View Full Version : какво мислите за клизмата
Интересно ми и обичате ли да ви правят клизма и какво е усещането?
И как си правите клизма!
Защото с мъжо искаме да се оправим и там и дилемата е да си направя или не!
panterata
11-30-2006, 09:29
досега не съм си правила клизма. не мисля че ще обичам.. хаха по-скоро е неприятно мисля.. нз ;)
Не е неприятно, в смисъл нито боли, нито нищо... но пък и не ми е любимо. В общи линии не е нищо страшно и няма лошо да пробвате :wink:
NARED LI STE! edin priqtel beshe v bolnica i kaza 4e bilo ujasno.. :smt011
Drakthul
11-30-2006, 10:59
NARED LI STE! edin priqtel beshe v bolnica i kaza 4e bilo ujasno.. :smt011
Да бе и щото той така е казал и значи е така нали? .. Утре някой твой приятел ще ти каже, че да ти правят свирки е 'ужасно' .. пак ли ще му повярваш? .. :lol: :lol: :lol:
Апропо, гледам да не мисля за клизми, не ми се е налагало да мисля за тях пък и се надявам в бъдеще да е така .. :lol:
BeBcHeTo
11-30-2006, 11:14
До ся не съм си праила....Сигорно е отвратително
pak az dori nz ko e :-D kak se prai :?:
Как се прави тази клизма? ](*,) :?:
macka123
11-30-2006, 14:56
да ве вярно
от някъде ми е познато ам не се сещам ко е
AngelOfMercy
11-30-2006, 15:00
Абе тва клизнма е ако имаш запек ти буркат в задника да можеш да са изсереш.... :mrgreen:
anonimen88
11-30-2006, 15:01
да ве вярно
от някъде ми е познато ам не се сещам ко е
Навират ти един маркуч от зад и после ти изпразнат червата, добре че не ми се е налагало да ми правят.
Не искам да пробвам,не ми се прави анален секс и въобще не горя от любопитство.
bulgarche
11-30-2006, 16:06
Ти не знаеш как се прави, а питаш хората дали обичали...
Onova deto ti gy4at marky4 e promivka ,a klizmata e drygo ne6to........Ne moje da ti stignat do 4ervata :smt005 :smt005 :smt005 pone dosega e nqmalo takyv sly4ai(tiq ne6ta se znaqt ot ob6ta kyltyra,moito dete((anonimen88)))
malka_sladuranka
11-30-2006, 17:52
и аз съм чувала че не е приятно..незнам
Точно клизмата се прави при запек,и за пречистване.Вкарва се малък маркуч,а през него тече топла вода!
kakvo predstavlqva klizmata li?
Tova e da ti puxnat edin marku4 v anusa i po nego ti vkarvat voda okolo 500 ml. ili v pove4eto slu4ai kolkoto moje6 da poeme6
нем не са ми правили и нямам никакво желание да пробвам... :lol:
hahaha az pyk znam, 4e za da si napravi6 klizma prodavat v aptekite taka nare4enite "kru6i" koito sa pod formata na kru6a sys edna plastmasova tryba v kraq...e to tryba ne to4no ami nqkvo takova...malko e kam 20-tina santa i pylni6 fakti4eaki umenata 4ast na kru6ata s voda i navira6 unui dylgoto v dupeto si i stiska6 te4nostta...Abe mn gadno!!!!
Ne bix kazal 4e e gadno poznavam momi4eta koito polu4avat orgazum po vreme na klizma
По принцип на родилките преди да родят (при сексцио мисля,че пак го правят) винаги им правят клизма,щото от мн напъване да не осерат акушерката. :P :-D