PDA

View Full Version : Може би съм материалистка...

Eleonora
12-01-2006, 19:23
така скъсахме, но още като бяхме гаджета той дойде в нас да го запозная с наще и ми открадна хека...сега вече като сме скъсали и той не ще да ми го върне.Може би съм материалискта и така да е.По принцип съм и егоист де.Но той ми го открадна :cry: И не мога да го преживея :cry:

iiirish
12-01-2006, 19:36
моето си е мое, чуждото - общо! :D
в това няма лошо ;)

bulgarche
12-01-2006, 20:31
Аауу...Божеее...за един хек ще се прави...на мен ако са ми се сърдили за всяка "кражба"...ма те не ме и хващат, аз сам си признавам като си чопна нещо. Ама то все е нещо дребно и незначително. Даже днес казах на женицата че съм й чопил едно кръстче, по повод че тя днес си е купила някво друго. Така и не беше разбрала к'во съм направил :)

{Sweety_f}
12-01-2006, 21:14
spored men nqma kakvo tolkova da se vjivqvash za edin hek....kakvo tolkova e stanalo tva ve4e sa gluposti sorry ama spored men e taka

akademika
12-01-2006, 21:19
Меркантилна си, но просто или искаш да контактуваш с него на някаква тема, или той иска. Аз лично или щях да ти го върна, или да го изхвърля ...

Разгледай нещата в контекста им!

nasty_f
12-01-2006, 21:21
Emi,vzemi si go :mrgreen:

vvs_go
12-01-2006, 21:45
nqkav kradliv i sapaliv cigynin po dobre 4e se ottyrva ot nego

lady_bird
12-02-2006, 10:05
Аауу...Божеее...за един хек ще се прави...на мен ако са ми се сърдили за всяка "кражба"...ма те не ме и хващат, аз сам си признавам като си чопна нещо. Ама то все е нещо дребно и незначително. Даже днес казах на женицата че съм й чопил едно кръстче, по повод че тя днес си е купила някво друго. Така и не беше разбрала к'во съм направил :)ti taka si misli6...az prerovih cqlata si staq zaradi tova krust4e,i daje obvinih sestra mi i se skarahme zaradi "tova drebno i nezna4itelno ne6to",koeto mi be6e mn skup spomen ot edna priqtelka,koqto sega e v Italiq.ni6to ne ti kazah,kogato mi kaza,za6toto nqma6e da ima smisal...vinagi sum ti kazvala,4e za men ima mn malki ne6ta,koito sa suvsem drebni,no vsu6nost imat santimentalna stoinost.tova krust4e be4e edno ot tezi ne6ta.vsqko krust4e e mn vajno za men,vupreki 4e sum ateistka,za6toto vsqko krust4e mi e spomen ot nqkoi.

koalka
12-02-2006, 17:28
Хах хека да не е нещо безценно,което да не продава през път и над път.Я,стига с тия превземаници.Ауу,безценния т хек...

bulgarche
12-02-2006, 18:55
Аауу...Божеее...за един хек ще се прави...на мен ако са ми се сърдили за всяка "кражба"...ма те не ме и хващат, аз сам си признавам като си чопна нещо. Ама то все е нещо дребно и незначително. Даже днес казах на женицата че съм й чопил едно кръстче, по повод че тя днес си е купила някво друго. Така и не беше разбрала к'во съм направил :)ti taka si misli6...az prerovih cqlata si staq zaradi tova krust4e,i daje obvinih sestra mi i se skarahme zaradi "tova drebno i nezna4itelno ne6to",koeto mi be6e mn skup spomen ot edna priqtelka,koqto sega e v Italiq.ni6to ne ti kazah,kogato mi kaza,za6toto nqma6e da ima smisal...vinagi sum ti kazvala,4e za men ima mn malki ne6ta,koito sa suvsem drebni,no vsu6nost imat santimentalna stoinost.tova krust4e be4e edno ot tezi ne6ta.vsqko krust4e e mn vajno za men,vupreki 4e sum ateistka,za6toto vsqko krust4e mi e spomen ot nqkoi.
Само остана да ми се разревеш. Напомни ми и ще ти го върна...както и тениската. Е поне знаеш, че нама смисъл да ми казваш каквото и да било.

Bloodlust
12-02-2006, 20:54
Един хек - нищо работа. Но самия факт, че той е откраднал от теб... Ти можеш ли да му вярваш все още? Пък и то от малките неща се почва. Поискай си хека и не се занимавай повече с този човек.

Jenninka
12-03-2006, 09:53
така скъсахме, но още като бяхме гаджета той дойде в нас да го запозная с наще и ми открадна хека...сега вече като сме скъсали и той не ще да ми го върне.Може би съм материалискта и така да е.По принцип съм и егоист де.Но той ми го открадна :cry: И не мога да го преживея :cry:
Много ме радваш,че ти е кеф да флудиш :D Правиш се на забавна...

gerinceto
12-03-2006, 11:57
spored men nqma kakvo tolkova da se vjivqvash za edin hek....kakvo tolkova e stanalo tva ve4e sa gluposti sorry ama spored men e taka

Eleonora
12-23-2006, 18:55
ПРИЗНАВАМ,ЧЕ СЪМ ЕГОИСТ...но днес си зех хекаа и Елиту е доволно :-D НЕ ми пука дали ме мислите за материалистка, аз правя квото мисля, че е редно!!! :D

Jamalska
12-23-2006, 19:54
Ели,мн се радваме,че имаш хек.Чудесно ти си истински спорист,ъндърграунд и ърбан в едно...(каквото и да значи това).
Не те мисля за материалистка,По-лошо е.

feshankaa
12-23-2006, 20:36
Сорка Ели,ама темата беше тъпа :---)

brrrrr
12-25-2006, 04:54
Сорка Ели,ама темата беше тъпа :---)

ma tq cqlata eli e typa be ne go li razbrahte :) pravi se na interesna ofcata :wink:

BeBencEto
12-25-2006, 07:14
еми освен да ти кажем честит хек..и да ти пожелаем..следващия път да не го даваш без бой..не знам...

IKisseDAGirL
12-25-2006, 07:42
Един хек - нищо работа. Но самия факт, че той е откраднал от теб... Ти можеш ли да му вярваш все още? Пък и то от малките неща се почва. Поискай си хека и не се занимавай повече с този човек.
така е, хека не е кой знае какво, но пък това, че го е взел без да попита... :?

exelero
12-25-2006, 08:18
ееее мене 2 пъте вее ми изчезва хека ама да рева ли ? и да пускам теми :roll:

nikinkaaa
12-25-2006, 08:20
Мда съгласна съм.Ели не се стягай толкова.Утиваш и си искаш хека

12-25-2006, 09:18
Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ti si ebati praseto.Kak moje da si takuv.Momi4e kusai go dokato e vreme.
Ako bqh momi4e nikoga ne bih se hvanal s takuv kat nego

Pepon
12-25-2006, 12:09
Въжето ти е спасението!