PDA

View Full Version : Имам проблем помогнете моля ви !

нямам регистрация
11-29-2006, 13:34
На 14 момче съм
запознах се в чата с едно момиче и тя е на 14 тя е от саседния град около 30 км нз маи 40км
аз много я харесвам ама тя си има приятел и незнам какво да направя
аз и пратих пик и каза 4е сам бил готин и нещо такова, после си разменихме телефоните номера аз и се обадих и гожорихме малко, дали ме харесва да и кажа ли че я харесвам ?
как да и кажа 4е я харесвам нз помгонете
Мисля че сега сме нещо като приятели аз искам нещо повече
да рискувам ли като и кажа 4е я харесвам пак и може да харесва гаджето си да го обича нз ходят от 2 седмици нз нз
тя не от другия град и нз до ся не сам имал приятелка нз как трябжа да се дърйа точно
опитвам се да и направя някаф намек 4е я харесвам но нещо не ме бива с намеците даите идеи моля ви как точно да стане вси4ко
че нз мн е готина и сладка :) ама нз има приятел :( ](*,)

благодаря предварително на всички ви

11-29-2006, 13:36
izwinete ama nqmam registraciq sory ako ima problem nov sam edin fr mi kaza saita

11-29-2006, 14:11
pi6ete de :evil:
moql wi deeeeeeeee :(
ae pi6ete plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

haily
11-29-2006, 14:18
vij kvo,po dobre i kaji bez nameci.napi6i i v 4ata 4e q haresva6 i 4e iska6 da rtazbere6 dali i tq te haresva.moje6 naprimer dali ima silni 4uvstva kum priqtela si i tq moje i da te pi6e za6to mq pita6 i togava i go kaji.emi tva e -USPEH \:D/

МЪДРЕЦ
11-29-2006, 14:18
На 14 момче съм
запознах се в чата с едно момиче и тя е на 14 тя е от саседния град около 30 км нз маи 40км
аз много я харесвам ама тя си има приятел и незнам какво да направя
аз и пратих пик и каза 4е сам бил готин и нещо такова, после си разменихме телефоните номера аз и се обадих и гожорихме малко, дали ме харесва да и кажа ли че я харесвам ?
как да и кажа 4е я харесвам нз помгонете
Мисля че сега сме нещо като приятели аз искам нещо повече
да рискувам ли като и кажа 4е я харесвам пак и може да харесва гаджето си да го обича нз ходят от 2 седмици нз нз
тя не от другия град и нз до ся не сам имал приятелка нз как трябжа да се дърйа точно
опитвам се да и направя някаф намек 4е я харесвам но нещо не ме бива с намеците даите идеи моля ви как точно да стане вси4ко
че нз мн е готина и сладка Smile ама нз има приятел Sad Brick wall

Неможеш да харесваш снимка.
Много си малък за да искаш нещо повече.
Но опитай дръж се естествено и бъди себе си.Кажи и, че я харесваш но само ако се видите на живо.
Така по чата е пълна безсмислица.

sunny_girl16
11-29-2006, 14:19
Щом си има приятел имаш много малки шансове... Според мен първо трябва да се видите лично ,преди да й заявяваш, че я харесваш. Дай й малко време да се опознаете.

koalka
11-29-2006, 14:45
Ами трябва да рискуваш.Много е възможно да те отхвърли,но така и така,ако не й кажеш може и нищо да не стане.Просто бъди искрен с нея и й го кажи в очите.

Tender Poison
11-29-2006, 14:50
Не знам дали ще се получи,но опитай,ама и кажи без заобикалки

RoSsY88
11-29-2006, 14:55
На 14 си осъзнай се!Гадже о друг град...от де ще намираш пари да ходиш при нея да се виждате и така натак и ко ще се вижадате веднъж дваж в седмицава...замисли се остави я като си има гадже/за 2 седмици не вярвам да го обича/.Останете си приятели...връзките от различни градове е за малко по големи момчета дет осъзнават какво да правят и как да го правят...Казала ти че си готин и кво аз на всеки го казвам тва в чата ама тва не значи че го харесвам и ще тръгна с него!