View Full Version : Putkata mi smurdi pomognete!!!
putkata_
11-29-2006, 09:36
Putkata mi smurdi mia si ia vseki den ama si smurdi kvo da pravia niama da hodia na genekolog obache
AngelOfMercy
11-29-2006, 09:39
има си кремчета мазила...ала бала мии си я с интимен сапун и така къпи се по често!!! :smt004
Имаш бактериална инфекция. Иди на гинеколог - трябва да те прегледа,защото инфекцията може да се е качила нагоре към матката,а тогава можеш да загубиш размножителната си функция! И си вземи или Doxiciclin,или друг антибиотик,действащ в коремната кухина. И всяка седмица - по 3 промивки с дамски душ! Задължително къпане всеки ден, с интимен сапун, като внимателно нанасяш и измиваш вагината. И иди питай batkodoki на "Здравни проблеми"! Той ги разбира!
AngelOfMercy
11-29-2006, 09:50
Имаш бактериална инфекция. Иди на гинеколог - трябва да те прегледа,защото инфекцията може да се е качила нагоре към матката,а тогава можеш да загубиш размножителната си функция! И си вземи или Doxiciclin,или друг антибиотик,действащ в коремната кухина. И всяка седмица - по 3 промивки с дамски душ! Задължително къпане всеки ден, с интимен сапун, като внимателно нанасяш и измиваш вагината. И иди питай batkodoki на "Здравни проблеми"! Той ги разбира!
Точно казано...не разбирам от женска хигиена...но докторчето най добре ще каже :mrgreen:
za3k^dFsG
11-29-2006, 10:47
Красная Линия и тем подобни
awe kva e taq tema na 4ovek da mu se dogadi.........smardi mi putkata mi 6tom smardi mii q redovno 6ot tiq prikazki 4e q mie6 ama smardi ne na mennnnnnnnnnn :smt013
xaxaxaxaxaxaaxaxax
isi se samoubiii nekade, po vazmoznost da e pybli4no!
xaaxaxa smardi mi puutkata vika :D
А кво ще стане ако не си лекуваш инфекцията?
malka_sladuranka
11-29-2006, 13:32
темата наистина е гадничка ама момичето си има проблем... :shock:
ако имаш някаква инфекция ние не можем да ти кажем каква е...и за това по добре размисли и отиди на лекар...те какви ли неща не са виждали и няма от какво да се притесняваш
Най-вереоятно е инфекция.Щом се миеш всеки ден...Отиди на гинеколог.
a we mii si q po-4esto 6tot momi4etata 6e bqgat nqma da im e mnogo priqtno da smardi na umreli lebedi da znae6 praskai si ne6to protiv lo6 miris ili se mii s du6 gel
ABSOLUTme
11-29-2006, 14:43
Красная Линия и тем подобни
:lol: :lol: :lol:
krasnaq liniq i intimen sapun du6ko..tq ako ima infekciq samo podmivane nqma da e dostatu4no :!:
summer_summer
11-29-2006, 15:02
pyrvo si kupi intimen du6 gel ili sapun 6toto ne e hubavo da se mie6 s nomalen ... ama ako tva ne pomogne --- genekolog :!:
die_die_my_darling
11-29-2006, 16:51
da zeme6 da se izkape6 li...
Nen0RmalniK
11-29-2006, 17:47
p*tkata mi smurdi mia si ia vseki den ama si smurdi kvo da pravia niama da hodia na genekolog obache
pufffffffff ebati zadrastenite temi.. smardi mi putkata vika pff.. chak pak i putkata_ se pisala lelele zemi se skri nekade we.. i si izmi PICHKATA ti ako mieneto na race mu vika6 miene na putka sI E tv0i problemm
Nen0RmalniK
11-29-2006, 17:53
p*tkata mi smurdi mia si ia vseki den ama si smurdi kvo da pravia niama da hodia na genekolog obache
pffffff ebati.. putka mi smardi vika.. tctctctc lelee fani si q izmi we,chak pak i putkata_ se e pisala off.. ti ako mieneto na race mu vika6 da si iZMIE6 PICHKATA si e tv0i pruublemm
panterata
11-29-2006, 17:57
pffffff ebati.. p***a mi smardi vika.. tctctctc lelee fani si q izmi we,chak pak i putkata_ se e pisala off.. ti ako mieneto na race mu vika6 da si iZMIE6 PICHKATA si e tv0i pruublemm и аз такам викам :)
vie maloumni li ste kvi ste ? ne vijdate li che e napisala, che se podmiva chesto pff
az nemoga da trazbera kak se vurzvate na teq gluposti. ako tova beshe naistina momi4eto nikog nqmashe da pishe takava tema ima dostatu4no materiali i temi vuv fforuma kudeto moje da pro4ete vsi4ki tezi neshta koito kazahte do momenta.NE SE VURZVAITE NA GLUPOSTI!!!
a we mii si q po-4esto 6tot momi4etata 6e bqgat nqma da im e mnogo priqtno da smardi na umreli lebedi da znae6 praskai si ne6to protiv lo6 miris ili se mii s du6 gel
iska6 da kaje6 mom4etata...
абеееее миеш се ти :mrgreen: сещайте се колко се мие или се миеш със сперма ? има едно чудо на техниката на 20век - нарича се сапун...пробвай с него ако пак не стане...освен да се самоубиеш друго решение на проблема ти не виждам... :) 8) :lol:
Ей дееба гнусните путки,които са някой момичета.Малко хигиена бе,ебаси.Познавах една,която след като я шиба един се шиба с друг и после другия ми вика - като я шибах беше..."хлъзгава",оная свиня дори не се е подмила,след като първия се е изхвърлил в нея и след малко джаснала и втори.Нормални ли сте?Някои от вас са такива отвратителни кикимори,че нямам думи.Подмийте се малко бе,толкова ли е трудно да се къпете всеки ден?
Ей дееба гнусните путки,които са някой момичета.Малко хигиена бе,ебаси.Познавах една,която след като я шиба един се шиба с друг и после другия ми вика - като я шибах беше..."хлъзгава",оная свиня дори не се е подмила,след като първия се е изхвърлил в нея и след малко джаснала и втори.Нормални ли сте?Някои от вас са такива отвратителни кикимори,че нямам думи.Подмийте се малко бе,толкова ли е трудно да се къпете всеки ден?
hm 4ove4e vijdam 4e si malko neorientiran da ti poqsnq 4e kogato tq e `hlazgava` tova zna4i 4e e vazbudena a ne 4e go e pravila s drug! i vtoro v temata momi4eto e kazalo 4e se mie vseki den !