нямам регистрация
11-29-2006, 13:34
На 14 момче съм
запознах се в чата с едно момиче и тя е на 14 тя е от саседния град около 30 км нз маи 40км
аз много я харесвам ама тя си има приятел и незнам какво да направя
аз и пратих пик и каза 4е сам бил готин и нещо такова, после си разменихме телефоните номера аз и се обадих и гожорихме малко, дали ме харесва да и кажа ли че я харесвам ?
как да и кажа 4е я харесвам нз помгонете
Мисля че сега сме нещо като приятели аз искам нещо повече
да рискувам ли като и кажа 4е я харесвам пак и може да харесва гаджето си да го обича нз ходят от 2 седмици нз нз
тя не от другия град и нз до ся не сам имал приятелка нз как трябжа да се дърйа точно
опитвам се да и направя някаф намек 4е я харесвам но нещо не ме бива с намеците даите идеи моля ви как точно да стане вси4ко
че нз мн е готина и сладка :) ама нз има приятел :( ](*,)
благодаря предварително на всички ви
запознах се в чата с едно момиче и тя е на 14 тя е от саседния град около 30 км нз маи 40км
аз много я харесвам ама тя си има приятел и незнам какво да направя
аз и пратих пик и каза 4е сам бил готин и нещо такова, после си разменихме телефоните номера аз и се обадих и гожорихме малко, дали ме харесва да и кажа ли че я харесвам ?
как да и кажа 4е я харесвам нз помгонете
Мисля че сега сме нещо като приятели аз искам нещо повече
да рискувам ли като и кажа 4е я харесвам пак и може да харесва гаджето си да го обича нз ходят от 2 седмици нз нз
тя не от другия град и нз до ся не сам имал приятелка нз как трябжа да се дърйа точно
опитвам се да и направя някаф намек 4е я харесвам но нещо не ме бива с намеците даите идеи моля ви как точно да стане вси4ко
че нз мн е готина и сладка :) ама нз има приятел :( ](*,)
благодаря предварително на всички ви