View Full Version : Hubavo dupe?
Iskam da popitam mom4etata, kakvi dupeta haresvate pove4e? Amerikanski tip - ogromen gyz...ili po-to4no akzano grycka amfora, Stegnato dupe sredno an golemina, ili dupeto an nqkoe elegantna slaba kaka, koeto ne e nito ispyknao nito lipsva6to? Ili moje bi nqkoi drug tip?
skate_warrior
12-02-2006, 20:11
среден размер.. стегнато ;)
Tova go razbiram...ama ne razbiram kak moje da se haresvat zadni 4asti kato tezi, koito se pokazvat na pove4eto negyrski klipove...tova e ne6to ujasno, myjete kak go haresvat... :smt009
А какъв е смисълът на запитването ти?
No|Problem
12-02-2006, 20:19
na negurskite klipove davat takiva zadnici kakvito haresvat negrite
bulgarche
12-02-2006, 20:31
Няма значение какво е, важното е да ми хареса
malki dupeta haresvam,malki i stegnati :-) .golemite ne sa mi po vkusa
TikiraYang
12-02-2006, 21:16
normalno e jenskoto dype da e po 90 santimetra obikolka az takiwa obicham
Kakto Za Busta,za Penisa i za dr. razmeri ,taka i tuka srednoto e nai-qko dr. e grozotiq spored men,tva da e mega slaba i zadni4eto i edvam da se vijda il ida e prekaleno golqm oshte po zle ,nai qko e sredata kakto pri vsi4ki drugi neshta i tuka e taka ,a tva shte re4e da se vijda 4e ima zadnik i da se e oformil a ne ovisnal !!!
InitialD
12-03-2006, 00:17
Средна работа...ма в общи линий няма голямо значение за мен!
за щастие на аверката ми е такъв. Има най-сладкия задник на света :P :P :P :P Аз съм най-големия късметлия на света че я имам за гадже
Щекави момичета хич не ми допадат,трябва поне мръвката да си личи.Противно ми е кат видя няква анорексия,дет вместо гърди бараш ребра,а вместо гъз тазовата кост,ужасно е.Най ми допада момиче,което е 165,48кг.,е малко съм пристрастен ама..
Щекави момичета хич не ми допадат,трябва поне мръвката да си личи.Противно ми е кат видя няква анорексия,дет вместо гърди бараш ребра,а вместо "задни части" тазовата кост,ужасно е.Най ми допада момиче,което е 165,48кг.,е малко съм пристрастен ама..Понякога трябва да сме на принципа: "Око да види,ръка да пипне!" :lol:
Пък иначе и аз мразя щеки! Дупето трябва да е средно голямо така и стегнато
Black_JAG_Bundy
12-03-2006, 07:53
Мен пък ме кефи по големичко :roll:
NightCrawler
12-03-2006, 09:05
normalno e jenskoto dype da e po 90 santimetra obikolka az takiwa obicham
Окото ми хващат единствено по закръглените и леко големички.Мани ги ония анорексии както каза един пич тука.Ко да правиш слабост са ми. :D
Jenninka
12-03-2006, 09:57
за щастие на аверката ми е такъв. Има най-сладкия задник на света :P :P :P :P Аз съм най-големия късметлия на света че я имам за гадже
Колко мило:)
аз съм момиче и мога да кажа ,че всеки е с различен вкус..Тва че негрите харесват яки негърки-теб кво те бърка?Тва,че някой харесва анорексички или нормални-също какво те интересува?Надявай се твоето гадже да ти харесва задника..:)Или да не е с теб,заради него!
Окото ми хващат единствено по закръглените и леко големички.Мани ги ония анорексии както каза един пич тука.Ко да правиш слабост са ми. :D
хехе, да си спретнем един booty фен-клуб :)
Иначе на малка талия едно по-големичко дупе, лелее :smt007
Aha qsno....mersi za mneniqta vse pak
lady_bird
12-04-2006, 14:30
[Аз съм БЪЛГАРЧЕ ima mn sladko dupe! :smt005
evil_lady_in_black
12-04-2006, 14:36
точно така !!!!! :smt005
zaobleno, stegnato i zadaljitelno virnato! ... i po vazmojnost izkypano :)
bulgarche
12-04-2006, 21:22
Е сртига си ми хвалила дирника, че току виж някоя как ме нападнала заради него ;) (не че ще ми е лошо де)
точно така !!!!! :smt005
Ти пък от къде знаеш? :shock: :evil:
Бе има и некой негърки по тия клипове дето са доста добре. И тук таме разни тайландки майкооооо :shock:
Преди всичко стегнато! А най-готино е като е като детско барабанче :oops:
При мене е най важно това дупето да ми хареса :) аз съм такъв може да е най красивата у лице и другаде ама дупето не ми ли хареса....... бюста даже не е толкова важен колкото дупето.
А размера малко и стегнато :arrow: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/58/57505_709.JPG
Ето това е перфектното дупе за мен :) и за това съм го снимал.По такъв модел долу горе си търся момичета и да са толкова слаби :)
п.п. ако много зарежда и не ви го отваря натистенте F5 и ще ви покаже снимката
Бе има и некой негърки по тия клипове дето са доста добре. И тук таме разни тайландки майкооооо :shock:
На теб копчета на клавиатурата ли ти липсват или гънки в мозъка, че пишеш такива простотий?
Единствената тайланДка е тази която виждаш в огледалото.
На теб копчета на клавиатурата ли ти липсват или гънки в мозъка, че пишеш такива простотий?
Единствената тайланДка е тази която виждаш в огледалото.
Бате кат не разбираш от пички остави батковците намира да си се занимават с тях. Ти си играйкай там в пясъчника. :mrgreen:
определено прекалените неща не са хубави! много голямо едвали би ми харесало,мн малко и кокалесто оше по малко трябва да има кад да се хване човек все пак а и не искам да ми излезнат синки от контакт с него с него
ose6tam 4e se zaformq skandal mejdu Amayo i Umniq (na bazik razbirase) koito se o4ertava da e interesen
po vuprosa za dupetata, onova ot snimkata me radva no ne e nai-dobroto, pove4e si bqh haresal 1 drugo, no ve4e ne moga da go imam :( no puk 1 mesec si be6e moe :P tva be6e nai-hubavoto dupe koeto sum vijdal, malko preli4a6e na tova ot snimkata samo 4e malko po-malko i po-stegnato