View Full Version : Как да престанем с тези караници?
gerinceto
12-02-2006, 19:27
mn 4esto se karam s roditelite mi.v4era pak se skarah s mama i ve4erta se napih mn zdravo i posle gadjeto mi doide da me vzeme i me zavede do u tqh da se opravq,6toto az bqh mn piqna i posle az ostanah da spa tam.taka 4e az mn se karam s mama osobeno,i to nai ve4e zaradi ocenki i otsastviq i zatova 4e ne se pribiram mn mn vka6ti i 4e ne u4a.az si u4a po malko i izlizam ve4er,no pak se karam s mama.prosto neznam kak da prestanem s tezi karanici:{:{:{
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
просто бъди малко разумна..родителите ти не ти мислят лошото повярвай ми...няма смисъл от излизания и такива неща...аз лично съм на 16 години,но ми се налага да живея вече сама и сама да се справям...за да не се караш с ваще бъди по-разумна...мисли какво правиш и не ги лъжи....каквото и да си направила те ще те разберат... и ще те подкрепят..жсе пак си тяхна плът и кръв...
под "няма смисъл от излизания "имах предвид чести излизания:)
teenkopele
12-03-2006, 06:04
mn 4esto se karam s roditelite mi.v4era pak se skarah s mama i ve4erta se napih mn zdravo i posle gadjeto mi doide da me vzeme i me zavede do u tqh da se opravq,6toto az bqh mn piqna i posle az ostanah da spa tam.taka 4e az mn se karam s mama osobeno,i to nai ve4e zaradi ocenki i otsastviq i zatova 4e ne se pribiram mn mn vka6ti i 4e ne u4a.az si u4a po malko i izlizam ve4er,no pak se karam s mama.prosto neznam kak da prestanem s tezi karanici:{:{:{
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Просто си в такъв период...на приливи и отливи.
Ще има моменти, в който нон-стоп ще се глождите, ще има моменти, в които сте в супер отношения, после пак караници и така. След време всичко ще си дойде на мястото, споко. :wink:
m{}ni4ka
12-03-2006, 17:29
mi sedni da u4i6:Pi pone 6te ti vika samo deto izliza6:Pp
[m!s$_k@pr!$]
12-03-2006, 18:08
еми и аз постоянно се карам с майка и току-що не изгони от къщи и каза чес мен не може да се живее, ама ко да се прай-тръгвам си, нямам избор
LSD^Lady
12-04-2006, 16:45
Ti na kolko godini si ?
LaPeNcEto0o
12-09-2006, 19:58
mi gledai da ne obry6ta6 osobeno vnimanie
mi gledai da ne obry6ta6 osobeno vnimanie
MI to tova ostava :?
Згъвай палатките и набивай камшиците от вас :) Ако не те командват парада щото си им детенцето :wink: