PDA

View Full Version : Объркана съм и не мога дори да спя нормално!Помгнете!!!

Tedi_sheep
12-02-2006, 16:23
Здравейте !Така след доста усилия и помощ от приятелка излязохме с момчето, което харесвам!Беше невероятно, запозна ме с приятелите си и ме представи за неговото гадже и се държахме като такива!На следващия ден пътувахме заедно в автобуса, дори той ми пазеше място до него!Беше странно!Не ме целуна!Хвана ме за ръка, после дори си я сложи на крака ми и ме гледаше някак изпитателно, сякаш очакваше да го целуна!И понеже не бях в настроение нямах сили да се опитвам аз 1 да го целувам, и той нещо намекна дали ходим!Каза:"До мен седна една жена и ме пита дали чакам приятелката си!"А аз дори не го попитах какво и е отговорил!Но явно и той се чуди заедно ли сме или не!След това си уговорихме среща, на която той не дойде1Каза че са го задържали в университета(студент е) и е звънял у нас, но баща ми е вдигнал!А мобилния му е развален и е много кофти, трябва все на домашния да си звъним!И така де вчера му звъннах и той каза, че ще ми се обади по-късно, но не го направи!А аз му казах, че ако не иска няма да се виждаме и той каза, че иска да се виждаме и така!А той ми звънни когато най-малко очаквам и винаги всичко между нас е 50/50 и доста объркано!И аз съм объркана, защото до тук всички можем да си направим извод , че не иска да е с мен, но сега ще ви кажа и другата страна на нещата!Той е щастлив с мен и после след срещата дори е казал на на близката ми приятелка че срещата ние била идеална!Прави ми комплименти и забележете!Разпространил сред най-добрите си приятели, че има чувства към мен и че дори май ме обича!А той отдавна не бил говорил така за момиче, те дори се чудили какво толкова има в мен!И незнам вече какво да правя!Объркана съм!Между другото може да има и проблем със забравянето, защото има някои неща но не искам да ги споделям тук и така...Какво да правя с него?

{Sweety_f}
12-02-2006, 16:59
говори с него и си изяснете положението....

MoHuTo
12-02-2006, 17:02
Говори с него и се разберете..друг начин не виждам :-k

teardrop
12-02-2006, 17:03
Разговорът ще реши всичко! Глупаво е да се чудите и двамата какво реално става. Просто поговорете и ще си изясните всичко.

koalka
12-02-2006, 17:06
Не си струва да си разваляте връзката само,защото не сте говорили и не сте се изяснили.Поговорете,питай го защо не е дошъл на тази среща,която сте си били уговорили и може да ти даде някакво логично обяснение.Но все пак мисля,че той наистина има чувства и държи на теб.И следващят път не се чуди,а го целуни.Със сигурност ще се зарадва. :wink:

Tedi_sheep
12-02-2006, 17:24
Как да говоря с него след като не се обажда!Не мога все аз да го търся и да му ходя след гъ*а!Благодаря все пак!Май няма смисъл,боли ме , но ще го преодолея и това разочарование, как за мен не се намери някой нормален!А пък хубавите ябълки ги ядат прасетата!

teardrop
12-02-2006, 17:26
Като не се обажда, ти му се обади, бе, момиче! Очевидно е, че те харесва, не бива да си разваляте отношенията заради това, че и двамата чакате другият да се обади.

iiirish
12-02-2006, 21:09
това, че не сте се видели когат той ти е казал, или че не ти се е обадил когато е трябвало, не е болка за умиране. хората имат толкова по-сериозни проблеми, а ти си тръгнала да се притесняваш за глупости. сигурна съм, че той наистина е щастлив с теб и те обича.
пък и студентите наистина да доста заети. едно от момичетата в компанията ни е студентка и често често забравя за уговориките ни или два в друго време :-D абе изобщо студентска му работа ;) заети са хората и трябва да гиразбираме :D

vvs_go
12-02-2006, 21:17
na kolko si

He3HauKa
12-02-2006, 21:20
Еми след като се държиш дръпнато какво очакваш ?Момчето сигурно е 100 пъти по объркано от теб,така че просто му покажи ,че го харесваш :smt016

12-03-2006, 02:30
Nai veroqtno prosto dava6 pogre6ni signali.
Druj se svobodno s nego i pokazvai kakvo ti se iska, kogato se pregurnete prosto pribliji ustnite si kum negovite, moje i suvsem malko(no da ne e 4ak nezabelejimo) i rezultata 6te e nalice.
Nai veroqtno toi se pritesnqva da ne bi da izburzva, poneje si o6te malka i veroqtno ima6 drugi razbiraniq za ne6tata.
Kaji mu 4e iska6 da ste otkrovenni edin s drug i da si kazvate otkrito i nez pritesneniq koi kakvo iska ot drugiq.