View Full Version : kogato se celuva6 trqbva li da si zatvarq6 o4ite?
vlubenaaaaaa
11-29-2006, 15:01
kogato se celuva6 trqbva li da si zatvarq6 o4ite?
zaduljitelno li e?
i ako ne si gi zatvarqm moje li gadjeto mi da si pomisli ne6tu ?
i ako vie ste na negovo mqsto kakvo bihte kazali ako me vidite 4e ne si zatvarqm o4ite pri celufka s ezi4e ?
:)
Ами значи първо има мн такива теми и второ не е задължително да си затваряш очите...мене лично не ме бърка но предпочитам с затворени очи...
Tender Poison
11-29-2006, 15:18
Аз съм според настроението...не винаги съм със затворени очи,но е по-хубаво според мен,а ако гаджето ми не е със затворени -нз няма да ми е кой знае какво,въпреки че казват че ако се целуваш с отворени очи значело че нямаш чуства,за тва би ми станало гузно :-k
Zdasti,ami az li4no kato se celuvam s gadjeto mi ne si zatvarqm o4ite nz ne sam sviknala da gi zatvrqm i postoqnno sam sas otvoreni o4i dokato se celuvame.Nqkoi kazvat 4e uj kato ne si zatvrq6 o4ite dokato se celuva6 s pr. ti zn ne go obi4a6 ama tva sa palni gluposti. :smt058
sunny_girl16
11-29-2006, 15:43
Зависи как на теб ти харесва и как ти идва отвътре :-)
tedinkata_
11-29-2006, 15:48
ne e zaduljitelno..prosto e po romantichno
Smiley_Girl
11-29-2006, 15:48
ти си решаваш
teardrop
11-29-2006, 15:49
Не е задължително. Както искаш се целувай, няма правило, че трябва да бъдеш със затворени очи.
Аз лично в един момент съм затворени, в друг много обичам да го гледам, докато се целуваме, много е сладък със затворени очи..
e_l_i_z_a
11-29-2006, 15:49
Хмм...при мен има едно доста странно явление.И всъщност благодарение на него разбирам как и колко харесвам момчето всъщност и дали искам да съм с него.Значи ако съм много емоционално обвързана с него...и изпитвам дълбоки чувства,просто НЕ МОГА да си отворя очите.Те са задължително затворени.Но ако гаджето е някво ново и ей така "на харабията" сме тръгнали и просто не ми е тооолкова близък(все още,пък може и да не бъде :wink: ),не мога ДА СИ ЗАТВОРЯ ОЧИТЕ.Просто зяпам нанякъде.Нещата са по-машинални...не че не ги чувствам,но все пак не е същото.Не си мисля за нищо друго,но чувствам как не съм изцяло съсредоточена в чувствата си.Чувствам се някак си отегчено.
Но понякога пък не си ги затварям,защото пичът толкова ме кефи,че не мога да си отлепя очите от него..тъй че и това го има :wink: :D :-D :lol:
{Sweety_f}
11-29-2006, 15:54
am....az po princip sym sviknala da gi zatvarqm,no edin pyt mom4e s koeto se celuvah mi kaza:"shto si zatvarqsh o4ite..?" hxahx mn smeshnu mi stana ama nz nz az sym s viknala s zatvoreni..po dobre useshtash si4ku:))
ludo_mace
11-29-2006, 17:24
Няма някво правило, ама в повечето случаи когато си с отворени очи и пича види, че блееш на някъде, не му е става особено приятно... :roll: Смисъл аз си отварям очите кат ми писне, ама не мога да му изкарам езика от устата ми... ::: Веднъж така се загледах в някъф пич догато се целувах с гаджето... И той видя... И не ми говори цял ден... :| Един друг пък ме е питал "В кво толква си се загледала, че вниманието ти не е върху мен" :smt005 Ама са и нахални :smt005
MiRaCuLiXbb
11-29-2006, 17:26
Закон има ве ейй!
ABSOLUTme
11-29-2006, 18:37
az sus otvoreni :shock: ,sus zatvoreni :-D ...izob6toooo...kakto mi e udobno,ama priqtelqt mi mn mrazi dokato se gu6kame i cunkame i az da se ocuklq ne6to(tva stava obiknoveno kato 4uq nqkuv 6um :roll: )..
vednuj puk mi izcepi,4e samo koito izneverqva se celubav s otvoreni o4i 8-[ bullshits spored men :-D
НЯма правила за това как да се целуваш...затворено отворени кво е значението.Мен повече ме кефи със затворени щото иначе ми става много смешно понякога ](*,) ](*,) ](*,)
Правила за тва нещо няма. Аз лично съм свикнал да си затварям очите. Некво странно ми е да гледам приятелката си,докато я целувам. :)
ми аз се целувам с затворени , пък други с отворени ... кой както иска... \:D/
BeBcHeTo
11-29-2006, 19:09
Такива теми доста има....но не е задалжително да си сас затфорени....кой както си иска
bibi1fit
11-29-2006, 19:24
аз само като съм пийнала или си мисля за друг ги затварям 8) Иначе винаги съм с отворени, не се знае какво може да се пропусне :lol:
Infatuated Inside
11-29-2006, 19:41
По-нежно и по-мило е със затворени. (:
Усещането е по-силно.
Въпреки, че понякога само си ги притварям, адски велико е да си гледаш любовта, хах (:
Кой както обича, въпрос на личен избор.
Tokio_Hotelkata
11-29-2006, 22:39
Mi az ne gi zatvarqm.Za men nqma zna4enie za gadjeto su6o :-)
Има една поговорка: "Не може да се вярва на човек, който се целува с отворени очи" ;)
Kogato si zatvorish ochite se naslajdavash maksimalno na celuvkata , togava TQ e po chuvstvena....a kogato si s otvoreni ochi nemojesh da i se nasladish napulno i ti e vse edno dali go celuvash choveka otsreshta.Ako imam po dulboki chuvstva kum nqkoi az si zatvarqm ochite , prosto mi e super nepriqtno da gi otvorq...no ako e nqkoi koito samo si me kefi gi otvarqm oglejdam se.mnogo e kuco kogato si otvorq ochite i da vidq otsreshta sushto da si e otvoril ochite , togava se poiluchava mn kofti situaciq :oops:
zoben_pitbul
11-30-2006, 08:13
Ми аз си ги затварям,ама не мисля,че има някакво голямо значение.
AngelOfMercy
11-30-2006, 08:15
споуед завусу...аз и със затворени и с отфорени се целувам какт ми е удобно :mrgreen: :mrgreen:
am....az po princip sym sviknala da gi zatvarqm,no edin pyt mom4e s koeto se celuvah mi kaza:"shto si zatvarqsh o4ite..?" hxahx mn smeshnu mi stana ama nz nz az sym s viknala s zatvoreni..po dobre useshtash si4ku:))
хахахах! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
а по темата ми както си прецениш.аз по принцип си ги затваряма,а има в случаи и в които сам с отворени очи!а и нз що предпочитам когато се целужам с някой той да си затваря очите,по-яко ми става \:D/ :smt008
Krem4eto
11-30-2006, 15:38
kogato se celuva6 trqbva li da si zatvarq6 o4ite?
zaduljitelno li e?
i ako ne si gi zatvarqm moje li gadjeto mi da si pomisli ne6tu ?
i ako vie ste na negovo mqsto kakvo bihte kazali ako me vidite 4e ne si zatvarqm o4ite pri celufka s ezi4e ?
:)
Ам аз бих си помислила нещо ако видя момчето,с което ходя да се целува с отворени очи,но ти си и зависи от неговото държание!!!