят :lol: :P
а някой път ми казват "90-60-90"...пхаха тва е щото съм висока и с хубаво тяло и искали манекенка да ме правят :oops: :-)
DevilWish
12-02-2006, 16:42
Мии на мен много често ми викат наркоманче ,кифла и тъпан си викаме с една фр. щоту се бях писала в ирк кифла за по-фън и така остана ,най ме радва "лигав" е тва като го чуя и се разцепвам.
Ами 11г ми викат "метълчето", защото нося странни комбинации от дрехи, цветове и аксесоари.11б ми викак "Куинс", защото постоянно пия натурален сок.И най-често ми викат "енигма" от ника ми =>enigmatic^
gerinceto
12-02-2006, 19:21
ee az pak si nqmam
slladkata
12-02-2006, 19:28
Ми моят прякор не дойде от училище.Бях с приетели на плуване в един басейна.И тогава един Х ме хареса и ми викаше постоянно "Пиле ела.....".И от него тръна моят прякор.
sweety_hope
12-04-2006, 11:10
Ami az pak imam dva
Mrav4eto,za6toto sam nai-malka na godini ot kompaniqta i za6toto imax edni pe4at4eta s mrav4e.
Praska,za6toto mn obi4am da qm sladki raboti i to po mnogo.
kudravoto
12-04-2006, 11:17
ami kudravoto 6oto sum kudrava
elen ot elena imeto mi
SlyN4o`f
12-04-2006, 13:10
Хаха какво ли не са ми викали!Помня ,че бях елфче щот мн съм скачала на ханбала...ам жълтия дядо мраз заради една шапка...ам сега ми викат пахахондас :roll: не знам защо :D
evil_lady_in_black
12-04-2006, 13:55
Барби :smt019 :smt019 :smt019 цялото ми даскало ми казва така :smt013 :smt013 или само някой ми казва Мимито ! #-o #-o #-o Мразя си прякорите
Стратиев.. защото по история миналата година бягах много от часовете и даскала веднъж казал "Абе къде е този.. Стратиев.. или какъв беше, че трябва да го изпитвам".А аз съм Станислав и от там --> Станислав Стратиев :lol: 8)
TikiraYang
12-04-2006, 19:49
zdrawko admina :smt013
YouR_PoisoN
12-04-2006, 20:18
Hardcore... za6toto sporih s edin suo4enik za toq stil v muzikata, toi kazava6e 4e nqma takova ne6to, a az kazvah 4e ima.... i taka sega vs mi vikat Hardcore, ili na kratko-Hard, a drugoto e proto... Дъ :-D
Жоро... А се казвам Петър... Един почна ми вика така и оттгава сички ме знаят кат' Жоро...
hahavteen
12-05-2006, 13:13
Pepe(edin priatel po4na da mi vika taka o6te v 4etvurti klas i daje toi ne pomni 6to)
Slunce(ot malka mi vikat taka 6toto sum mn ysmihnata)
Beb4e(6toto kato me hvane ligata sum kato malko bebe)
Ymnica(6toto vinagi imam kakvo da kaja i kakvo da dobavia i vsi4ki idvat pri mene za suvet)
Snejanka(6toto sum s mn biala koja)
Kasandra(kazvam se Sandra)...
Za tva se se6tam v momenta :wink:
mmmmmmmmm
12-05-2006, 23:35
vsqkakvi raznovidnosti na roda grizachi(mishka,plu,hamster i t.n).......ne znam zashto vinagi taka vsichki sa mi kazvali ot malka :P
i qponka shtoto sa mi leko drupnati ochite :D
gost sam
12-06-2006, 14:14
na mene mi vikat portokalka ili praskovka...koi kak se seti,6toto sam tratlesta, ai sam sladka... i da vi se pohvalq...v daskalo i tai qkite macki mi haresaha novata mi pi4eska
hah qko nali