- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аз и най-добрата ми приятелка
С най-добрата ми приятелка се познаваме от около 5 години.Сега сме 8 клас и учим в една и съща гимназия.Проблемът е,че аз искам да имам нови приятели и т.н. но не мога заради нея.Всяко междучасие сме заедно и обедната почивка пак но аз искам да съм с др хора.Не че няма с кои-мн хора мевикат да си ходим заедно,да обядваме заедно и т.н. само че не мога заради нея.За цялата учебна година си тръгнах само един път с едно друго момиче от моя клас и беще много готино но най-добрата ми приятелка се разсърди жестоко.Тя ако не иска да има нови приятели аз пък искам!Но не знам как да и го кажа без да ми се разсърди пак.Всеки път ми става кофти като ми кажат да ядем заедно или да си ходим заедно и аз не мога защото тя ще се разсърди.Какво да направя?!
Поговори с приятелката си и си намерете общи приятели!![]()
щом се сърди за всяка дреболия... нз мн е глупаво.Не може ли да приеме,че всеки вижда нещата по различен начин
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
наистина кофти проблем, предлагам ти да поговориш с приятелката ти и лека полека да и намекнеш че малко те "задушава" разбира се това не значи да престанеш да ходиш с нея , нали?!
"Целувка за лека нощ"
V taq istoriq poznah sebe si donqkadeza6toto i moqta nai-dobra pr e ne6to takova i sme postoqnno samo dvete zaedno ot okolo 3god,a ina4e se poznavame ot detskata gradina
Nz za tvoqta,ama moqta ima mntruden harakter i e dosta trudno da se ob6tuva s neq i za tova sme samo dvete,no v posledno vreme proglednah i zapoznah da se dvija i s dr hora i tq postoqnno se cupi /dori v klasa mi po4ti nikoi ne q haresva i i vikat Muci/,no na men ne mi puka osobeno za6toto ne mislq 4e kogato az s ekefq i kogato i tq moje da se kefi s men e nujno da se musi!I to4nozaradi tova 4e az zapoznah i s dr hora da ob6tuvam zagubihme komunikativnostta po mejdu si!I za tova ako ti misli6 4e e po dobre da ob6tuva6 s pove4e hhora,otkolkoto samo s neq-ami prosto go napravi bez da se interesuva6 osobeno 4e tq 6te se razsardi!
Moje bi saveta koito ti davam e malko egoisti4en,no mislq 4e tva e nai-pravilnoto vmesto da se ma4i6 i postoqnno da i se vodi6 po akala i da gleda6 da ne ti se razsardi!Jivota si te4e,a ti ne moje ve4noda se saobrazqva6 s neq i neinite interesi
Badi smela! Uspeh!
![]()
точно същата история е при мен и най-добрата ми приятелкаС най-добрата ми приятелка се познаваме от около 5 години.Сега сме 8 клас и учим в една и съща гимназия.Проблемът е,че аз искам да имам нови приятели и т.н. но не мога заради нея.Всяко междучасие сме заедно и обедната почивка пак но аз искам да съм с др хора.Не че няма с кои-мн хора мевикат да си ходим заедно,да обядваме заедно и т.н. само че не мога заради нея.За цялата учебна година си тръгнах само един път с едно друго момиче от моя клас и беще много готино но най-добрата ми приятелка се разсърди жестоко.Тя ако не иска да има нови приятели аз пък искам!Но не знам как да и го кажа без да ми се разсърди пак.Всеки път ми става кофти като ми кажат да ядем заедно или да си ходим заедно и аз не мога защото тя ще се разсърди.Какво да направя?!само дето ние нямаме обедни почивки в училище
сега и двете сме в различни училищя когато бяхме двете заедно не можех да общувам с другите когато се видяхме за последно на 15ти тя ми каза да не се сприятелявам с никой в новия клас защото всички щели да бъдат идеоти че тя ми е най-добрата приятелка и такана сега ми емного трудна да се сприятела просто не мога да свикна с мисълта че всички искат да сме приятели и ходим на големи групички просто съм свикнала само с един човек да се разхождам по коридорите често мълча и се чудя с кой да си говоря а това е гадно
що се отнася до ``най-добрата ми приятелка`` тя си намери нова в училище и сега са живи и здрави
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
Според мен е крайно време да спреш да правиш каквото тя иска и където тя каже.Като си ходите някъде с други викай и нея,но не е нужно да си и като "пионка".
Мое мнение.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Тва е няка'в вид женска приятелска ревност - да не ти дават да се запознаваш с никой ... Това гадже не може да го забрани пък камо ли някоя приятелка...Успех ... Имам една позната дет има такава приятелка дет се сърди за всичко и когато не си с нея направо полудява - На такива затвор
хаха
Бъзикам се за затвора ама да помислят дали трябва така да се държат - Приятел е човек не който ти бърше сълзите , а човек който не те кара да плачеш.
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Има приятели...и просто хора които познаваш...помисли кой кой е!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И аз бях в същата ситуация преди 2 години с моята най-добра приятелка. Буквално ме задушаваше. Бяхме стигнали до един момент в който ве4е знаехме кога и какво ще направи другата, как то4но ще реагира, какво мисли по даден въпрос...Тва в никъв слу4ай не е лошо, да познаваш даден 4овек толкова добре, ама не може да общуваш само с него цял живот. Понякога просто ве4е няма кво да си кажете и трябва разнообразие.
Аз на мойта въпросна девойка съвсем директно си й го казах - 4е нито сме женени, нито сме гаджета, 4е тя да определя с кого мога или не мога да движа. Цупи се, ама й мина. И си поразнообразих живота \/
А сега като съм в Университета, у4им съвсем разли4ни неща и по4ти не се виждаме. Мъ4но ми е 4естно казано, защото ве4е като си говорим и дотолкова сме се променили и отдале4или една от друга 4е нямаме общи теми за разговор![]()
Кофти, ама винаги така се полу4ава - пе4елиш едни приятели, губиш други...
![]()
Робинята на Quench
Ами просто й кажи че повече не можеш да живееш така и че не тя е единствената![]()
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от Анонимко
i azzzПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Приятелката ти просто не иска да те дели с други (малко егоистично) Но приятелството не е пълноценно, когато когато единия обременява другия, възпрепятства го да върши неща,които му харесват!
Поговори с нея! Приятелите са за това-да си споделят! Ако тя не иска, не може да те разбере се замисли дали има смисъл прятелството ви
![]()