Влез

View Full Version : Lipsa na orgazym????

bez_imence
11-29-2006, 19:39
Imam vypros kym momi4etata, kolkoto i typ da e toi, mojete li da mi poso4ete pri4ina? S priqtelqt mi pravim sex, vsi4ko si e normalno, mnogo mi e hubavo, no ne moga da svyr6a:( Vseki pyt toi uspqva da svyr6i, a na men mi e mnogo hubavo, v edin moment mi stava ujasno hubavo, iztrypvam cqlata, use6tanetoe strahotno, no ne moga da svyr6a. To4no kogato mie nai-hubavo v edin moment ot samosebe si iz4ezva vsi4ko - ei taka, izvednuj!! Nz na kakvo se dylji, no priqtelq mi si misli 4e ne mi e hubavo i samo se prestruvam i mu e gadno , 4e ne moje da me dokara do kraq:( Za6to se polu4ava taka?

Gotinata_chafka
11-29-2006, 20:18
Are otgovorete na temata za6toto i az imam su6tiq problem :( pls pls pls
Kajete moia vi pishete

panterata
11-29-2006, 20:29
може би нямате опит в секса все още :)

azzzzzzz
11-29-2006, 20:34
ami na men mi se slu4i edin pat dosta ''raztarsva6'' orgazam ako moga taka da se izrazq,to ne bqha topli valni,to ne be6e iztrapvane na kraka...i .t.n. , no otkrih 4e za da stigna do tozi etap trqbva da ima edno stimulirane na klitura ako moga taka da se izrazq(moje i da e gadno),no taka se polu4i...i moga da kaja,4e sega vseki pat po4ti stigam do tam.No pri men se polu4ava sa6toto shva6tane,oblivane na topli valni...i az taka si go obesnqvam... :-k \:D/