Влез

View Full Version : Връзка в чата?

haily
12-03-2006, 05:53
Кво мислите за връзките в чата?(в смисъл за ходенето с момче/момиче по чат).Напишете вашето мнение...

koalka
12-03-2006, 06:39
Тези връзки не са истински и това според мен е тъпо.Да ходиш с момче от чата...и какво?Може да си изневяравате,а и вие ако не сте се виждали въобще няма чувства.

Crafter
12-03-2006, 06:41
Питай отново след пет години... ако тогава не те е срам.

DevilWish
12-03-2006, 06:47
От една страна за от друга страна против...
Значи "ЗА" ,защото понякога излизат наистина свестни връзки ,но "против" ,защото повечето са шантаж!

_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
12-03-2006, 07:06
Тези връзки не са истински и това според мен е тъпо.Да ходиш с момче от чата...и какво?Може да си изневяравате,а и вие ако не сте се виждали въобще няма чувства.

съгласна

dream_dragon
12-03-2006, 07:21

Обаче има и друга страна. Ако пък се видите и харесата, така по чата първо може да прецениш човека, да му видиш снимките и после може да си уговорите среща. Слад това всичко е според зависи.

He3HauKa
12-03-2006, 07:25
Za wryzka s chovek ot chata ,s kogoto sym se zapoznala LICHNO i mi e dopadnal -da ,no s chovek koito nepoznavam i samo si chatim - [-X

{Sweety_f}
12-03-2006, 07:31
тези връзки по 4ата най-4есто са мюу хора от разли4ни драдове,а след като гаджето ти от др град просто не можеш да си сигурна какво прави в твое отсъствие...при това е мн тъпо да си гадже с някой който дори не си виждал:)

CVETELLINA
12-03-2006, 07:50
Според мен,връзка в чата не може да съществува!Какви чувства можеш да имаш към човек,когото не си виждала?Можеш ли да го опознаеш изцяло само от 1-2 седмици чат?!...и да му имаш доверие?..Не мисля че е възможно! :?

П.С гласувах-Против! :wink:

leko_otkachena
12-03-2006, 08:20

Обаче има и друга страна. Ако пък се видите и харесата, така по чата първо може да прецениш човека, да му видиш снимките и после може да си уговорите среща. Слад това всичко е според зависи.Emi dam az taka se zapoznah s moito momche!Ama beshe otdavna

iLoVeYoU
12-03-2006, 08:55
Za chad vruzkite sum tvurdo imam mn fr koito imat takiva vruzki i mn se obichat i az sum imala.

iiirish
12-03-2006, 09:00
смятам, че подобна връзка се поддържа наистина трудно. за мен връзката се основава не само на общите разбирания и интересни, но и на близоста между двамата! понякога човек има нужда просто от една прегръдка, от една топла дума, а това е невъзможно да стане в чата [-X

priti_kiti
12-03-2006, 09:09
запознансвто по чата - окей,и без тва повечето ми връзки така са започнали, но да ходиш с някой,който не си виждал.. е пълна глупост и най-вече измислица. то реално.. не ходите. абе,невъзможно е с една дума.. то в чата може всякакви да си ги приказваш,но друго е на живо..

evil_lady_in_black
12-03-2006, 10:07
Аз се двоумя защото е забавно да опознаваш непознати характери.Но също така незнаеш кой е от другата страна и това е доста тъпо. :roll:

Slave4You
12-03-2006, 10:58
твърдо против! за мен това е най-голямата простотия която може да се измисли .... направо ми става смешно като чуя за такава връзка :lol:

П.П.:Може да не съм разбрала ама нали не става въпрос просто за говорене а за по сериозни неща :)

Tender Poison
12-03-2006, 11:05
Плюса е в тва че можеш да поддържаш връзка с някой,но минуса е че не е истинско!

gerinceto
12-03-2006, 11:26
spored men tezi vrazki sa mn tapi i nqma smisal ot tqh

12-03-2006, 13:36
Аз не знам,но по такъв начин се запознах с един руснак.Писахме си 2 месеца и той реши да дойде тук заради мен.Така и направи.Влюбихме се един в друг до полуда,но когата трябваше да се върне в Русия и на двамата ни беше толкова тежко.Писахме си след това и все още си ,но за жалост връзката ни е невъзможна заради разстоянието.Той каза,че в сърцето му винаги ще има място за мене и че никога няма да ме забрави.Тогава не го разбрах напълно,но сега да въпреки,че продължих живота си напред аз все още храня топли чувства към него.Той винаги ще има място в сърцето ме и аз ще запазя нашите прекрасни спомени завинаги.В никакъв случай не съжелявам че се запознах с него и се влюбих,болката беше непоносима при раздялата ни,но хубавите ни спомени са много по силни и ярки.Много съжалявам,че ви досадих с моята история :oops:

BeBcHeTo
12-03-2006, 13:52
Аз пък сам за...така се запознах с гаджето миии и имахме враска 1 година...според меене си4ко в тоя живот е вазможно

Nadelina
12-03-2006, 14:22
Glasuvah ZA vryzkite po chata.. I shte se argumentiram... Po chata moga da govorq vsichko.. Moga da spodelq vsichko.. Zashtoto choveka sreshtu men e daleche.. nito moje da me predade nito da mi navredi... Moga da se vlubq po chata.. Zashtoto kakvo e neshto materialno na veznata sreshtu edno duhovno bogatsvo koeto toi moje da mi podari... Moga da se pochuvstvam shtastliva kogato govorq s nego.. Da ne moga da go dokosna.. ne moga da go celuna.. ne e realno naistina.. No chuvstvata koito porajda u men sa istinski...

TeditoOoo
12-03-2006, 14:56
Защо не? Аз май си имам такава връзка :-k с едно момче от друг град...никога не сме се виждали и нямам такива намерения,обацхе си се лигавим в чата =P~ целувки,милувки...перверзий ки :smt005 говорим си на мило ала бала ... :D

TeditoOoo
12-03-2006, 14:57
Защо не? Аз май си имам такава връзка :-k с едно момче от друг град...никога не сме се виждали и нямам такива намерения,обацхе си се лигавим в чата =P~ целувки,милувки...перверзий ки :smt005 говорим си на мило ала бала ... :D
оффф забравих,че съм на БГ...там трябваше да пише "обаче" :lol:

Shadow_Walker
12-03-2006, 15:31
Хах...
По чата не може да има истинска любовна връзка!

BeBcHeTo
12-03-2006, 15:33
Еми нз....що па да нема или аз не я схванах тая тема или..

12-03-2006, 15:39
А какво мислите за връзките на обувки?

Konfucii
12-04-2006, 11:00
Konfucii kazva : I nai golqmata laja povtarqna mnogo pati stava istina!
Tva sas sigornost e vqrno ot opit znam po rano i az tei zaribqvah po mirc-i ala bala gluposti povtarq6 na nqkoq koqto ne si q vijdal 4e q obi4a6
i sqkvi gluposti i po edno vreme po4va6 da si vqrva6 4e q obi4a6 a vsa6tnost ti ne znae6 koq e vqrno v mirc moje da razbere6 4oveka kakyv e otvytre a ne otvyn kakto v pove4eto slu4ai tva si e za Lamz ;)
Gotinite kat mene otivat na disko haresvat nqkoq pi4ka otiva6 kazva6 li Zdravei Kak si?
Zema6 i nomera kani6 q na kafe zaribqva6 i i predlaga6
ne e mn slojno nali tei ;) :wink:

BunnYY_f
12-04-2006, 12:00
Аз съм твърдо против! Даже имах и един такъв случай: Бях си чатила с едно момче известно време и тоя като реши че ходим, и започна да ми държи сметка с кой съм била, какво съм правила и некви такива! Бих му шута и не съм се занимавала с него ама е страшно тъпо любов в чата [-X

Master_88
12-04-2006, 16:12
Ако двамата не са се виждали на живо съм против

Die--f
12-04-2006, 16:20
Против,защото незнаеш кой стои от другата страна!

Shadow_Walker
12-04-2006, 19:56
Еми нз....що па да нема или аз не я схванах тая тема или..Еми смисъл ако не са се виждали, а единствено си чатят обаче са "гаджета"- та това каква връзка е да не познаваш човека, с когото имате връзка...еми тъпа работа :-D
П.П. И аз имах такова чудо...в шести клас :lol: :lol: :lol:

ton1
12-05-2006, 22:09
бебешка работа

playful_baby
12-06-2006, 18:20
амии... в чата според мен е глупост!Всеки си бръщолеви някакви простотии и ....!Абе не ми харесва!!!

MoHuTo
12-06-2006, 19:11
Против!!!