12-03-2006, 17:54
Значи има едно момиче от моя клас, което страшно много харесвам, даже вече харесвам е слабо чувство. Незнам обаче от къде идват тези чувства, защото не я познавам извън училище, не познавам приятелите й, не знам какво обича да прави през свободното си време нито къде обича да ходи. В училище си говорим, смеем се, държим се добре един с друг, чатим си от време на време, но така и не мога да я опозная и тя мен, а аз съм готов да й се разкрия. Веднъж като си говорихме за филми аз и споделих, че не харесвам ужаси и че ме е страх. Тогава тя каза "kogato ti e stra6no ot ne6ta koito ne sa stra6ni si mi mn mn mn sladyk". Незнам как да разбирам тези думи, защото отношението й не се е променило. Още се дъжи като приятелка. Тя няма представа как ми действат тези думи и сигурно не знае какво изпитвам към нея. А аз искам да се събуждам до нея, да я гледам как спи, как отваря очи, да я събуждам с целувка, да й поднасям закуска в леглото, да я карам да се смее, за да ме дарява с усмивката си и за да слушам смеха й, искам да усещам устните й върху моите, бих направил всичко за нея само за да чуя 'обичам те', всяка песен, която чуя я свързвам с нея, вечер когато си лягам искам да е в прегрътките ми и никога да не я пускам, защото в живота ми ще остане дупка, която няма да мога да запълня. Незнам как да постъпя и за това моля за вашите съвети.Страхувам се, че ако й разкрия чувствата си тя ще се отдръпне.