View Full Version : Бихте ли изневерили?
[Industrial_Fr3aK]
12-01-2006, 12:40
Еми.. айде признайте си.
Аз не бих.. винаги съм и ще си бъда верен.
kobrichka
12-01-2006, 12:48
Мисля че имаше една подобна тема,но няма значени.По темата ми не не бих изневерила,за мен изневярата е предателство и за нея няма прошка,ако обичаш човека до теб никога не би му причинила тази болка.Лично аз не сам изневерявала и не бих изневерила,ако наистина даржа на човека до мен. :)
[Industrial_Fr3aK]
12-01-2006, 12:52
евала :smt023
за да изневериш, трябва човека до теб да не те привлича повече.. и не мисля че има смисъл да се правиш на ***** и да изневеряваш и да лъжеш като дърт циганин
ako me bqhte popitali predi polovin godina shtqh da kaja-DA
noooo,sega sam s chovek na koito naistina darja i ne bih izneverila,ako naistina ti puka za choveka do teb nqma da go napravish,na men za parvi pat mi puka i tochno za tva mislq che ne bih storila takova neshto!!!!
IKisseDAGirL
12-01-2006, 13:40
че в изневярата няма нищо лошо :lol:
базикам се, зависи дали връзката ми е сериозна или не, по-рано никога не съм се чувствала виновна заради изневяра и съм си я практикувала, но сега бих се поколебала.. не че съм кой знае колко влюбена и отдадена на приятеля си, просто го уважам и е малко по-различен от другите... добър човек е и когато поискам, направо ще го скъсам, няма да правя нищо зад гърба му, просто не искам :roll: :wink:
CVETELLINA
12-01-2006, 13:40
"Не прави това,което не искаш да ти сторят на теб"..Аз съм на този принцип!Мисля че е по-добре да кажеш на човека до теб истината,отколкото и двамата да живеете в лъжа..Щом се стигне до мисли за изневяра,значи нещо не е наред във връзката,тогава е по-добре всичко да приключи,отколкото да продължавате да се наранявате :?
Sunny_stz
12-01-2006, 14:11
че в изневярата няма нищо лошо :lol:
базикам се, зависи дали връзката ми е сериозна или не, по-рано никога не съм се чувствала виновна заради изневяра и съм си я практикувала, но сега бих се поколебала.. не че съм кой знае колко влюбена и отдадена на приятеля си, просто го уважам и е малко по-различен от другите... добър човек е и когато поискам, направо ще го скъсам, няма да правя нищо зад гърба му, просто не искам :roll: :wink:
Да и аз мисля така,ако исках да му изнерверявам то по-добре да му кажа,вместо да го лъжа и да му при4иня болка!
He3HauKa
12-01-2006, 14:13
Изневерявала съм ,но не бих го причинила на момчето с което съм... Просто го обичам и дори немога да си представя да съм с друг :-#
Не съм изневерявала,няма и да го направя.Някои ще кажат,че не мога да знам какво ще стане утре,какво ще ми поднесе животът...да,не знам.Но едно нещо знам:каквото и да стане аз винаги ще го обичам и няма да ми трябва друг.Той ми е достатъчен,за да дишам и за да се чувствам щастлива.
ItsAllAboutThePain
12-01-2006, 15:54
аз не бих javascript:emoticon('=;') И на мен ем са ми изневерявали поне сам е скасвали преди тфа javascript:emoticon(':?') :?
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
12-01-2006, 16:36
emiii nz...na poslednite mi 2 gadjeta i nastoq6teto sum ineverqvala...i vse pak i trimata sum gi obi4ala...prosto ponqkoga prava mnoo tupi gre6ki...e posle vinagi si priznavam te da praat kvot iskat :mrgreen:
Ако я харесвам наистина много - не.
Но ако ми е просто гадже - да 8)
не, не бих! защото това е подла постъпка, лишена от достойноство и чувство за лично себеуважение. на мнение съм, че ако не изпитваш същото към един човек и нещата не са като преди, ако тръпката е изчезнала и не можеш да я върнеш... няма смисъл да прибягваш до изневярата. така само излагаш себе си
sirius_fenka
12-01-2006, 17:30
Зависи, изневярата е много лошо нещо, ама все пак всеки изневерил си има причина. Най-лошото е когато тя е нищожна, но все пак причина.
Nadelina
12-01-2006, 17:33
Az bih izneverila.. I ne mislq che shte iznenadam nqkoi ot foruma s tova si izqvlenie.. Prosto da izneverish e normalno.. Horata sa jivotni.. Imat si pyrvichni nujdi i nqma nishto losho v tova da si gi zadovolqvat... Bih go napravila.. i bih prostila v sashtoto vreme ako mi izneverqt!
P.S. Ne kazah che nqma da byda naranena... :)
miloto_girl_4e
12-01-2006, 17:35
Никога не казвай никога :!: [-X
Не знаете наистина как ще се обърнат нещата, не знаете какво ще ви поднесе живота и след време какво ще мислите и чувствате ..
По темата :arrow: всичко е според зависи...
hamilcar
12-01-2006, 17:44
Нали идеята е като имаш гадже да си само с него. Не виждам смисъл в това като си с някой да му изневеряваш. Лично аз не бих го направил обстоятелства, причини каквото и да било няма значение, никое момиче не може да ме накара да изневеря. При положение, че имам приятелка :).
Oooo i o6te kak!az mnoo pyti sam izneverqvala!1 pyt se jivee.pyk i to4no v taq vyzrast trqbva da se naslajdava6 na jivota na max 6toto neznae6 kvo 6e stane v byde6te!i spored mene ova izob6to ne e kurvenska rabota!
Не мога да отговоря на този въпрос понеже никога незнам какво ще ми поднесе живота.По принцип сам против изневярата .....НО никога не се знаеее [-X
{Sweety_f}
12-01-2006, 22:02
1 edinstven pyt sym izneverqvala i tova beshe zaradi alkohola i imahme malko problemi s pr mi.....sega mn syjalqvam no nqma koi da go razbere...
BrokenInnocence
12-02-2006, 05:21
Е, моя случай е малко по- различен понеже аз си падам малко фен на полигамията. Така че не бих поставяла ограничения на човека с който съм, но не обичам и на мен да ми поставят. А при подобна "отворена връзка" не знам дали изобщо може да се говори за изневяра.
tedinkata_
12-02-2006, 07:25
"Не прави това,което не искаш да ти сторят на теб"..Аз съм на този принцип!Мисля че е по-добре да кажеш на човека до теб истината,отколкото и двамата да живеете в лъжа..Щом се стигне до мисли за изневяра,значи нещо не е наред във връзката,тогава е по-добре всичко да приключи,отколкото да продължавате да се наранявате :? :wink:
Досега един път съм изневерявала и не мисля да го повторя никога!Това е най тъпото нещо!Защото заради тази моя изневяра вече може би няма да се съберем никога ](*,) ](*,) ](*,)
Disorder
12-02-2006, 19:10
Изневярата си е изкуство :) За каква болка си говоим ако човека не разбере? Аз също си мислех, че няма да изневеря, но ми се случи и честно казано не съжалявам. За да опровергая тези, които казаха, че щом изневериш значи вече нямаш чувства към човека, ще кажа, че след като го направих осъзнах колко много означава за мен той и че искам да бъда точно с него. Както искате го разбирайте, но за мен изневярата не значи край на една връзка.
katrina88
12-02-2006, 19:50
никога не бих изневерила,ако обичам момчето което е с мене.
ruff_rider_lady
12-02-2006, 20:41
Ако човека до мен ми е верен , даже не бих погледнала друго момче ( по-скоро не мога да погледна друго момче , не ми дава съвестта) . Но ако момчето реши , че може да се гаври и да си опита късмета с някое друго момиче , докато е с мен - ДА . И не защото ще съм влюбена в човека , с който ще изневеря , а просто защото съм отмъстителна :)
No|Problem
12-02-2006, 20:48
ne
Insatiable
12-02-2006, 21:04
Не бих изневерила.. тва е супер тъпо..
Emi da razbira se pri purva vuzmojnost bix izneveril, za6toto priqtelkata mi su6ti mi e izneverqvala i kato q gledam ve4e ne i puka za men, taka 4e da, daje bix si xvanal druga :)
Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 13:51
Аз съм изневерявала , и бих продължила . Изневярата не е нещо , което като решиш правиш или не . В такива моменти не мислиш за нищо и нищо не може да те спре .
ThePainIsReaL
03-06-2007, 13:51
Ако имам сериозно гадже и го обичам , няма . Но иначе, ако съм с някого само ей така , що да не ?
Ако имам сериозно гадеже и го обичам , няма . Но иначе, ако съм с някого само ей така , що да не ?
Същото и при мен.
Ice_Queen
03-06-2007, 13:57
:-#
Alpha_Dog{F}
03-06-2007, 14:00
Ако имам сериозно гадже и го обичам , няма . Но иначе, ако съм с някого само ей така , що да не ?
Така си е :)
FeelTheBeat
03-06-2007, 14:07
По принцип бих...Всеки ще си намери такъв момент в който просто ще му умръзне и ще поиска разнообразие...
Ако я харесвам наистина много - не.
Но ако ми е просто гадже - да 8)
И аз бих постъпила така!Някой ще кажат - Не прави това, което не искаш да ти направят!Е ще ме извиняват ама аз в тоя живот съм разбрала едно нещо - Ако не тъпчеш хората - те тъпчат теб!Е sorry ама не искам да съм тъпкана.. :wink: :roll:
mechtaq_za_teb
03-06-2007, 15:53
Az glasuvah s Ne,zashtoto ne bih izneverila na segashniq si pirtqel.No chesno da si priznaq si zavisi.
HopeLesss
03-06-2007, 15:55
НЕ!!!
Violenza
03-06-2007, 17:19
Не, не бих.
Не бих причинила такова нещо на моето слънце.
Като изневеряваш значи че не обичаш човека, с когото си.
А щом не го обичаш има ли смисъл да си с него? :wink:
Не съм и няма да го направя.Изневярата е нещо безмислено и същевременно наранява човека, с който си.А и не мога да разбера защо хората го правят.Като искаш разнообразие....раздели се първо с човека, с който си и тогава прави каквото ще правиш!Защо е нужно да го нараняваш два пъти повече-като му доказваш, че не го обичаш и, че например си го направила с друг.Няма извинение за изневярата, дори и при хора, които са женени.
darkdevil
03-06-2007, 20:34
не, не бих! защото това е подла постъпка, лишена от достойноство и чувство за лично себеуважение.
maybelline
03-07-2007, 06:39
Ако смятам да изневеря на гаджето си,първо ще скъсам с него.Ако ми се изневерява(ако ме привличат други момчета),няма какво повече да правя с човека до мен.
От въпроса ти не разбрах за каква изневяра става дума(да пренебрегнеш принципите си, да не послушаш сърцето си, или това, което всички други са избрали:)) и все пак гласувах с "не", просто защото мразя лъжата, неуважението, липсата на характер във всичките им форми.Абе, аз съм едно мн добро момиче:)С каквото се захвана...не го оставям лесно, освен ако не го искам вече, но дори тогава изневярата не е моя начин!
positive
03-07-2007, 11:15
vsi4ko e vuzmojno
никога небих изневерил .... аз на себе си на тъпите принципи дет съм си ги изградил неизневерявам пък е толкова лесно да го направя и да просперирам ама не го правя държа си на тех .... пък за изневяра на човека който обичам да не говорим ;-)
Винаги бих Не изневерил. :roll: :smt017
white_chik
03-07-2007, 12:23
Не съм изневерявала на сегашния ми приятел,но колкото и гадно да звучи,смятам,че съм способна,особено ако съм пила повечко на някой купон.....дано обаче не го направя никога
Не съм изневерявала на сегашния ми приятел,но колкото и гадно да звучи,смятам,че съм способна,особено ако съм пила повечко на някой купон.....дано обаче не го направя никога
Щом дори си го помисляш тва, значи заеби...
Няколко пъти се целувах с други момчета,но само това.Бих го направила пак...Не ми тежи на съвестта,а и не мисля,че няколко целувки са проблем :roll:
Няколко пъти се целувах с други момчета,но само това.Бих го направила пак...Не ми тежи на съвестта,а и не мисля,че няколко целувки са проблем :roll:
За теб може би не са проблем ... :roll:
Ама това говори и колко "обичаш" приятеля си :lol:
Dissenter
03-09-2007, 23:19
Не мога да причиня подобно нещо на моето ангелче :wink:.А щом го правиш,значи има нещо кофти въвъ връзката ти.А може и за разнообразие
Allthatshewant
03-09-2007, 23:59
Никога не казвам никога .. но за момента нямам никакви такива намерения .. всичко от което имам нужда моето момче ми го дава така че.. [-( :P