View Full Version : Не искам да ми се сърди
Днес отказах на едно момче, което явно мн ме обича, ама аз не исзпитавам нищо към него. Сега май ми се сърди, обаждам му се, за да му кажа, че не е виновен той; пиша му смс-и с хиляди извинения. Преди час той ми звъни и ми казава ''Нали съм ти толкова противен, защо сега се сети да ми зънеш и да ми пишеш смс-и''. Аз му обясних, че проблема не е в него, а в мен, ама той не ще и да чуе. Защо стана така? Аз не искам да ми се сърди, просто да си останем приятели, е това явно вече е невъзможно. Ама как сега да отида до тях и какво да му кажа? Мисля, че всичко ще изглежда измислено и пресилено. Как да постъпя? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!
ostavi go ..naranen e i iska da se iskara jertvata...nedei my pishi poveche i ne my se obajdai...mojesh da my napishesh edin sms...dobre sega iskash da me nakarash da se chyvstvam vinovna li ?kazah ti problema ne e v teb a v men!
prosto go ostavi ima nyjda ot vreme momcheto i qvno ne iska izvineniq...shtom tolkova si my pisala sigyrna l isi che nqmash chyvstva kym nego ?zashtoto ako imash deistvai dokato imash vreme...ponqkoga chovek osyznava che haresva neshto chak kogato go zagybi...pomisli si hybavo !
TheSoulOfDeath
12-02-2006, 10:52
ostavi go ..naranen e i iska da se iskara jertvata...nedei my pishi poveche i ne my se obajdai...mojesh da my napishesh edin sms...dobre sega iskash da me nakarash da se chyvstvam vinovna li ?kazah ti problema ne e v teb a v men!
prosto go ostavi ima nyjda ot vreme momcheto i qvno ne iska izvineniq...shtom tolkova si my pisala sigyrna l isi che nqmash chyvstva kym nego ?zashtoto ako imash deistvai dokato imash vreme...ponqkoga chovek osyznava che haresva neshto chak kogato go zagybi...pomisli si hybavo !
много правилно мнение прави се на жертва и сиг турси съжаление гадно е това чуство ама пък ти не си длужна да харесваш всички на него му е гадно ма требва да го приеме ти не си виновна и требва да продължи напред
DaHuTyYyY
12-02-2006, 10:58
По принцип няма за какво да ти се сърди. Аз също съм съгласна с мнението, че е наранен и иска да се искара жертва. Пък и ако те обича толкова много би искал да поддържате връзка, дори и само като приятели така че спокойно ще му мине
Определено е наранен по добре да го оставиш няколко дни да се пооспокой , но в никакав случай не можете да си останете приятели :( тъй ксто той не е безразличен :!: Можеш да поговориш с него че не си искала така да стане и да го нараниш,покажи му , че найстина съжаляваш и може да разчита на теб,но да не очаква нищо повече!Все пак нямаш вина никой не си избира кого да харесва то просто се случва , а ако те обича ще иска най доброто за теб най малкото да си щаслива!
teardrop
12-02-2006, 14:09
Не си длъжна да харесваш всеки, който те хареса. Не се е получило, не изпитваш същите чувства, ок, сега всеки по живо, по здраво, си продължава живота. Според мен той пресилва нещата. По-добре да не е с теб, отколкото да е с теб, но ти да не го обичаш, а той просто да си задоволява капризите. Ще минат няколко дена и ще се оправи. А сега няма какво повече да направиш, остави го да се насърди.
Проблема е лично негов.Чувствата го заслепяват,за да прозре истината.Опитай се да поговориш с него и да му обясниш отново,и ако тогава пак не те чуе-да се оправя,да не ти пука.
Дай му малко време, щом е толкова наранен!Рано или късно ще се оправи!Спокойно!
{Sweety_f}
12-02-2006, 18:41
ti si go naranila i toi ne moje da prosti tva e mn tipi4no za mom4etata kogato im nakyrnish dostoinstvoto.....i ve4e ne moja da se govori s tqh tva e nqma dr kvo da ti kaja:P
Lorraine
12-02-2006, 20:07
може би когато си му оказвала си подбрала неправилно думите си и по някакъв начин те са го наранили. когато един човек изпитва чувства към нас, а ние към него не, не разбираме дълбочината на обичта му и съответно често неумишлено го нараняваме
на твое място аз бих се срещнала с него очи в очи. нали знаеш къде ходи, с кого се среща и т.н. ами отиди и поискай да говорите само за две минути. надявам се, че когато се изправиш лице в лице с него ситуацията ще е коренно различна от извиненията по телефона или чрез смс-и
Ето го редовното държание на жените.
"Не те харесвам" после "Ама извинявай :smt010 ! Аз не исках така!!!"
Моят съвет: Остави го намира. Вярно е, че ти не си виновна за това, което изпитва той. Нека, обаче това не те кара да се чувстваш оневинена. Така или иначе всеки сам си носи кръста.
dream_dragon
12-03-2006, 07:37
Не ти се сърди, просто тъгата го езаслепила. Помня този момент, всичко ми беше опритивяло, но не отказах предложението за приятелство. Това момиче после ми извъртя страшен номер с най-добрия ми приятел, така че и до днес си спомням. Ти си виновна за тъгата му и може би ако е сърдит. Ти си тази, която обича и си го наранила, без съмнение ще се възтонови, все още не е разбрал, че не си единственото момиче в живота му и ще има още, надявам се такива, които да отговорят на чувствата му. А ти не се измъчвай заради него. [-X