PDA

View Full Version : Вие как бихте постъпили :)

He3HauKa
12-01-2006, 22:02
Накратко имам си приятел,когото много обичам,заедно сме почти по цял ден,по няколко пъти се чуваме по телефона,всеки ден си повтаряме колко се обичаме... общо взето прекрасна картинка....Но аз имам някой съмнения #-o ..Не сме заедно за първи път,и преди сме ходили и в продължение на няколко години взаимно сме се наранявали.... Той ме е лъгал много пъти...И просто немога да му имам доверие ,страх ме е да му повярвам напълно защото си мисля ,че пак ще се разочаровам.И причина имам- ние не излизаме,стоим само в тях,той не ме взима с приятелите си(въпреки ,че това са глупави причини много ме гложди от вътре... )Та въпроса ми е .. Съмнявали ли сте се в любимия човек и как сте победили съмненията си? ..... O:)

bibonka
12-01-2006, 22:23
ox...mila pr imene e tochno obratnoto - postoqnno sme s negovite priateli i ne mojem da ostanem nasame...po problema ti...az mislia che moje bi ne ste stignali do onazi tochka vyv vryzkata vi,kogato se zapoznavate s nai blizkite si hora - bilo to priateli,rodnini i t.n.
No ako hodite ot dylgo vreme i kakto ti kaza se poznavate ot godini se predpolaga che moje bi se poznavash s priatelite my...togava lichno v men bi postypilo symnenieto ,che se sramyva ot mene i t.n...
Tova v nikakyv slychai ne oznachava ,che i to ise sramyva,prosto kazvam az kakvo bih mislila...
Zatova moqt syvet e nai dobre da go popitash - direktno,bez zaobikalki i munkaniq..Otivash v tqh ,celyvash go za zdravei i my kazvash "Iskam te pitam dve neshta:Zashto nikoga ne izlizame s priatelite i stoim samo vyv vas? I Lygal li si me za neshto otkakto hodime?
Estestveno vtoriqt vypros moje da go zadadesh,kogato ste na kafe ili v po intimna sityaciq,za da moje da ne reagira ostro.
I po drygiqt ti vypros..Az preborvam moite symnenie,koito kolkoto i da go obicham,neshto me glojdi otvytre ,che ne me obicha kakto predi i sym go pitala i toi otricha,no prosto se opitvam da ne mislia za tezi "symneniq",zashtoto malko ili mnogo my imam doverie i si kazvam che sled kato my imam doverie,znachi ne trqbva da imam symneniq.Zatova ne misli zatova,a prosto se naslajdavai na hybavite si momenti.Ne si trovi nervite otsega sys symneniq i vyprosi.Nqma smisyl...Prosto have fun :P Uspeh i celuvki {} {} {} {} {}

{Sweety_f}
12-02-2006, 10:14
prostoo govori s nego toi nai qsno moje da ti otgovori na vsi4ki vyprosi:)

pampers
12-02-2006, 10:20
ммм да...нормално е да се съмнява6...ами поговорете си мн сериозни и се изяснете..ако има др..ок оставя6 го колкото и да те боли..зна4и др те превъзхожда с не6то...ако няма..просто му кажи да бъде по мил с теб..и да ти изесни при4ината за6то не излизате заедно навън или пък с приятелите му да не му е срам...ала бала..успех :shock:

TheSoulOfDeath
12-02-2006, 10:30
епа сигурно малко е охладнял или иска да е сам с приятели за да пофлиртува ''на спокойствие'' а за мнението дето беше със двата въпроса си помислих как ли ще изглезда отстрани ако на втория вупрос отговори '' защо какво си чула '' :)

He3HauKa
12-02-2006, 10:38
Ами аз не веднъж съм говорила с него и той ми казва ,, Обичам те ,не бих позволил да съсипя това междо нас заради някоя шматка,ти си едиствена за мен'' ,постоянно ми говори колко ме обича ,ама нали знаете ,че толкова много приказки не са на добре.... Като го питам защо не излизаме обикновенно казва ,, Виж какво е студено'' или ,,Айде да гледаме филмче'' ... Колкото и глупаво да звучи се съмнявам ... а не искам заради тези съмнения да съсипя връзката ни :smt009

bibonka
12-02-2006, 10:40
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 1:30 pm Заглавие:
епа сигурно малко е охладнял или иска да е сам с приятели за да пофлиртува ''на спокойствие'' а за мнението дето беше със двата въпроса си помислих как ли ще изглезда отстрани ако на втория вупрос отговори '' защо какво си чула '' Smile

AXHAXHAXHHAX ....bratle stana mi smeshno..izviniavam se na avtorkata,ama ako mi otgovori priatelqt mi na vtoriqt vypros sys Tova kakvo si chyla? ...zakleam se shte my zabiq chasha,chiniq v glavata...kfoto namerq...ili ako nqmam predmeti ..edin shamar i hvashai si pytq axaxax..... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 [/quote]

TheSoulOfDeath
12-02-2006, 10:44
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 1:30 pm Заглавие:
епа сигурно малко е охладнял или иска да е сам с приятели за да пофлиртува ''на спокойствие'' а за мнението дето беше със двата въпроса си помислих как ли ще изглезда отстрани ако на втория вупрос отговори '' защо какво си чула '' Smile

AXHAXHAXHHAX ....bratle stana mi smeshno..izviniavam se na avtorkata,ama ako mi otgovori priatelqt mi na vtoriqt vypros sys Tova kakvo si chyla? ...zakleam se shte my zabiq chasha,chiniq v glavata...kfoto namerq...ili ako nqmam predmeti ..edin shamar i hvashai si pytq axaxax..... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 [/quote]
И аз за това говорех :) (падам си малко шегаджия) а за момичето маи му е времето за страшния съд - демек да почнеш да разпитваш приятели и профилактично преджобване и после да отсъдиш

bibonka
12-02-2006, 10:47
И аз за това говорех Smile (падам си малко шегаджия)

a az sym poboinichka hihihihihiih :P

SeXy`t0
12-02-2006, 11:24
:( Милата определено има за какво да се притесняваш!Едвали не, излиза ,че на него му е срам от теб ли , как да го разбирам!?!А й ти сама каза милото му държание в къщи , как постоянно ти говори хубави неща нали знаеш МНОГО ХУБАВО НЕ Е НА ХУБАВО!Опитва се според мен да замазва полужението и да откланя темата с разни филмчета и незнам си кфо!А и щом те е лъгал..... #-o много лошо защото май пак го прави няма иначе обяснение държанието му!Поговори с него на 4 очи се пак сте от доста време заедно няма кфо да се лъжете кажи му всичко което мислиш!!!

teardrop
12-02-2006, 14:04
Трябва да говорите отново и да го накараш да бъде съвсем откровен. Може би се опитва да прикрие нещо или е охладнял, или пък например се съмнява дали ти още изпитваш същите чуства и се спича. Много неща могат да са, но няма как да разбереш освен ако не е напълно честен с теб. Попитай го защо се държи по този начин и не му позволявай да отклонява въпроса с това "Обичам те и не искам никой да застава между нас". Щом толкова те обича, не би трябвало да се държи така.

priti_kiti
12-02-2006, 14:22
емиии и аз преди време с едно гадже ги имах тия притеснения,имах си и причини да не му вярвам повече.. и факт е,че се опитах да превъзмогна всичките тези съмнения и т.н. ,ноо не стана.. просто беше много силно.
и кфо стана накрая,ми скъсахме.. гадно ми беше известно време,даже много време, но предпочитам така,отколкото да съм с него и всичките угризения..

koalka
12-02-2006, 17:22
Ами просто е...не съм се съмнявала в приятеля ми,защото никога не ми е давал поводи да се съмнявам.Не е зле,обаче да поговориш с приятеля си и да споделиш притесненията си.И в зависимост от разговора и реакцията му можеш да си правиш някакви изводи.Той все пак не трябва да те вини,но пък от друга страна това е минало и може би си въобразяваш.А и сте постоянно заедно. :wink:

gerinceto
12-02-2006, 21:07
zdr mili4ka.znam kak se 4uvstva6.i az sam taka ponqkoga.imam seriozna vrazka s mom4e koeto mn obi4am,no v sa6toto vreme i mn go revnuvam.opitai se da mu vqrva6.6tom toi o6te e s teb,zna4i ima 4uvstva.taka 4e spoks.povqrvai mu:}kasmet

iiirish
12-02-2006, 21:15
щом една връзка неколкократно е възобновявана, поради лъжите на единия или другия, напълно нормално е доверието малко или много да се е "изхабило". опитай се да му повярваш. ако трябва кажи му, че искаш по-често да ти доказва любовта си за да се почувстваш наистина сигурна във връзката ви