View Full Version : nujda..
zdrasti... nqma da molq za suveti i tem podobni.. v toq tekst she napisha samo 4e imam nujda ot momi4e do men.. ot edna pregrudka, edna celuvka, da imam 4ovek s koito da se razbirame i spodelqme.. ne, ne me razbiraite 4e nqmam hora do men... imam 3-ma prqteli koito sa istinski... si4ko moga da spodelq s tqh.. no prosto iskam edno sladko momi4e do men, s koeto su6to moga da spodelqm.. nablijavat praznici, kak mi se iska edna pregrudka... prosto edna pregrudka ot edno sladko momi4e... ne si mislete,4e sum nqkvo glupavo emo, koeto e ot4aqno :mrgreen: ne e taka... imam vsi4ko.. ne sum lishavan ot ni6to.. nito ot priqteli... lishen sum ot momi4e do sebe si [-o< tova e ot men... blagodarq na tozi, koito go e pro4el.. :)
katrina88
12-03-2006, 08:21
Не се притеснявай, тези празници понякога депресират повечето хора, но вярвай че новата година може да ти донесе нови запознанства и това което търсиш да успееш да намериш!Когато силно искаш нещо то ти се сбъдва,но трябва много силно да го искаш!!!Успех!!!
{Sweety_f}
12-03-2006, 08:44
ако търсиш ще го намериш така 4е тук няма място за притеснение не се депресирай покрай тези празници а направи вси4ко възможно да ги направиш незабравими:)
всеки човек има нужда от близост. но след като нямаш момиче до себе си за сметка на това имаш приятели! ти знаеш, че винаги можеш да се облегнеш на рамото им и да се оповаваш на приятелството ви! най-важното в този живот са приятелите, а любовта няма никъде да избяга ;) просто трябва да я дочакаш да се появи в най-неочаквания момент ;)
gerinceto
12-03-2006, 11:22
spokoino i ne se depresirai naprazno.vsi4ko s vremeto si:}
Разбирам те,защото и аз преди да срещна приятеля ми се чувствах така.Но съм сигурна,че ще срещнеш такова момиче.