View Full Version : Какво се случва с мен ???
sexmaniak
12-03-2006, 16:27
Здравейте на всички !
Вече 1 година 1 месец и 23 дни ходя с едно мимиче ... има всичко което иска едно момче ... хубаво тяло, умна е, красива е !!! ... о нещо на последък имам чувството че не ме привлича толкова колкото ме привличаше на чалото на връзката ни :( ... вбесявам се от най-малките неща който прави ... имам чувстово че виждам най-малките проблеми, най-съществените неща не ... мисля си че не й обръщам достатъчно внимание ... опитвам са де променя нещата ... но както казват "Когато има желание всичко се постига !!!" ... е мисля че при мен точно то липсва ... оставил съм връзка та ни на произвола на съдбада ... не се замислям дали мога да я изгубя ... не мисля за нея ... не мисля въобще за нас ... единствено гледам облага за себеси да намеря ... но от друга страна не искам да й го казвам понеже ще я нараня ... посъветвайте ме какво да направя !!! ... просто не знам какво искам ... дали искам нея или не, това е въпросът може би ...
gerinceto
12-03-2006, 16:32
po dobre iz4akai moje prosto na momenta da si obarkan,no ako skasa6 s neq sled izvestno vreme moje da razbere6 4e si sgre6il
Shadow_Walker
12-03-2006, 16:34
По-добре сложи край на връзката ви още от сега, отколкото да останете заедно и да сте нещастни...и да скъсате по някакъв отвратителен начин...
BunnYY_f
12-03-2006, 16:37
po dobre iz4akai moje prosto na momenta da si obarkan,no ako skasa6 s neq sled izvestno vreme moje da razbere6 4e si sgre6il
Напълно е права мацката, защото сега ако се разделиш с нея после ще се сетиш че не си бил прав, но тогава тя воже да не иска да се върне при теб.
sexmaniak
12-03-2006, 16:45
и друг път ми се е слувало да се замислям над това, но тогава ми е отминавало след ден два ... проблема е че от около мсец можеби два незнам дали я обичам още или просто сум с нея за да задоволя собствените си желания ... за да се докажа пред приятелите си че сум с най-хубавото момиче ... понеже знам че доста тях ми завиждат заради нея ... и може би за това сега сум на това дередже :( ... но вече и аз незнам защо още съм с нея ... незнам дали я обичам ... незнам дали това което беше преди 1 година и месец още гори в мен ... просто незнам :(
Не искам да ти го казвам,но мисля,че връзката ви е към края.Просто ти оценяваш нейните качества,но определено чувствата ти са отслабнали,защото и също така се дразниш и от най-малките неща.От думите ти личи,че ти е все тая за връзката ви,може би ти и е омръзнала,защото нямаш същите чувства.Трябва да решиш според мен какво ще правиш.Ще продължиш ли с нея или ще се разделите.Това време,през което сте били заедно не е малко и предполагам ще нараниш приятелката си,но все пак за една връзка са нужни двама...
{SwEeT_anGeL_F}
12-03-2006, 18:11
ami ako misli6 4e ne vyrvii a puk i kakto go opisva6 ako kysa6 s neq..kysai sega! za6toto 6te stane po trudno i po trudno kolkoto pove4e vreme ste zaedno taka.. 6tom si usetil promqna-->zna4i vsi4ko e svyr6eno.. :(
alkobalko
12-03-2006, 18:15
Изчакай известно време, може всичко да е временно и нещата да се оправят. Не прибързвай, за да не съжаляваш. Но ако усетиш, че и след време не става, по-добре прекратете тази връзка. По-добре е да си честен. Когато и го кажеш ще я боли, но по-добре сега, а не след време, когато ще я боли още повече. Искренно ти пожелавам това да е нещо временно и нещата да се оправят.
щом е дошъл моментът когато желанието и тръпката са убити не виждам къде е смисъла да продължавате напред! та ти дори не мислиш за някакво бъдеще и нямаш някакви мечти за вас двамата! сигурна съм, че няма да ти е лесно, но повярвай ми, че ако в най-скоро време не прекратиш този фарс, то по-нататък положението ще стане нетърпимо и в изблик на нерви и отрицателни емоции ще й кажеш "край" по възможно най-болезнения и унизителен за нея начин
Пет лева, народе.
Човеко, я си направи една равносметка. Това е, като с импотентността - проблема не е в момичето. Имаш ли проблеми в училище/уни/работа?
Скандали в семейството или извън него. Лично аз не смея да преценявам за някой друг дали краят на една връзка е настъпил. Чудя се как другите си го позволяват....
sexmaniak
12-03-2006, 19:12
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
всичко се оправи ... след 20 мин разговор по телефона всичко се оправи :) мерси за подкрепата ... благодарен съм на тези които вярваха че това не е края, както и на тези които казваха че това е края ... ВРЪЗКАТА НИ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ПАРА НА ПРЕД !!!! МЕРСИ НА ВСИЧКИ !!!!!!!
BeBcHeTo
12-03-2006, 20:56
Сложи край на вразката......
Сложи край на вразката......
ти глупава ли си човека го каза че са се оправили а ти си добавяш тъпото мнение !!!! +1 мнение нали ? не ти пука е това мнение е излишно......... оф деца
ами известно време не я виждай..за да може да ти се изесни поне малко съзнанието..и да постъпи6 както смята6 за правилно а не после да съжалява6 :lol:
S_T_E_V_E
12-11-2006, 18:08
Мисля, че си превързан към нея, но вече искра няма. Това е нормално все пак толкова време. Бъди с нея така е по-добре , пък и че видиш че не можеш без нея. :)
cvety_i_bebeto
12-11-2006, 18:15
az ti predlagam,da pogovori6 s neq,ne trabva da ima6 taini ot neq...kaji 4e ne si sigoren v 4uvstvata si...i i predolji za opredeleno vreme da se razdelite...za sedmica...i sled sedmica 6te pogovorite pak...ti 6te si re6il..iska6 li da si s neq ili ne...na neq 6te i bade gadno vav vsi4ki vazmojni slu4ai...no trqbva da preceni6 koga bolkata nqma da e mnogo golqma..pomisli i za neq...a i ne mislq 4e e vqrno tova koeto si napisal..4e ne misli6 za neq..a samo za teb..za6toto nakraq si napisal 4e neiska6 da q narani6...ti po nqkakv na4in..misli6 za neq...sedni i si pomisli dobre...kakvo vsa6tnost iska6 ti!
po dobre iz4akai moje prosto na momenta da si obarkan,no ako skasa6 s neq sled izvestno vreme moje da razbere6 4e si sgre6il така наи-добре направи преди време аз направих голяма грешка поради същата причина.... :smt005
Браво,радвам се,че сте се оправили толкова бързо...Дано не е моментно :mrgreen: