Влез

View Full Version : И момчетата са...

Krem4eto
12-04-2006, 14:36
Кой е казал,че момчетата не плачат?!Кой е казал,че момчетата не мислят за женитба и деца?!

И те са хора и те имат чувства!Може сега да противоречите с мене ,че момчетата не мислят за женитба и че са несериозни,но ще ви дам един пример от личен опит.

"Бях с едно момче 6 месеца,казвал ми е обичам те,но веднъж той просто ме попита:"като пораснем ще се оженим ли?А ще си имаме ли деца?" Е това като го чух направо ме разби!!!И от там нататък разбрах,че не само момичетата мислим за женитба"

\:D/ Е какво мислите :) :) :) :)

evil_lady_in_black
12-04-2006, 14:39
Ами наистина има и такива момчета но се броят на пръсти повечето момчета само се чудят как да се изгъзарят с нещо #-o ( доста тъпо според мен ) Аз харесвам такива момчета (романтици)които дори само да те целунат и ти усещаш чувствата му към теб ! Ох страхотно е :smt007 а и да наистина не само момичетата плачат и момчетата имат чувства и те са раними същества :!:

iiirish
12-04-2006, 14:49
чувствам тази тема доста близка, защото приятеля ми е точно един от тези мъже.
не веднъж е плакал пред мен, без да се притеснява и да крие сълзите си и това колко му е тежко в даден момент; не веднъж сме говорили за бъдещето ни, представяли сме си нашите деца и всички прекрасни подробности около тях от това кой ще сменя пелените нощем, до това кои имена най-много харесваме. предлагал ми е брак не един път и единствената причина, която ме е спирала да кажа "да" е била тази, че все още съм 12 клас и мисля, че след като се обичаме толкова много ще изчакаме още някоя и друга година. имаме планове догодина да живеем заедно във варна (дай боже да ме приемат да уча там [-o< )...
изобщо той е невероятен човек както неведнъж съм казвала и знам, че не мога и да мечтая за нещо по-добро от него, защото такова просто няма O:)

4on4i
12-04-2006, 17:25
Ама моля ви дами не така, всеки период с проблемите си. Аз да ви попитам какъв е смисъла да мислите за женитба на 17-18 годишна възраст, това бреме да се "завържеш" с един човек, какъв е смисъла и то на такава крехка възраст. На 24-5 добре, но на 18 още когато тепърва живота започва да раздава своите шамари, още когато не сме(аз съм момче при това 18-годишно) разбрали какво е да разчиташ на някой с цялото си същество. Има много хляб да се яде и нали знаете 2-3 години любов и после допълване, уважение и ето тези ценности, които не могат една без друга ако искаме пълноценен брак. Но защото да се затормозяваме с такива неща още от сега като имаме толкова път да извървим, та динамичния ни живот едва започва. Успех. :P

LaPeNcEto0o
12-04-2006, 17:29
xaxax trebva gledat si praqt kefa i tolkoz....

koalka
12-04-2006, 17:32
Да,права си.Никога не съм твърдяла,че момчетата не мислят за такива неща,но просто са рядко срещани.Приятелят ми много пъти ме е питал дали ще се оженим и ще имаме ли деца.И познайте какъв е отговора ми всеки път.Просто го чувствам и един ден знам,че това ще се случи,защото той е човека,който ме кара да съм щастлива и не ме интересува,че някои говорят,че няма вечни неща или прочие.Че това няма да се случи и е мечта.НЕ ми пука!

gerinceto
12-04-2006, 17:40
spored men mom4etata v pove4eto slu4ai ne misliqt za seriozni vrazki,deca i svatbi.misliqt pove4e za alkohol i ebane.no s vremeto kogato porasnat pove4e zapo4vat da mislqt trezvo.vqrno 4e ima mom4eta koito pla4at i misliqt za v bade6teto,no te ne sa mnogo.tva e moito mnenie

ATAKABG
12-04-2006, 17:45
spored men mom4etata v pove4eto slu4ai ne misliqt za seriozni vrazki,deca i svatbi.misliqt pove4e za alkohol i ebane.

и футбол и сръбско :lol:

kofti_nick
12-04-2006, 17:56
spored men mom4etata v pove4eto slu4ai ne misliqt za seriozni vrazki,deca i svatbi.misliqt pove4e za alkohol i ebane.

и футбол и сръбско :lol:

=D> =D> =D> =D> =D>

exelero
12-04-2006, 22:25
Ама вие сериозно на мислите за някакви безчуствени типове или нещо такова. 4on4i най правелно го каза :wink:
Ама и не сме от тея дето пред всяко момиче ще плачем и говорим за деца просто това са работи който рядко правим и говорим. Поне аз но не е казано че немога да си мисля за бебета даже всеки ден ми се въртят разни имена и си мечтая ако имам момиче как да го кръстя или момче :mrgreen: или как ще се грижа за тях.

п.п. аз се радвам много на малките деца и винаги съм можел да се разбирам със тях и да ги гледам :mrgreen: ето например имам за приятели едно младо семейство със 2 деца и като ходя у тях 98% от седенето във тях прекарвам със децата :P играя си със тях и те за това като ме видят знаят че ще лудеем и подлудяват :)

bungle
12-05-2006, 06:12
Няма нищо по-секси от мъж,който обича децата!!!

BeBcHeTo
12-05-2006, 06:26
Еми прави сте..има и такива мом4ета но не вси4ки

KoKaTa
12-05-2006, 10:19
vijte sega az ne si padam po mom4eta taka nare4enite ot vas "romantici" ne e li po-qko da hodi6 s nqkoi koito te kefi (estestveno i ti nego) da si pravite kefa zaedno,da se natrqskvate,da se napu6vate(eventualno) i da se kefite na jivota vmesto da si revete vzaimno i da pravite planove za bade6teto koito nai-veroqtno nqma da stanat realnost ? az sam takav 4ovek koito jivee za miga a ne da mislq za 1 ili 2 godini napred 8) tva e moeto mnenie po taq tema :D puk vie mislete kvoto si iskate 8) :smt016 :D