View Full Version : strahuvam se 4e zaradi devstvenosta mi 6te me ostavi help
[-o< pomognete mi problemat mi e 4e hodq s edno mome4 eve4e 2 meseca no ne s evijdame mn 4esto za6toto e ot drug grad i vapreki tova a zmn go obi4am,toi nastoqva da se saberem v ka6ti z anova godina i neprekasnato me pita dali 6e mu pusna ne go kazva direkno no go namekva i to e normalno vse pak hodim 2 meseca pak i az go iskam 1 problem 4e az sam devstvena a toi ima opit strahme e 4e kogato rabere moje da me ostavi ili 6te spi s men i 6te me ostavi kakvo da pravq a 2 problem e 4e si mislq 4e e s men samo za sexa i 4e ne izpitva ni6to popitah go i otre4e no nz strah me e da ne me ostavi i ot tova kakva rea ](*,) kciq 6te ima kakvo d anapravq molqvi pomogne te mi :cry:
Cherlotte
11-30-2006, 19:26
Според мен сигурно си има причина да се съмняваш в чувствата му. Пък и ми е много странно как може да ходиш с някого и да си мислиш, че той всеки момент може да те зареже и то заради нещо подобно. :shock:
pinK_Baby
11-30-2006, 20:13
Според мен сигурно си има причина да се съмняваш в чувствата му. Пък и ми е много странно как може да ходиш с някого и да си мислиш, че той всеки момент може да те зареже и то заради нещо подобно. :shock:
Ами мацка в думите ти има доста вярно , но не се знае точно какво чувства той...Аз бях в същата ситуация и дори по едно време мислех , че съм прибързала с решението си...Моя приятел също беше опитен и то доста, имах някакви опасения , че ще ме остави след като правим секс и непрекъснато го питах и може и досадна даже да съм станала :lol: Но накрая се реших...След това ходихме още 6 месеца някъде , въпреки че той си беше голям задник де , ама кво да я правиш , любов...Така , че не се знае какво ще стане...Тя никога не може да е напълно сигурна...Просто искам да й кажа да не прибързва и ако наистина го иска да го направи , а не просто да му угоди...Едно момче не се задържа само със секс ...Но все пак да си поговорят хубаво за това , за да може да му има повече доверие...А и по възможност да прекарват повече време заедно...
Извинявай, АЗ ХОДЯ С ГАДЖЕТО СИ ОТ 9 МЕСЕЦА И ТЯ ОЩЕ НЕ МИЕ ПУСНАЛА а съм на 18 :( тя на 17, така че за 2 месеца не се притеснявай ако е пич и те обича и иска нещо повече освен секс ще сте си заедно..
malkata_
11-30-2006, 20:27
Ооо мила споко....и аз с моя бях така като теб сега...много се притеснявах....но го направих и още сме заедно....но не го прави за да му угодиш...направи го ако го искаш...а ако той както каза някой преди мен...ако те обичка ще си е с теб... :wink:
когато той наистина те обича и държи на теб нищо няма да го спре да те задържи до себе си и няма нещо, което може да го отблъсне от теб. девствеността не е нещото с което ще си "по-" за него! по принцип дори мъжете се радват когато те са първите в леглото на една жена ;) така че няма страшно! кажи му направо това, което ти тежи и по-нататък ще решите какво да правите заедно
NightCrawler
11-30-2006, 20:51
[-o< pomognete mi problemat mi e 4e hodq s edno mome4 eve4e 2 meseca no ne s evijdame mn 4esto za6toto e ot drug grad i vapreki tova a zmn go obi4am,toi nastoqva da se saberem v ka6ti z anova godina i neprekasnato me pita dali 6e mu pusna ne go kazva direkno no go namekva i to e normalno vse pak hodim 2 meseca pak i az go iskam 1 problem 4e az sam devstvena a toi ima opit strahme e 4e kogato rabere moje da me ostavi ili 6te spi s men i 6te me ostavi kakvo da pravq a 2 problem e 4e si mislq 4e e s men samo za sexa i 4e ne izpitva ni6to popitah go i otre4e no nz strah me e da ne me ostavi i ot tova kakva rea ](*,) kciq 6te ima kakvo d anapravq molqvi pomogne te mi :cry:
според мен е правилно да се съмняваш
1во от това което си написала че постоянно намеквал за секс - това според мен води до заключението "ех мама ти стара няма ли да ми пуснеш че да се махам най сетне" особенно ако е брояч :)
2ро туй че е от друг град и не се виждате често ти от де си сигурна че той през тва време не ходи с някоя друга и не ти забива нож в гърба за 2 месеца според мен до пълноценна любов не се достига просто връзката е като конструктор продължаваш да строиш и тя става по красива
ми не знам ако питаш мене това е нож с 2 остриета, ако бях на твое място щях да изчакам още малко да съм 100% сигурна макар че има големи тъпанари
нз все пак както се казва it's your call ти си решавай тва просто си е мойто мнение :)
Мъжката солидарност: - Не се притеснявай. Всичко ще бъде наред. Най-важно е да споделите чувствата си един към друг и да ги консумирате.
Разумното поведение: - Чакай! Ако той е сериозен ще чака заедно с теб докато не си готова.
Ще разбереш дали има чувства и не е само заради секса с теб,ако на Нова година не го направите и той не ти се разсърди или нещо такова,а да те разбере и да ти каже,че след като не си готова ще изчакате.Тогава според мен няма смисъл да се тревожиш.Но ако постъпи,както ти казах-да се разсърди и да продължава да настоява...
die_die_my_darling
12-01-2006, 10:49
e hubu de tva ti si o re6ava6 nqma az da hoda da ti kazvam dali 6a prai6 sex ili ne...tva si e vapros na li4en izbor...za kvo se pazi6? monahinq li 6te stava6
Ако не си сигурна не го прави!Никой не може да те задължи да правиш нещо против волята си - най-малко пък той!А и ако беше човек на място едва ли щеше да е с теб заради секса, ама знаиш ли сякви ги има... :smt011
rali4ka91
12-01-2006, 17:42
Извинявай, АЗ ХОДЯ С ГАДЖЕТО СИ ОТ 9 МЕСЕЦА И ТЯ ОЩЕ НЕ МИЕ ПУСНАЛА а съм на 18 :( тя на 17, така че за 2 месеца не се притеснявай ако е пич и те обича и иска нещо повече освен секс ще сте си заедно..
Точно такааа!Харесва ми как мислиш!!! =D> Моя приятел също е много опитен, а аз бях девствена,ама ме изчака 6 месеца..така че мацката с темата, спокойно.Той също се ми намекваше, ама като му казах че не искам и ще го направим, когато аз реша....изчака ме.И разбрах че далеч не е с мене само заради секса ;)
Nadelina
12-01-2006, 17:47
Ako bqh na tfoe mqsto.. nqmashe da legna s nego... Shte ti e super gadno ako se okajesh prava... Nedei da riskuvash.. Toi ako dyrji na teb i te obicha nqma da e problem za nego.. No ako nastoqva ili se razsyrdi che ti ne si gotova - prosto toi ne te zaslujava..
P.S. Ako spish s nego nqma da go zadyrjish.. ako ti minavat podobni misli prez krasivata glavica.. Garantiram ti che nqma da spechelish nishto poveche ot strana na chuvstva..
bulgarche
12-01-2006, 20:33
Аз не мога да ти кажа какво ще направи, защото не го познвам. Това само ти можеш да го прецениш. Не мисля че това че си девствена ще го отблъсне...даже напротив.
{Sweety_f}
12-01-2006, 21:09
ako te obi4a istinski nqma da te ostavi zaradi tova a ako e s teb samo zaradi sexa po hubavo ne dei da hodish s nego....
Ne znam,kvoto iska6 pravi...Az bih te posuvetvala...A na kolko si,a toi????
I 4e hodite dva meseca.....MAleeeee,vie mn hodite we.Iz4akai malko.Ima vreme,6e pravi6 i sex...A i to 6e si doide momenta,kvoto i da ti pi6a
gerinceto
12-03-2006, 15:42
6tom ima6 samneniq 4e toi e s teb samo zaradi sexa nedei da mu puska6.moje da se laje6,no ne e sigurno.az imam seriozna vrazka s mom4e,no predi da mu pusna 1 pat go nakarah da iz4aka 6 meseca.taka 4e pomisli si doore i sama preceni kakvo da pravi6,no spored men ne mu puskai