View Full Version : My story... help
Като за начало аз и това момче сме от различни градове, доста отдалечени. Запознахме се в един форум и почнахме да си чатим. И така вече няколко месеца. Чатим си почти всеки ден с часове. Пишем си смс-и... Приличаме си страшно много във всяко отношение. Имаме еднакви мечти и стремежи, харесваме еднакви филми, музика.. с една дума - все едно сме създадени един за друг. Толкова много съвпадения са си съдба за мене. Идеален е... Като принца от приказките. Не съм си и мислила, че може да съществува такова момче, точно като за мене. Толкова е мил и винаги ме подкрепя... Без него едва ли щях да се престраша да направя толкова много неща.. Той промени мен и живота ми и се чувствам направо страхотно само от мисълта ,че го има.
проблема е следния - мислех си да го поканя за няколко дни на гости, обаче нз как ще реагира, дали ща се притесни, дали ще се съгласи , как ще го приеме като цяло. Ние сме много добри приятели и мисля, че ще си изкараме супер, но се чудя дали да го поканя? И как би реагирал? Не искам да му става кофти и тн. Какво да правя? толкова мислих и вече съвсем се оплатох и нищо нз...
AngelOfMercy
11-29-2006, 08:06
Значи имаш 2 варианта
1.Покани го..кажи му го без да се стесняваш..ако тои ти е добър приятел както ти казваш ще доиде независимо кфо му коства..тва го казвам то личен опит
2.Така питай го ако примерно го поканиш дали ще доиде да си копунясвате забавлявате и така на такък....ю
А едно да знаеш от мен...един е човек зад маската на ПЦ-то друг е на живо...така че внимавай!!! :smt016
mimi_gothica
11-29-2006, 08:09
Mila,az sa6to se zapoznah s edno mom4e,samo 4e v 4ata,ne 4e ima golqmo zna4enie,i trqbva6e da mi spirat neta i mu kazah 4e pove4e nqma da mojem da si pi6em i toi kaza 4e togava 6te doide v moq grad da se vidim,i taka sega hodim i toi vseki pat idva,problema mi e 4e nz kak da ogovorq na6ite toi da spi v nas,a ti 6tom ima6 takav 6ans kaji mu 4e iska6 da se sre6nete,da otidete na kafence tva onova i go zapitai dali iska da doide v tvoq grad i da nqma problema 4e 6te moje da spi u vas i gotovo,4isto priqtelski,apak toi kato doide 6te si pokaje kak 6te varvqt ne6tata po-natatak.
Mauc7opa
11-29-2006, 08:20
DEISTVAI ! :smt008
Nqma kakvo da se 4udi6,6tom ne ti pravi nikoi problemi...VIKAI go i da ne ti puka.A i predpolagam,4e 6te se suglasi,a ako ne iska moje da ima problemi,ili da ne e tozi 4ovek za koito se predstavq(no ne mi se vqrva,dano ne e taka)...DEISTVAI :smt008 :-({|=
pokani go kakto kazaha vsichki,pyk da vidish dali taka shte se dyrji i na jivo...no nishto ne se znae...nedei da gybish vyzmojnostta si da go pokanish,zashtoto naistina moje toi da e tvoiq princ :)
ако наистина сте толкова близки колкото твърдиш, не вярвам да има проблем да дойде ако зависи от него. за съжаление обаче предполагам, че като всеки човек и той има родители, които не се знае дали биха имали възможноста да му позволят да дойде при теб. наистина е жалко, че го казвам, но тук парите наистина играят роля, особено както казваш, че градовете ви са доста отдалечени.
така че покани го, защото нищо не губиш, и после виж какво ще излезе ;) но помни, че не винаги обстоятелствата зависят от нас
Ами трябва да рускуваш,ако толкова много се интересуваш от него.Покани го на гости. :wink:
Tender Poison
11-29-2006, 15:23
Действай смело-ПОКАНИ ГО!!! :D