PDA

View Full Version : i don`t know

12-02-2006, 19:25
nikoga ne sam predpolagala che shte pisha vav foruma .. mn chesto go poseshtavam i mn mi haresva..i sega da spodelq moite pritesneniq i se nadqvam da me posavetvate neshto.Az sam na 14 a moq fr e na 18.Znam razlikata e golqma,no sme zaedno veche 5 meseca i qvno doide vreme toi da si iska i v posledno vreme samo se karame za tova,zashtoto az my kazvam che ne sam gotova vse oshte mislq che sam malka pyk i drygata prichina e,che sam spodelila s maika mi,a tq ne e v bg i me posavetva po-dobre tq kato e tuk,zashtoto nishty ne se znae kakvo shte se sluchi.Az kazah na moq fr za tova i toi si misli,che go laja,che ne sam gotova.I dnes otnovo se skarahme i ne izdarjam veche.. :(

Crafter
12-02-2006, 19:31
Ключовата дума е самоанализ. Нека ти помогна малко.

Не си готова = нямаш доверие в този човек.
Той не ти вярва и продължава да настоява = ти наистина не трябва да му вярваш.

Извод - човечеца просто иска секс. Дали ще го задоволиш или ще бъдеш разумна си остава твое решение.

katrina88
12-02-2006, 19:42
По принцип той иска секс което е нормално за неговата възраст,но ако наистина те обича може да почака да станеш поне на 15.Ако можеш опитай да го обедиш да почака.Успех!!!

Lorraine
12-02-2006, 19:53
Еми ако те обича-ще разбере!Каква е тая мания да се прави секс с малки момичата не мога да разбера!То и аз съм на 14 ама някой поиска ли секс при положение че аз не съм готова или не искам..директно ще му тегля майните! [-(

DorisSs
12-02-2006, 20:09
Poznata mi e tazi situaciq za jalost...edinstvenoto za koeto 100% moga da te posyvetvam e da pomisli6 hubavo TI kak 4uvstva6 ne6tata i da ne se vliqe6 nito ot qvno jelae6tiq te ti pritel, nito ot zagrijenata ti maika,zashtoto mnenieto i na dvamata e dosta subektivno...Poslu6ai sebe si i nai-ve4e pomni 4e nqkoi neshta stavat sam 1j i tova sa osobeno tezi koito sa za 1vi pyt...Uspeh i ot men! Ako postigne6 takyv 6te se radvam da spodeli6 :)

iiirish
12-02-2006, 20:13
аз не виждам защо трябва да се карате за подобно нещо?! ако е заради това, че той се съмнява в теб, мисля че не си заслужава да му търпиш простотиите и прищевките! защото във вашия случей "прищявка" е точната дума за неговото поведение! задай си въпроса дали той те обича наистина или вече чувствата са избледнели и на първо място идва секса! все пак за 5 месеца не можеш да опознаеш един човек напълно

gerinceto
12-02-2006, 21:03
ako toi naistina te obi4a i ako naistina darji na teb,6te po4aka

koalka
12-03-2006, 05:17
Отговори му отново,че няма причина да отказваш,освен че не си готова.ТРЯБВА да разбере,че той е на 18 и е момче,няма да му е за пръв път предполагам,а ти си на 15 и си десвтвена.Виж,майка ти е в чужбина,но няма какво толкова да се случи,ако ползвате презерватив.И надявам се приятелят ти да не те изостави,като не го направите скоро..

He3HauKa
12-03-2006, 07:27
След като от негова страна няма грам разбиране ,по-добре ще е за теб да го разкараш.Дор и и да го обичаш,той теб едва ли :-({|=

IlLuSi0nS`
12-03-2006, 07:34
абе човека я е чакал вече 5 месеца.. бахти.. като не ти се ебе закфо се захващаш с гаджета и т.н... кат не искаш бегай да скачаш на ластик.. начи хем да си с него и да те обича ама да не иска секс..хахахахха wtf?

{Sweety_f}
12-03-2006, 07:40
ако те оби4а ще те разбере ако не си готова не се принуждавай...това е въпрос на ли4ен избор:)