Влез

View Full Version : Аз и най-добрата ми приятелка

Slave4You
12-01-2006, 15:30
С най-добрата ми приятелка се познаваме от около 5 години.Сега сме 8 клас и учим в една и съща гимназия.Проблемът е,че аз искам да имам нови приятели и т.н. но не мога заради нея.Всяко междучасие сме заедно и обедната почивка пак но аз искам да съм с др хора.Не че няма с кои-мн хора мевикат да си ходим заедно,да обядваме заедно и т.н. само че не мога заради нея.За цялата учебна година си тръгнах само един път с едно друго момиче от моя клас и беще много готино но най-добрата ми приятелка се разсърди жестоко.Тя ако не иска да има нови приятели аз пък искам!Но не знам как да и го кажа без да ми се разсърди пак.Всеки път ми става кофти като ми кажат да ядем заедно или да си ходим заедно и аз не мога защото тя ще се разсърди.Какво да направя?!

Kisses_P
12-01-2006, 15:37
Ми акто те викнат взимай и най-добрата си приятелка.Мисля че е едно добро решение.Така тя няма да ти се сърди а ти ще имаш възможност да излизаш и с други хора

12-01-2006, 15:57
Поговори с приятелката си и си намерете общи приятели! :D

olive_oil
12-01-2006, 16:18
щом се сърди за всяка дреболия... нз мн е глупаво.Не може ли да приеме,че всеки вижда нещата по различен начин

midnight...
12-01-2006, 16:33
наистина кофти проблем, предлагам ти да поговориш с приятелката ти и лека полека да и намекнеш че малко те "задушава" разбира се това не значи да престанеш да ходиш с нея , нали?!

Sladkata_Nansi
12-01-2006, 16:56
V taq istoriq poznah sebe si donqkade :) za6toto i moqta nai-dobra pr e ne6to takova i sme postoqnno samo dvete zaedno ot okolo 3god,a ina4e se poznavame ot detskata gradina :) Nz za tvoqta,ama moqta ima mntruden harakter i e dosta trudno da se ob6tuva s neq i za tova sme samo dvete,no v posledno vreme proglednah i zapoznah da se dvija i s dr hora i tq postoqnno se cupi /dori v klasa mi po4ti nikoi ne q haresva i i vikat Muci/,no na men ne mi puka osobeno za6toto ne mislq 4e kogato az s ekefq i kogato i tq moje da se kefi s men e nujno da se musi!I to4nozaradi tova 4e az zapoznah i s dr hora da ob6tuvam zagubihme komunikativnostta po mejdu si!I za tova ako ti misli6 4e e po dobre da ob6tuva6 s pove4e hhora,otkolkoto samo s neq-ami prosto go napravi bez da se interesuva6 osobeno 4e tq 6te se razsardi! ;) Moje bi saveta koito ti davam e malko egoisti4en,no mislq 4e tva e nai-pravilnoto vmesto da se ma4i6 i postoqnno da i se vodi6 po akala i da gleda6 da ne ti se razsardi!Jivota si te4e,a ti ne moje ve4noda se saobrazqva6 s neq i neinite interesi ;) Badi smela! Uspeh! :)

KpuCuTo0o
12-01-2006, 17:16
Ami... pogovorete si... a i kogato te kanqt da hodite da obqdvate vzimai q s neq... :) razbira se ako tq iska... Uspeh... :)

LaFee
12-01-2006, 18:52
С най-добрата ми приятелка се познаваме от около 5 години.Сега сме 8 клас и учим в една и съща гимназия.Проблемът е,че аз искам да имам нови приятели и т.н. но не мога заради нея.Всяко междучасие сме заедно и обедната почивка пак но аз искам да съм с др хора.Не че няма с кои-мн хора мевикат да си ходим заедно,да обядваме заедно и т.н. само че не мога заради нея.За цялата учебна година си тръгнах само един път с едно друго момиче от моя клас и беще много готино но най-добрата ми приятелка се разсърди жестоко.Тя ако не иска да има нови приятели аз пък искам!Но не знам как да и го кажа без да ми се разсърди пак.Всеки път ми става кофти като ми кажат да ядем заедно или да си ходим заедно и аз не мога защото тя ще се разсърди.Какво да направя?!

точно същата история е при мен и най-добрата ми приятелка :D само дето ние нямаме обедни почивки в училище
сега и двете сме в различни училищя когато бяхме двете заедно не можех да общувам с другите когато се видяхме за последно на 15ти тя ми каза да не се сприятелявам с никой в новия клас защото всички щели да бъдат идеоти че тя ми е най-добрата приятелка и така =; на сега ми емного трудна да се сприятела просто не мога да свикна с мисълта че всички искат да сме приятели и ходим на големи групички просто съм свикнала само с един човек да се разхождам по коридорите често мълча и се чудя с кой да си говоря а това е гадно
що се отнася до ``най-добрата ми приятелка`` тя си намери нова в училище и сега са живи и здрави

SummeRLove08
12-01-2006, 21:03
Според мен е крайно време да спреш да правиш каквото тя иска и където тя каже.Като си ходите някъде с други викай и нея,но не е нужно да си и като "пионка".
Мое мнение. :wink:

Emcho
12-01-2006, 21:11
Тва е няка'в вид женска приятелска ревност - да не ти дават да се запознаваш с никой ... Това гадже не може да го забрани пък камо ли някоя приятелка... :) Успех ... Имам една позната дет има такава приятелка дет се сърди за всичко и когато не си с нея направо полудява - На такива затвор :) хаха :) Бъзикам се за затвора ама да помислят дали трябва така да се държат - Приятел е човек не който ти бърше сълзите , а човек който не те кара да плачеш.

InitialD
12-01-2006, 21:34
Има приятели...и просто хора които познаваш...помисли кой кой е!

SINDEL
12-02-2006, 08:48
И аз бях в същата ситуация преди 2 години с моята най-добра приятелка. Буквално ме задушаваше. Бяхме стигнали до един момент в който ве4е знаехме кога и какво ще направи другата, как то4но ще реагира, какво мисли по даден въпрос...Тва в никъв слу4ай не е лошо, да познаваш даден 4овек толкова добре, ама не може да общуваш само с него цял живот. Понякога просто ве4е няма кво да си кажете и трябва разнообразие.
Аз на мойта въпросна девойка съвсем директно си й го казах - 4е нито сме женени, нито сме гаджета, 4е тя да определя с кого мога или не мога да движа. Цупи се, ама й мина. И си поразнообразих живота \:D/
А сега като съм в Университета, у4им съвсем разли4ни неща и по4ти не се виждаме. Мъ4но ми е 4естно казано, защото ве4е като си говорим и дотолкова сме се променили и отдале4или една от друга 4е нямаме общи теми за разговор :cry:
Кофти, ама винаги така се полу4ава - пе4елиш едни приятели, губиш други...

evil_lady_in_black
12-02-2006, 11:30
Ами просто й кажи че повече не можеш да живееш така и че не тя е единствената :evil:

DevilWish
12-02-2006, 16:05
И аз съм на това мнение

PaSsioN_GiRL
12-02-2006, 17:40
И аз съм на това мнение
i azzz

angel with broken wings
12-03-2006, 19:04
Приятелката ти просто не иска да те дели с други (малко егоистично :-k ) Но приятелството не е пълноценно, когато когато единия обременява другия, възпрепятства го да върши неща,които му харесват! :D Поговори с нея! Приятелите са за това-да си споделят! Ако тя не иска, не може да те разбере се замисли дали има смисъл прятелството ви :wink: