LiZaRt
12-02-2006, 19:53
Ми зна4и от къде да започна? С нея сме ж еднин клас и аз я харесвам о6те от както я видях миналата година на 15 септ. Цяла година си мълчах за това пред нея но едновременно станахме супер добри приятели и заради тожа на мене ми бе6е о6те по трудно да я гледам ж прегръдките на други мом4ета.Сам си жну6их 4е няма да излезе ни6то и спрях да мисля за нея докато тази година тя не ми каза 4е ме харисжа, а междувременно ходе6е с едно друго мом4е а о6те 1 я харесва6е . Когато и аз и казах 4е я харежам тя каза да ис4акам малко и аз едножременно из4аках да скъса с другия .е както и да е скъсаха и кво? Когато я потих дали иска да ходим тя ми каза 4е сяга е много объркана. След което се скарахме за някъкжа супер тъпотия .Казахме си много не6та и си мислех въоб6те да не се сдобрявам с нея докато тя не ми каза 4е жсе о6те ме харесва.
от тогава постоянно я каня на сре6та и тя постоянно ми отказва. Много съм объркан.
Последната новост е 4е тя маи пак ходи с някакъв . И продължаваме постоянно да си казваме че се харесваме един на друг .
Моля жи кажете ми какво да правя.
от тогава постоянно я каня на сре6та и тя постоянно ми отказва. Много съм объркан.
Последната новост е 4е тя маи пак ходи с някакъв . И продължаваме постоянно да си казваме че се харесваме един на друг .
Моля жи кажете ми какво да правя.