View Full Version : ако имате въпроси по химия или биология... задавайте ги тук
не гарантирам винаги да знам отговора , но все пак задавайте въпросите, които ви интересуват... ако мога ще помагам :wink:
miloto_girl_4e
12-03-2006, 19:01
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=67416
ако можеш да и помогнеш :wink:
panterata
12-04-2006, 14:55
охх мн е трудна тази химия... пфуу сега ходя на уроци.. защото ще кандидатствам медицина.. ужасссс :)
охх мн е трудна тази химия... пфуу сега ходя на уроци.. защото ще кандидатствам медицина.. ужасссс :)
и аз тъй.. :)
ама ти защо ще кандидатстваш медицина като химията ти е трудна? :smt017 :smt005
ама ти защо ще кандидатстваш медицина като химията ти е трудна? :smt017 :smt005
аз искам да кандидатствам медицина защото ми е интересна,влече ме и от малка искам да се занимавам с нещо такова..
ходя на курсове по химия не защото не я разбирам ами за да ми помогнат да науча повече неща :)
svetla_88
12-04-2006, 17:48
и аз също се присъединявам към кандидатстващите с биол и химия (медицина)
имам въпрос към момичето което ще кандидатства като мен
трудно ли ти химията?защото на мен много,,,,повече от биол защото аз по биол ходя на уроци от 1 год а по химия от лятото и там материята ми е трудна
по кои учебници се подготвяш?
и в кои градове ще пробваш?
от каде си?
питам това защото ми е интереснтно да срещна съратници по учение във форума
ох сори тва беше за пантерата ... иначе и аз ще кандидатствам медицина... ама на мен химията и биологията са ми много лесни... затова и направих темата защото доста хора не ги разбират :wink:
panterata
12-05-2006, 21:52
ох сори тва беше за пантерата ... иначе и аз ще кандидатствам медицина... ама на мен химията и биологията са ми много лесни... затова и направих темата защото доста хора не ги разбират :wink: амии искам просто медицина , защото искам да съм лекар :) това си ми е мечтата и биологията мн ми харесва.. ама химията никак , но няма начин трябва да я уча ако искам да вляза.. вие къде ще кандидатствате?
еми аз мисля медицина във франция, но сериозно се замислям дали да не си остана тук. но едно около 99% ще е медицина :wink: :wink: :wink:
здр. трябвами реферат по химия на тема: Различните марки автомобилни горива.Търси се оптимално решение, цена,количесво и замърсяване на околната среда или др.тема: замърсяване на околната среда с нефт и нефновипродукти.Благодаря предварително =D>