PDA

View Full Version : Искам съвет

Няма Такъв...
12-02-2006, 11:24
Откъде да започна...Не знам дали е превличане, любов ли е, какво ли е....Много изтрадах и май любовта е несподелена(най-лошата). Харесвам една девойка има няма 3 години ](*,) ,много изгубено време, страшно много. В един клас сме, последна година караме "заедно". Знам, че жените усещат с цялата си кожа когато някой ги гледа влюбено, просто имате онова странно 6-то чувство, което ви показва кой какъв е спрямо вас. Не съм изпече любовчия, не съм се учил да използвам хората, просто съм естествен и за жалост май там бъркам и всичко ми се качва на главата...Реших да я изтрия от съзнанието си, реших го в изблик на моите чувства, но какво се лъжа поредния отчаян опит да успея да я спечеля...Жалка картинка, но от 3 дена не й говоря (страшно ми е трудно, в един клас...), но го правя не й обръщам никакво внимание и чакам момента, в който ще ме попита, защо не й говоря. Аз ще и кажа: ""Харесвах те толкова дълго време, че се изчерпах. Най-после се чувствам свободен, освободих се от зависимостта си от теб. Сега имам нужда да остана сам. След време може да бъдем приятели". Това ще кажа нито повече, нито по-малко. И се концентрирам върху кандидат-студентските изпити. Не знам вие какво мислите и ще ми е изключително приятно да споделите мнението си, но знам, че когато някой не ви обръща никакво внимание, това привлича вашето внимание, също така това е още по-осезаемо, защото малко или много като ви гледат влюбено дори и да не ви харесва дадения човек на вас ви е приятно. Не знам отчаяния ми опит дали ще обърне нещата, но честно казано мисля вече да не ми пука.... :-k

SeXy`t0
12-02-2006, 11:37
Няма начин до последно ще ти пука!Де да можеше да насочваме чувствата си ама [-X става!Тфа е хубаво че имаш желание да я забравиш и дано успееш искрено се надявам!Много хубави думи ,но и да й ги кажеш ти много добре знаеш че се залъгваш защото още я харесваш!Но понякога става така както например тя малко или много предполага че я харесваш и като спреш да и обръщаш внимание тя изпитва една празнота сякаш нещо й липсва безинтересно и е и започва и тя да проявява интерес към теб!Но нали знаеш всяко зло за добро,може би така е трябвало да стане и по нататък ще срешнеш някоя по добра!А й надеждата умира последна!

Няма такъв...
12-02-2006, 11:43
Няма начин до последно ще ти пука!Де да можеше да насочваме чувствата си ама [-X става!Тфа е хубаво че имаш желание да я забравиш и дано успееш искрено се надявам!Много хубави думи ,но и да й ги кажеш ти много добре знаеш че се залъгваш защото още я харесваш!Но понякога става така както например тя малко или много предполага че я харесваш и като спреш да и обръщаш внимание тя изпитва една празнота сякаш нещо й липсва безинтересно и е и започва и тя да проявява интерес към теб!Но нали знаеш всяко зло за добро,може би така е трябвало да стане и по нататък ще срешнеш някоя по добра!А й надеждата умира последна!

Честно да си кажа, през дните, в които не съм и говорил се чувствам...щастлив :lol: странно, но факт. Не съм обременен, е като я видя ми става кофти, но самовглъбяването е голяма работа и май, когато дадеш наготово на някой той не го оценява. Карам го по-принципа, когато загубиш нещо разбираш колко си го обичал. Всъщност осъзнах си грешката, дал съм и всичко без тя да го е поискала, майче е време да го поиска. :-k

maldini
12-02-2006, 11:45
Щом сте в един клас няма как да я забравиш по никакъв начин.Ти я виждаш всеки ден и,колкото и да се правиш,че не я виждаш и,че не искаш да общуваш с нея то просто всичко си личи.Аз не разбрах от цялата тази работа ти в крайна сметка казал ли си и,че я харесваш или тя още незнае?Всичко трябва да бъде откровено и истинско,за да има бъдеще самата връзка.

SeXy`t0
12-02-2006, 11:58
Честно да си кажа, през дните, в които не съм и говорил се чувствам...щастлив странно, но факт. Не съм обременен, е като я видя ми става кофти, но самовглъбяването е голяма работа и май, когато дадеш наготово на някой той не го оценява. Карам го по-принципа, когато загубиш нещо разбираш колко си го обичал. Всъщност осъзнах си грешката, дал съм и всичко без тя да го е поискала, майче е време да го поиска.
Определено е така!Ама дали ще го пойска чувстваш ли някакав интерес от нейна страна???

Няма такъв...
12-02-2006, 12:04
Честно да си кажа, през дните, в които не съм и говорил се чувствам...щастлив странно, но факт. Не съм обременен, е като я видя ми става кофти, но самовглъбяването е голяма работа и май, когато дадеш наготово на някой той не го оценява. Карам го по-принципа, когато загубиш нещо разбираш колко си го обичал. Всъщност осъзнах си грешката, дал съм и всичко без тя да го е поискала, майче е време да го поиска.
Определено е така!Ама дали ще го пойска чувстваш ли някакав интерес от нейна страна???

Чувствам интерес, през първия ден ме попита дали искам с още една съученичка да се прибираме заедно, на следващия ден, дали искам да отида на клуб с нея...за жалост вечерта я засякох в съшия клуб и се ометох доста бързо, опита се да ме заговори, но си тръгнах...След това късмета продължи да ме изневерява и я срещнах в дискотеката до клуба :lol: там ме попита дали няма да й кажя добър вечер, аз само си вдигнах чашата...хмм ппреди обичаше да ме удря на игра, но този път ме удари силно... :-k

SeXy`t0
12-02-2006, 12:18
Е значи има напредък безразличието е голяма работа :D дано успееш

Няма такъв...
12-02-2006, 13:01
Е значи има напредък безразличието е голяма работа :D дано успееш

Като гледам как е почнало, може накрая да завърши с болница за мен. :lol:

П.с. Искам да чуя и други мнения... :smt006
П.с.2 SeXy`t0 мерси за коментарите. :smt058

PaChanGa_GiRl
12-02-2006, 13:07
Такива сме си ние жените.. кучки :) обичаме да се влюбват в нас и праим гадно, ама ко да се праи. Според мен тва е добър начин да и разкриеш чувствата си, 'щото тя 100% ще те попита що не и говориш. И тя да не изпитва нищо към теб да не ти пука, малко ще заприличаш на идиот, ама нали за последно сте заедно в един клас. Ако е добричка, ще те разбере.
Успееееех ;)

bungle
12-02-2006, 13:08
Много хубаво си казал нещата.
Не знам.....
Защо пък непременно трябва да я изтриеш от съзнанието си ,да я забравиш...?
Не ти е леко,обаче... :?

teardrop
12-02-2006, 13:15
Така , както си започнал, ще имаш успех според мен. На жените ни е хубаво да ни галят самочувствието и когато този, който го прави, престане, започваме да се чудим защо става така и да му обръщаме повече внимание, за да започне и той отново да ни обръща внимание. А накрая може и да се получи нещо хубаво :wink:

koalka
12-02-2006, 17:39
Ами по принцип мен,ако ме харесва толкова едно момче и може би е влюбено сигурно ще му обърна внимание.Но е факт,че тя не го е направила.Така че трябва да я игнорираш.На нея предполагам ще й е странно,но просто няма друг начин,освен така,ако искаш да я забравиш.А и все пак сте последна година заедно,което е добре.Гледай по-рядко да я виждаш.

{Sweety_f}
12-02-2006, 18:47
hm...nz kak moga da ti pomogna mn e gadno kogato lubovta e nespodelena no nishtu ne moje da se napravi taka 4e....

Disorder
12-02-2006, 19:02
Мисля си, че стратегията си я олучил, но пък има още един тънък момент в случая и той е да знаеш кога да спреш. В момента я караш да се чуди защо не и говориш и определено привличаш вниманието й, но гледай да не я отчуждиш тотално. Мисля си, че другия път като я засечеш случайно и тя те запита, защо се държиш така студено, ще бъде по-удачно да и кажеш истината. В крайна сметка нищо не губиш, а само може да спечелиш. Не си играй твърде дълго за да не се получи обратен ефект. Успех ти желая с твоето момиче.

Lorraine
12-02-2006, 19:58
Дам,прав си че несподелената любов е най-гадна..но живота е такъв.Човек не избира в кого да се влюби все пак,но се радвам че въпреки всичко има хора на които любовта им се е усмихнала..А за твоя проблем-бъди честен с нея,кажи й всичко което чувстваш и мислиш.Мисля че така е на-добре а по-нататък кой знае,може да се получи между вас..Айде успех от мене!

iiirish
12-02-2006, 20:26
защо непременно трябва демонстративно да кажеш на всичко "край"?! харесвал си я наистина дълго и честно казано ти се възхищавам за търпението, но... недей да постъпваш като дете от 5 клас! недей спира да й говориш, не се прави че тя не съществува! щом си решил да я забравиш - забрави я, но не и по този начин! ще кажеш, че няма друг, но има! надяма се знаеш поговорката, че клин клин избива ;)

опитай

4on4i
12-04-2006, 18:58
защо непременно трябва демонстративно да кажеш на всичко "край"?! харесвал си я наистина дълго и честно казано ти се възхищавам за търпението, но... недей да постъпваш като дете от 5 клас! недей спира да й говориш, не се прави че тя не съществува! щом си решил да я забравиш - забрави я, но не и по този начин! ще кажеш, че няма друг, но има! надяма се знаеш поговорката, че клин клин избива ;)

опитай

Така съм решил, защото искам да знае какво е изпуснала. И също така всяко търпение все пак се изчерпва в даден момент. :::

madlencheto:)
12-04-2006, 19:31
Безразличието убива!
несъмнено ще предизвикаш интерес у нея.. тя вече е забелязала,че не й обръщаш внимание както преди и ако те потърси значи има нещо към теб..

Crafter
12-04-2006, 19:46
И аз да хвърля едно тежко мнение.
Изпитвал съм нещо подобно, но при мен ситуацията бе по-различна и в крайна сметка всичко приключи ужасно. Както и да е.

Първо: Три години бре, човеко! Всеки ден (хайде не всеки ама...) се гледате и ти три години не предприе нищо?! Не бяхте ли на екскурзии? Не излизахте ли в приятелски компании? Не намери ли общ език?
Недей да подхождаш така сякаш тя ти дължи нещо - бъркаш. Факта, че ти я харесваш не означава, че тя трябва да се чувства отговорна или виновна. Отиваш и казваш "Ще те скъсам! Ти искаш ли да ме скъсаш?". Ако тогава откаже вече можеш да заявиш, че си и дал всичко, да я игнорираш и тн. От това, което си споделил си правя извода, че търсиш съжаление. Недей!
Отиваш, като мъж, блъскаш я в стената и й обясняваш как стоят нещата. Така или иначе ви е последна година. Иначе на интелект блъскаш - браво . Пожелавам ти успех.

4on4i
12-05-2006, 11:50
И аз да хвърля едно тежко мнение.
Изпитвал съм нещо подобно, но при мен ситуацията бе по-различна и в крайна сметка всичко приключи ужасно. Както и да е.

Първо: Три години бре, човеко! Всеки ден (хайде не всеки ама...) се гледате и ти три години не предприе нищо?! Не бяхте ли на екскурзии? Не излизахте ли в приятелски компании? Не намери ли общ език?
Недей да подхождаш така сякаш тя ти дължи нещо - бъркаш. Факта, че ти я харесваш не означава, че тя трябва да се чувства отговорна или виновна. Отиваш и казваш "Ще те скъсам! Ти искаш ли да ме скъсаш?". Ако тогава откаже вече можеш да заявиш, че си и дал всичко, да я игнорираш и тн. От това, което си споделил си правя извода, че търсиш съжаление. Недей!
Отиваш, като мъж, блъскаш я в стената и й обясняваш как стоят нещата. Така или иначе ви е последна година. Иначе на интелект блъскаш - браво . Пожелавам ти успех.

Тя е хитруша при това голяма, знае много добре за какво става на въпрос. До сега използваше това, че я харесвам, а тя си движи с гаджетата пък мен кучета ме яли. Омръзна ми и реших да го карам мъжката :lol: . Млад, зелен, глупав, както искаш ме наричай, но все е вярно...Страха от това, че ще ме отреже е голям, срам, но така е. Тя знае... но факта, че нищо не прави е достатъчно красноречив и също последните дни имаше сериозно развитие на нещата, тя каза, че иска да съм й приятел и че не искам гадже като нея. Аз съм решил или всичко, или нищо. Иначе казано, или гаджета, или нищо. Не искам пак да й слушам проблемите с поредното гадже =; стига толкова. Прескачам по-горната "фаза" на обяснение поради простата причина, че искам да разбере какво е да не я поглеждам, да не я гледам с онзи влюбен поглед и да я дарявам с цялото си внимание. Ако разбере, че й липсвам( на което се надявам :mrgreen: ) ще съм един щастлив човек, ако ли не, еми здраве да е. :smt006

gerinceto
12-05-2006, 12:11
sled kato si haresval edno momi4e v prodaljenie na 3 godini nqma da moje6 da q zabravi6 samo za 1 den.6te ti triqbva dosta vreme i volq.no ne triqbva da si razvalqte priatelstvoto samo zaradi tova 4e iska6 da q zabravi6.ako pita6 men priznai i 4e q haresva6 a pak posle kfoto 6te da stava.az to4no taka napravih.haresvam edno mom4e(biv6oto mi gadje) ve4e 1 godina i ne moga da go zabravq i pravq vsi4ko za nego.no re6ih 4e nemoga da jiveq v laji,zatova edna ve4er bez da iskam kato se napih mu priznah vsi4ko i mu kazah 4e go obi4am adski mn no za jalost znam 4e ni6ty nqma da se polu4i.toi prosto zamal4a.a na dr den pak si bqhme dobri fr i ne govorehme za tova koeto mu bqh priznala.a sea daje mai ima nqkakav 6ans da sam s nego(taka mi kaza negov fr)taka 4e nikoga ne se otkazvai.

Crafter
12-05-2006, 14:59
Тя е хитруша при това голяма, знае много добре за какво става на въпрос. До сега използваше това, че я харесвам, а тя си движи с гаджетата пък мен кучета ме яли. Омръзна ми и реших да го карам мъжката :lol: . Млад, зелен, глупав, както искаш ме наричай, но все е вярно...Страха от това, че ще ме отреже е голям, срам, но така е. Тя знае... но факта, че нищо не прави е достатъчно красноречив и също последните дни имаше сериозно развитие на нещата, тя каза, че иска да съм й приятел и че не искам гадже като нея. Аз съм решил или всичко, или нищо. Иначе казано, или гаджета, или нищо. Не искам пак да й слушам проблемите с поредното гадже =; стига толкова. Прескачам по-горната "фаза" на обяснение поради простата причина, че искам да разбере какво е да не я поглеждам, да не я гледам с онзи влюбен поглед и да я дарявам с цялото си внимание. Ако разбере, че й липсвам( на което се надявам :mrgreen: ) ще съм един щастлив човек, ако ли не, еми здраве да е. :smt006

Мисля, че разбирам. В такъв случай мога само да ти пожелая успех.

Честно казано съм разочарован от нейното поведение. Аз не бих искал да бъда с жена, която в буквалният смисъл на думата се гаври с чувствата ми. Поне аз от тази гледна точка го виждам - дано да греша.

4on4i
12-05-2006, 16:23
Честно казано съм разочарован от нейното поведение. Аз не бих искал да бъда с жена, която в буквалният смисъл на думата се гаври с чувствата ми. Поне аз от тази гледна точка го виждам - дано да греша.

Същественото на целия пъклен план :smt005 е тя да разбере колко й липсвам и как е сбъркала с отношението си към мен, а именно(даже го бях писал по-горе) аз избързах и открих рано, рано картите, тя ми ги видя и се възползва, още, когато може би не е изпитвала каквото й да е било(дано сега има нещо повече от приятелство). Та интригата още в началото умря и сега се мъча да се правя на недостъпен. Забелязах, че този метод на поведение учи на самодисциплина и на самоконтрол. \:D/

П.с. Не знам докъде ще се стигне, но поне ще знам, че това ще е затворена страница в моя живот/поне така мисля/ :o

Crafter
12-05-2006, 16:35
:smt109

4on4i
12-05-2006, 16:50
"Отиваш, като мъж, блъскаш я в стената и й обясняваш как стоят нещата

Искушавам се да отговоря на този съвет :-D . С удоволствие ще я блъсна в стената и ще й покажа на какво съм способен, а аз бая съм и насъбрал ::: , но защо да обира плодовете без да ги е искала, нека тя да пожелае да ме блъсне... :-k

П.с. Определено разчитам на нейното внимание в цялата работа, искам и тя да го посика иначе няма да е интересно само аз да си давам зор... :P

Crafter
12-05-2006, 17:03
А-а-а, не така. Ако искаш интересно отиваш на цирк. Искаш секс - блъскаш я в стената.

DevilWish
12-05-2006, 17:09
Елелеле все 1 си бившия приятел на моя приятелка.Тя е 12ти клас и те ходиха ,но тя го заряза и той я обича адски много.
Прави се на безразличен и ще й вземеш вниманието.

4on4i
12-05-2006, 17:14
А-а-а, не така. Ако искаш интересно отиваш на цирк. Искаш секс - блъскаш я в стената.

Като чели все още не съм усвоил как да уцеля момента да я сграбча и тя да не отдръпне, това си е изкуство... =P~

Елелеле все 1 си бившия приятел на моя приятелка.Тя е 12ти клас и те ходиха ,но тя го заряза и той я обича адски много.
Прави се на безразличен и ще й вземеш вниманието.

Мъча се - засега успешно. 8)