View Full Version : Daite savet
{P}aM-{B}aM
12-02-2006, 10:31
Taka hodq s edno mom4e ot 6 meseca i mn 4esto se :smt014 karame.Toi y4i v Jambol i mn rqdko se vijdame (samo sabota i nedelq).Tfa vodi samo do karanici(ne no samo tfa)no az nemoga da prodaljavam taka,makar 4e mn go obi4am se dvyymeq :-k da skasam li snego ili ne,no ne mi dava smelost da go narpavq za6toto znam 4e 6te sajalqvam.Mno0o typo se poly4ava kato ne go vijdam i sam mn obarkana na skoro se zapoznah s edno mom4e golqm sladur :smt007 mn mi dopada imam 6ans s nego no zaradi sega6noto mi gadje nz kakfo da pravq.S segashniq mi priqtel razlikata nie e 3 god. a s mom4eto koeto se zapoznah e 4 mn haresvam tfa mom4e pak hodq s negof uj fr of nz ve4e pomognete Ako mojete pomognete :?: i se postavete za malko na moe mqsto
mnogo obyrkano naistina,no lichno az mislia che bih se opitala da si spasq vryzkata...lichno i az sym vtakova polojenie,samo che nqma drygo momche,a mnogo se karame ,no ne mislia da gybq vryzka ot godina i poveche...opitai se da spasish vryzkata si nai-dobre,zashtoto tovas drygoto momche moje da e samo yvlechenie porodeno ot karanicite s gajeto ti ...Kakvo ti podskazva syrceto ti ?Ako obichash priatelqt si ne go zarqzvai ,zaradi karanicite,a se opitaite da postignete kompromis..A i ot dryga strana te sa priateli i ima veroqtnost da im razvalish priatelstvoto...Uspeh;]
TheSoulOfDeath
12-02-2006, 10:41
аз съм момче и знам че ше му стане гадно ако го зарежеш тоя сега ама човек трябва и да е егоист за да живее. Виждате се рядко сравнително и когато се видите само да се карате няма сми , а иначе си ''вързана '' щото официално имаш гадже. Според мен наи-добре е да тръгнеш с тоя новия
Абе чоек прави тфа което ти се иска!А й малко или много и той сам си е воновен за решението ти!Е ше му е кофти тръпка ако онзи дето е с 4 години по голям от теб му е френд ам тря хубавичко да се замисли как се държи с приятелката си!Аз знаеш ли какво бих ти препоръчала скъсайте с приятеля ти(за 2 седмици)дай му сеобода за да видш как би се чувствала по добре с него или без и съответно той със или без теб!А ако те обича и държи много на теб ще се върне , ако не майната му хващаи здраво другия!Нищо не губиш!Знам че отстрани казано е по лесно направи това което чувстваш!
teardrop
12-02-2006, 12:08
Мисля, че връзката ви със сегашното гадже няма бъдеще. Не си е работа през единствените 2 дена в седмицата, през които се виждате, да се карате зя щяло и за нещяло. Няма смисъл просто. Според мен и двамата чакате другият да скъса първи или де да знам, тъпо предположение, ама съм на това мнение. Но бъди само с един! Недей да ги разиграваш и двамата! Просто избери този, с който повече би искала да бъдеш.
Дам така е и аз мисля,както предишните потребители,които са писали преди мен.Имаш няколко варианти обмисли ги добре ,и когато вече си сигурна какво да правиш действай.И според мен връзка с постоянни спорове няма бъдеще,но както си прецениш. :roll:
от поста ти разбирам, че изпитваш по-дълбоки чувства към новото момче. ами тогава бъди с него! щом и отношенията със сегашния вървят към провал няма защо да се наказваш сама и да губиш времето си в мислене и раздвоение между двамата ;)
{Sweety_f}
12-03-2006, 07:58
ами....според мен ти не оби4аш седашния си приятел посто си свиканала с него така 4е по добре си опитай късмета с др мом4е:)това е мое мнение нз какво 4увставаш ти,но най добре послушай сърцето си:)
gerinceto
12-03-2006, 11:41
polojenieto ti e mn obarkano naistina.no kakvoto i da stane v nikakav slu4ai nedei da bade6 i s dvamata.ako naistina mn obi4a6 sega6noto si gadje nedei da kasa6 s nego,no pak kato samo se karate i ne se vijdate 4esto-po doore da ne ste zaedno.pogovorete si dobre i re6ete zaedno dali da ste zaedno ili ne