View Full Version : Как ще реагирате на такъв смс?
djidjito
12-02-2006, 16:25
Privet na vsi4ki!Zna4i v4era vzeh gsm na moq priatel i savsem slu4aino popadnah na gotovite sms kadeto sa si ot gsm.I kakto az si gi razglejdam i po edno vreme 4eta nekakav sms."Zdr Mario(taka se kazva gadjeto mi)kak si?kakvo pravi6,iska6 li da pieme kafe?Iskam da ti kaja 4e mn me kefi6,no molqte iztrii sms zadane vi sazdam problemi."I vidqh nomera 4e mi e mn poznat i go proverihna moq gsm i vidqh 4e tva e nomera na moita dobra priatelka.Az po4nah da u vikam da se karam s nego i toi me gleda gleda i mi kaza toq sms za pazeh za da vidi6 kakva tie nai dobrata priatelka.I az ot tam kato po4nah da mu vikam 4e i toi i e pisal sms etakiva gluposti.I toi po4na da mi obqsnqva 4e toi akoe iskal da e s neq 6te6e da izbere neq a ne men 4e ne iska dr. a iska samo men.Za nego tq e edna kurva.Posavetvaite me kak da i go kaja na taq kurva ama da e dostata takti4no.A i togava ne6to se behme skarali s nego za 2 dena i taq kurva izpozvala momenta 4e sme skarani i mu e pisala sms.Celufki :wink:
radvai se che imash takova momche do teb :) :) :) , na neq si i kaji vsichko direktno, znam che e nai-dobra priqtelka samo che spri za moment i pomisli kakva priqtelka q, gadjeto ti e prav, koi znae kolko oshte nomera ti e pravila, prosto sedni i pogovori s neq ako tq e ot horata s koito moje da se govori normalno, razbira se, m/u drugoto az shtqh da reagiram po sashtiq nachin no ot druga strana toi ako iskashe da ti se podigrava nqmashe da ti dade telefona si da go razglejdash i shteshe da tragne i s neq....
babi_girl
12-02-2006, 16:36
Мен ако питаш, няма нужда да е тактично. Отиваш и й казваш. Наистина ли си мислеше, че той ще излезе с теб и че няма да разбера а. За него си курва и за напред ще те помоля да стоиш далече от него ако не искаш да стане по лошо.
{Sweety_f}
12-02-2006, 16:45
той е прав но трябва да кажеш на тази твоя"приятелка" да престане с тези смс-и защото той е само тжой и да и го каваш мн ясно за да разбере 4е той оби4а теб и това е:)
teardrop
12-02-2006, 16:50
Според мен няма начин да е тактично, защото при всички положения ще започнете да си викате и да се карате. Просто й кажи да остави гаджето ти на мира. Но, честно да ти кажа, не мисля, че ще го направи. Самият факт, че му е написала подобен смс, а сте уж "добри приятелки", говори за това, че няма да й пука дали на теб ти е кофти или не.
DevilWish
12-02-2006, 16:53
той е прав но трябва да кажеш на тази твоя"приятелка" да престане с тези смс-и защото той е само тжой и да и го каваш мн ясно за да разбере 4е той оби4а теб и това е:)
Много ясно как можете да я наричате приятелка тая мърша.Аз ако съм зъбите ше й станат такси от бой ](*,) :smt011 :smt013
djidjito
12-02-2006, 17:10
blagodarq na vsi4ki za savetite o6te utre 6te i kaja vsi4ko kakto si e i kakto me posavetvahte.Daje 6te govorq s priatelqt mi da i kaje da ne si misli 4e az ne sam vidqla toq sms i 4e ne mi go e pokazal.Kak mislite vie?Dali 6te i stane gadno i 6te se po4ustva v nelovko poljenie.Iskam da i stane super ama super gadno na taq kurva.Cunki :P
Според мен той казва истината.Просто ми се струва нелогично преди да ти е казвал каква курва е и сега да има нещо между тях.Аз на твое място бих му повярвала.А говори с твоята "приятелка" и виж какво ще ти каже.Дали има такива смс-и и така,за да си напълнво сигурна.
djidjito
12-02-2006, 17:13
Am tq predi da i pokaja sms ot negoviq gsm i da i kaja to4no kakvo e pisala tq 6te se pravi na udarena i 6te otri4a do posledno.Tq e golqma maimuna taq moita priatelka.
Говори с нея, и й кажи да спре!Чак се чудя как може да ги има такива курви!!!
Отидете на кафе, говорете си приятелски, радвайте се на живота и точно когато най-малко очаква БАМ ЕДИН ЮМРУК В ЗЪБИТЕ, и после и плюеш във устата...съжалявам днес съм лигав...
Сега сериозно:
Няма как да се избегне скандала...но си прекрати отношенията с нея...
Male macka vazxishtavam ti se!!!Na men edna mi beshe napraila takuf nomer i az bes da se zamislqm prosto otidox i q prebix ot boi taa 4 dena beshe v pirogov :-D awe mani gi teq kurfi!!!prosto otivash pitash q dali e taka (za da si obedena) ii i kaji 4e ako ne iska da si sazdade goleeeemi nepriqtnosti da stoi dale4e ot vaz ii takam!!!
ako pitash men priqtelqt ti dosta takti4no e s dve i vi vyrti na sredniq si pryst 6apka mu svalqm
He3HauKa
12-02-2006, 21:23
Реакцията ти не е била правилна.... Трябва да се извиниш на момчето,защото ако е искал да те лъже едва ли щеше да запази смс-а.А ако бях на твое място на тази ,,добрата приятелка'' щях да и оскубя перушината :smt013
Privet na vsi4ki!Zna4i v4era vzeh gsm na moq priatel i savsem slu4aino popadnah na gotovite sms kadeto sa si ot gsm.I kakto az si gi razglejdam i po edno vreme 4eta nekakav sms."Zdr Mario(taka se kazva gadjeto mi)kak si?kakvo pravi6,iska6 li da pieme kafe?Iskam da ti kaja 4e mn me kefi6,no molqte iztrii sms zadane vi sazdam problemi."I vidqh nomera 4e mi e mn poznat i go proverihna moq gsm i vidqh 4e tva e nomera na moita dobra priatelka.Az po4nah da u vikam da se karam s nego i toi me gleda gleda i mi kaza toq sms za pazeh za da vidi6 kakva tie nai dobrata priatelka.I az ot tam kato po4nah da mu vikam 4e i toi i e pisal sms etakiva gluposti.I toi po4na da mi obqsnqva 4e toi akoe iskal da e s neq 6te6e da izbere neq a ne men 4e ne iska dr. a iska samo men.Za nego tq e edna k***a.Posavetvaite me kak da i go kaja na taq k***a ama da e dostata takti4no.A i togava ne6to se behme skarali s nego za 2 dena i taq k***a izpozvala momenta 4e sme skarani i mu e pisala sms.Celufki :wink:
Avatara ti mnogo hubavo opisva kakva si
gerinceto
12-03-2006, 11:45
spored men ako toi naistina e iskal da bade s neq e 6tiql da skasa s teb.no qvno toi naistina si te obi4a.taka 4e vqrvai mu.a otnosno tvoqta "priqtelka"opitai se da q postavi6 v nelovka situaciq i tq sama 6a se izdani:}kasmet