View Full Version : моля ви помогнете ми по някакъв на4ин:((
{Sweety_f}
12-02-2006, 16:41
ето го и моят проблем ходих с едно мом4е което сега не мога да забравя,на вси4кото отгоре по предишното ми гадже пак е в мислите ми и сега са 2-ма:((не мога да ги забрава каквото и да става все си мисля за тях 4ета стари логове в мирк и си припомням вси4ко.....не издържам ве4е така ако някой има идея как да ги забравя да ми помогне,защото не мога ве4е..:(всеки ден ги виждам...оби4ам ги много и колкото пове4е се опитвам да ги забравя и да се правя 4е не ми пука за тях не могааа :smt022
teardrop
12-02-2006, 16:53
Първо, не можеш да обичаш и двамата едновременно. При това много, както твърдиш. Лично мнение. Което според мен значи, че не обичаш нито един, а просто ги харесваш, но не и нещо по-силно. Което пък от своя страна значи, че ще мине време, според мен няма да е много, и ще ги забравиш. И двамата.
DevilWish
12-02-2006, 16:55
Тофа не е любоф.АКо спреш да ги виждаш ще ги забравиш ,че ше ги намразиш даже ;)
{Sweety_f}
12-02-2006, 17:04
проблема е 4е това мом4е с което ходих на скоро всеки ден е в ума ми а това др е просто като някакъв фон...имам предвит 4е него с времето взех да го забравям но понякога просто си припомням какво в било преди и така....а това мом4е с което скъсахме на скоро е просто ужасен....прави се на плейбой и използва всяка ситуация да се зарибява с др моми4ета и то пред мен..оби4ам го много а той ми дава само напразни надежди което е още по лошо:(
Ти не изпитваш любов,лъжеш се.НЕ може да обичаш двама едновременно.Поредната тийнейджърка,използваща тази дума просто ей така.
Ти не изпитваш любов,лъжеш се.НЕ може да обичаш двама едновременно.Поредната тийнейджърка,използваща тази дума просто ей така.
Съгласна съм с коалка!Как може да обичаш 2 момчета!Ти добре ли си?Това не е любов!АБСУРД!!!