Влез

View Full Version : Моляви помогнете ! ! !

Plamen Kolev
12-03-2006, 08:03
Казвам се Пламен 10 клас съм и вчера разкрих свойте чувства на една 11-сетокласничка разликата в годините ни е 11 месеца. Тя обаче ми отвърна че не съм от нейн тип и че не излиза с по-малки от нея. Само че работата е там че аз никога немога да спра да я обичам защото това чувство е прекалено силно за да се преборя с него. Моляви кажете ми какво мога да направя за да може и тя да ме обикне защото да ви кажа чесно НАИСТИНА ми идва да се самоубия поне няма да се измъчвам ! ! !

katrina88
12-03-2006, 08:15
Имай в предвид, че хубавите неща стават бавно.Постепенно и внимателно действай.Говори с нея,но не и се бутай много,опитвай се в междучасията да бъдеш повече до нея,като свикне с твоето присъствие може и да се сбъдне мечтата ти да бъдеш гадже с нея.Това го прави поне месец да си говориш,ако има skupe или icq просто го разбери и се опитай да си пишеш.Успех!!!

Plamen Kolev
12-03-2006, 08:59
Дано да стане защото си нямате ни най-малка представа на какви нечовешки мъки съм подложен ! ! !

iiirish
12-03-2006, 09:08
както бях писала и в друга тема "насила хубост не става". щом момичето ти е казало, че не иска да допускате някаква интимна близост, значи така е решила и смята това за правилно. ти нямаш тази власт над нея, че да й казваш какво да мисли и прави. чувстватата у един човек не могат да се породят насила!
моят съвет е да се опиташ да я забравиш. и не казвай, че винаги ще я обичаш! още си на 16 и това не може да е любов за цял живот! така че погледни напред и виж колко други момичета има ;)

Plamen Kolev
12-03-2006, 09:12
НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА ОТ НЕЯ ! ! !

- Права си насила хубост не става НО аз ще продължавам да се опитвам докато не каже да пред олтара на някои ! ! !

iiirish
12-03-2006, 10:36
ах, заблудени деца... :smt009 изпитвам искренно съчувствие към прекалено драматизираните ви изказвания :smt009

Plamen Kolev
12-03-2006, 10:53
Ти казваш това защото не си с благородна душа а моята за съжаление е такава и съм се влюбил в тази 11-сетокласничка и серце не ми дава да я забравя или да и изневеря ! ! !

iiirish
12-03-2006, 11:41
моята душа не била благодорда :smt005 :smt005 :smt005 ох, момченце не си ми нито на ъкъла, нито на годините, че да правиш подобни изречения! :smt005 седни си най-после да задника и спри да се ровиш в моята душа :smt044 тя си е наред, както и живота ми именно защото мисля, а на теб това не ти се отдава както виждам!

Plamen Kolev
12-03-2006, 12:25
ВНИМАВАЙ СЪС ТОНЪТ СИ МОМИЧЕНЦЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ДА УЧИШ ЗА ДА МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА МИ КАЗВАШ КАКВО АЗ ТРЯБВА ДА ПРАВЯ ! ! ! :!: :!: :!:

iiirish
12-03-2006, 12:32
за да те осведомя както трябва ще ти кажа най-културно да си гледаш работата! момиченце ще викаш на пиклата, заради която си блъскаш главата, а не на мен, защото съм далеч от 11 клас, да не говорим за 10-ти!
ах, колко са некултурни и слабо интелигентни младите [-( ти му говориш нормално, а то ти се репчи насреща :smt005

Plamen Kolev
12-03-2006, 12:43
ИМАШ ОГРОМЕН КЪСМЕТ ЧЕ НИТО ТЕ ПОЗНАВАМ НИТО ЗНАМ КЪДЕ ЖИВЕЕШ ЗАЩОТО АКО ЗНАЕХ НЯМАШЕ ДА ОЦЕЛЕЕШ ДЪЛГО СЛЕД ТОВА И НИКОГА НИКОГА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА Я НАРИЧАШ ТЪКА НА МЕН МОЖЕШ ДА ВИКАШ КАКТО СИ ИСКАШ НО НИКОГА НА НЕЯ ! ! !

iiirish
12-03-2006, 12:52
ох леле напишках се в гащите! мамоооооо ела да ми смениш памперса :smt005 виж какво дрисьо такъв омръзна ми да се унижавам като споря с тебе! както са казали хората "ПО-УМНИЯ ВИНАГИ ОТСТЪПВА" защото е под достойнството ми да водя подобен разговор с вчерашен мухльо, който още гащите си не може да изпере :-#
с което приключвам въпроса

~sweet~[loverka]
12-03-2006, 13:01
Abe ti si golqm glupak! :-s Zamisli se nad darjanieto ti!Kato gledam kak zapla6va6 ni6to 4udno,4e momi4eto ne te haresva!Darji6 se kato malko piklivo mom4ence!Napravi kakvoto moje6,za da bade tvoq,no ne prekalqvai!Vsi4ko s ima granici! =;

Plamen Kolev
12-03-2006, 13:06
Ти си обсолютно прав че не трябва да прекалявам но тя просто много ме ядоса ОСОБЕНО с предпоследната си реч. Както и да е поне приключи спорът .

sexY_mackA90
12-03-2006, 13:06
emi neshtata stavat postepenno!!!Purvo se opitai da i stanesh mn dobur fr ii polse tq kato te opoznae moje i da trugnete nishty 4e si po maluk ot neq!!

Plamen Kolev
12-03-2006, 13:09
emi neshtata stavat postepenno!!!Purvo se opitai da i stanesh mn dobur fr ii polse tq kato te opoznae moje i da trugnete nishty 4e si po maluk ot neq!!

да всъшност и аз стигнах до това заключение дано все още да не е късно. :-k :-k