View Full Version : offf pomo6t!!!
^IdEaLnO^TuPa^
12-01-2006, 13:18
lele imam stra6na nujda ot suvet.Mn e tup moq taka nare4en "problem" ama koito moje-da dava suveti......ta taka...haresvam edno mom4e,toi bil kazal na edin moi priqtel 4e sum gotina i 4e go kefa ama kato se vidim i po4ti ni6to ne prai :( ! UJ kazva na priqtelq mi 4e 6tql da me svalq tam i nz si kvo ama v kraina smetka po4ti ni6to ne pravi-e dobre de zaka4a se tam s mene ot vreme na vreme ama ponqkoga se durji adski grubo i mi stava sduhano. E vie kvo mislite hora
are kazvaite si mneniqta pls 6toto mi stava kofti ve4e...HaReSvAm Go :|
децка му работа...сигурно сте на по 14 години ама тва не ми влиза в работата.Та ако не направиш първта крачка - да говориш с него примерно на саме,той ще продължи само да се закача с теб...щото е още лапе и едва ли разбира как да привлече вниманието ти ...
След като нищо не прави и по думите си той те харесва,явно момчето се срамува.За това е най-добе ти да го сваляш и като видиш,че ти отвръща,ще е най-добре да признаеш чувствата си.Тогава ще си сигурна..
След като нищо не прави и по думите си той те харесва,явно момчето се срамува.За това е най-добе ти да го сваляш и като видиш,че ти отвръща,ще е най-добре да признаеш чувствата си.Тогава ще си сигурна..
:!:
Gluuupak
12-01-2006, 16:00
Изчакай до да направи 1 крачка ;)
Изчакай до да направи 1 крачка ;)
е значи май доста трябва да почака!
Май-май го е страх да не го отхвърлиш...или нещо такова.
Бъди си сдържана,не се впрягай много многоо...накрая ако наистина те харесва ще предприеме нещо.
teardrop
12-01-2006, 19:56
Май-май го е страх да не го отхвърлиш...или нещо такова.
Бъди си сдържана,не се впрягай много многоо...накрая ако наистина те харесва ще предприеме нещо.
{Sweety_f}
12-01-2006, 21:59
spored moje bi go e sram da poakje 4ustvata si tva e pyrvoto predpolojene a dr e 4e moje bi prosto se bzk s teb...ne 4e iskam da te ot4aivam no....
gerinceto
12-03-2006, 15:52
децка му работа...сигурно сте на по 14 години ама тва не ми влиза в работата.Та ако не направиш първта крачка - да говориш с него примерно на саме,той ще продължи само да се закача с теб...щото е още лапе и едва ли разбира как да привлече вниманието ти ...
i az sam na tva mnenie