View Full Version : KAk da go nakara6.....
mn mi e 4udno kak moje6 da nakara6 edno mom4e da se vlubi.da vleze6 pod kojata mu,da go podludi6 ](*,)
не ви ли писна да питате все едно и също ](*,) както са казали хората "насила хубост не става"! кой обича - обича, който не - това е положението =;
No|Problem
12-02-2006, 20:52
tva e mn truden vupros trqbva baq vreme
gerinceto
12-02-2006, 20:53
ti ne moje6 prosto taka da vleze6 pod kojata na nqkoe mom4e.vsqko mom4e si ima razli4en vkus za momi4eta taka 4e nikoi ne e kazal 4e ako nqkoq ne e ot negoviq tip,tq moje da o nakara toi da se vlubi v neq.ako toi nqma 4uvstva ti ne moje6 prosto ei taka da go nakara6 da se vlubi
p.s az znam 4e ima simpatii kam men prosto iskam da stane ne6to pove4e
И момичета и момчета, ми има много такива хора които се държът като пут*и , ми нема начин или става или зарезвай щото ставаш смешен/a
mn mi e 4udno kak moje6 da nakara6 edno mom4e da se vlubi.da vleze6 pod kojata mu,da go podludi6 ](*,)
Napiva6 go, pravite tolkova strahoten sex, kakuvto TOI nikoga ne e pravil i sled tova ve4e nqma da moje da te zabravi ^^
Имаше такава тема.И пак ще кажа-НЯМА КАК ДА ГО НАКАРАШ.Ти може да го сваляш,както си иска и той пак може да не ти обърне внимание.Длъжна си да направиш опит,но той ако не те харесва....
Ами с времето то ще си покаже дръж! Но е много тръдно
dream_dragon
12-03-2006, 07:26
При всяко момче е различно.
{Sweety_f}
12-03-2006, 07:28
imashe takava temamojesh da q razgledash ... zashtoto ve4e mi pisna da pisha edno i syshto:)
CVETELLINA
12-03-2006, 07:45
Оф хиляди еднакви теми..На сила,хубост не става!Не можеш да накараш някого да прави каквото и да било без негово желание...Също не можеш да нареждаш на сърцето кой да обича- и кой не! :-#