View Full Version : Molq za pomo6t
Pomognete mi.Az sum malka na 14 god sum no sum izjivqla mn do sega po golqmata 4ast ot jivota mi e bila stradanie muka i nespodelena lubov.Gre6kata mi e 4e lesno se vlubvam i se vlubvam silno.Xaresvam si edno mom4e mnogo xodixme na kupon napixme se i se celyvaxme i na dr den toi kaza 4e ne me xar 4e sum my bila samo simpati4na.mina 1 sedm i az kazax na nai dobriq my priqtel 4e ve4e ne zna4i ni6to za men i v su6tiq den toi mi se obadi i me popita dali iskam da izleznem na kafe az otlojix.Na drygiq den toi kaza 4e me iskal 4e sum my bila mn simpati4na.Az my kazax "Pisna mi ot ligliovci dety ne znaqt kvo iskat" i toi "Mi prava si naistina nz kakvo iskam" no vse pak sum my simpati4na i iskam da zn kak da napravq taka 4e tezi simpatii da se prevurnat v ne6ty pove4e? O4akvam va6ite saveti :(
~sweet~[loverka]
12-03-2006, 17:29
Mi izlizaite po 4esto dvamata,razkazvai mu za sebe si,opoznaite se i toi moje da se vlubi v teb!Usmihvai mu se,pozdravqvai go!Aide uspeh :D =D>
Crazy_teen4e`f
12-03-2006, 17:30
Защо не излезете някъде само двамата?Така ще се и опознаете по добре,може да почне да те харесва по силно.Действай!
Най-добре да отидеш на среща с него и ако той е заинтересован от теб,ще те покани и на втора и нещата ще си се наредят от само себе си.
gerinceto
12-03-2006, 17:59
Най-добре да отидеш на среща с него и ако той е заинтересован от теб,ще те покани и на втора и нещата ще си се наредят от само себе си.
дай му шанс, постарай се да го опознаеш... все пак той ти дава една възможност за нещо повече, като едновременно с това е искренно открит с теб и това може да бъде само във твой плюс. съгласи се, че една истина, която боли е по-добре от една лъжа, която изцяло е болка
Мила, извинявай, но не дочетох по-далече от "по-голямата част от живота ми". Каква част, момиче?! Ти си научила (с извинение) къде да ги държиш момчетата, като си била на 12...
*след като прочетох*
Изгарям от желание отново да повторя, но хайде...
Докато ти кажа какво мисля, че трябва да направиш ти вече няма да си спомняш кого си харесала.
Със здраве :)
{SwEeT_anGeL_F}
12-03-2006, 19:06
В крайна сметка ако толкова пък иска да излезете..излезте-нищо няма да загубиш,а само може да спечелиш той да те хареса повече и да иска пак да излезете и така да се получи нещо..но ти си само на 14 животът е пред теб.Не се ядосвай че не се получава..не винаги ще има щастлив край всичко.Ще дойде пак друг но съвет - не се влюбвай много и не показвай чувствата си на всеки че само ще си играят с теб.. късмет :)
vankata1
12-04-2006, 09:49
az imam podoben problem pokazvam 4ustvata si na vseki i si mislq 4e tova 6te e moqta vruska ....seriozna i ve4na :)
no za6to li nikoga ne se polu4ava ](*,)
izlezte no ne mu pokazai 4e si luda po nego tva samo 6e ti pre4i 6oto toi 6e si misli 4e ve4e si mu lesna
a tova ne e dobre za teb :P
no ako iska6 da go zaintriguva6 trqbva da napravi6 vpe4atlenie koeto da mu dopadne na nego :P
misliq 4e triqbva da izleze6 s nego i da go opoznae6 po dobre
gerinceto
12-04-2006, 11:20
misliq 4e triqbva da izleze6 s nego i da go opoznae6 po dobre
kupondjiikata
12-26-2006, 16:42
Mn mrazq mom4eta,koito nz kvo iskat.Govorqt edno,vsy6tnost izglejda dr,praqt ni na parcali...izlez s nego,no mn vnimavai da ne te izigrae,6ot ve4e sym si patila ot tva.Ako te motae dylgo vreme,prosto mu tegli edna maina.Aide uspeh
JuSt^GiRll
12-27-2006, 20:31
Spored men nqma da ti etolkova lesno da go nakara6 da se vlubi v teb,za6toto samiq toi nz kakvo iska,no ot druga strana tova e mnogo sladko predizvikatelstvo za teb:) uspeh ot men:)
Да, наистина е по-добре да излизате по-често, но за това нямаш гаранция, че ще стане така.Помисли са, за да не стане така, както с купона.
Pomognete mi.Az sum malka na 14 god sum no sum izjivqla mn do sega po golqmata 4ast ot jivota mi e bila stradanie muka i nespodelena lubov.Gre6kata mi e 4e lesno se vlubvam i se vlubvam silno.Xaresvam si edno mom4e mnogo xodixme na kupon napixme se i se celyvaxme i na dr den toi kaza 4e ne me xar 4e sum my bila samo simpati4na.mina 1 sedm i az kazax na nai dobriq my priqtel 4e ve4e ne zna4i ni6to za men i v su6tiq den toi mi se obadi i me popita dali iskam da izleznem na kafe az otlojix.Na drygiq den toi kaza 4e me iskal 4e sum my bila mn simpati4na.Az my kazax "Pisna mi ot ligliovci dety ne znaqt kvo iskat" i toi "Mi prava si naistina nz kakvo iskam" no vse pak sum my simpati4na i iskam da zn kak da napravq taka 4e tezi simpatii da se prevurnat v ne6ty pove4e? O4akvam va6ite saveti :(
Грозния си е грозен... :-k :smt005