View Full Version : Vupros koito me interesuva !!!
Nqkoe momi4e Spalo li e S mom4e ,s Noramalen razmer,ne maluk ot sorta na 14-16 cm i dali sujalqva zatova v smisul mislila li si e 4e mu e maluk i ne i stiga ?Tui kato iskam da razbera skoro shte mi e 1viqt put !!!
Komshiikata
12-04-2006, 18:31
Така....първо- има 1 000 000 такива компрелксарски теми,но както и да е.И ти момче или момиче си ?! И не е важна дължината а дебелината и да знаеш как да доставиш удоволствие на човека до теб.
gerinceto
12-04-2006, 18:48
Така....първо- има 1 000 000 такива компрелксарски теми,но както и да е.И ти момче или момиче си ?! И не е важна дължината а дебелината и да знаеш как да доставиш удоволствие на човека до теб.
аман от комплексиииииии ако ще и 8 см да е ако знаеш как да доставиш удоволствие и с тези размери ще задоволиш партниора!
Debelinata mi e 14 cm [ obikolka ] => 4e sum mom4e ,Trupkata pri men e kompleksa znam 4e ima mnogo xora kato men,ama razberete me iskam da go 4uq v moqt tema ot svqstni xora kakvito ste ,zashtoto az nishto ne razbiram a ima mnogo veshti xora po tazi tema,znam 4e 8 cm stigat ama iskam da popitam dali ima takiva momi4eta koito sa go pravili s takuv razmer tui kato dosega sum gledal mnogo takiva temi ,no nito edna ne davate za primer [ nqkoe momi4e da dade primer ] za tova 4e go e pravila s TOZi razmer,dori si mislq 4e i debelinata e malko,vie shte mi kajete ve4e sum po4ti na 18 i mislq 4e nqma da raste pove4e :(
Stiga si se kompleksiral....po-dobre da e ne6to normalno kato razmer, otkolkoto da e golqm, i kato go vkara6 celiq momi4eto da go zaboli!!!
Stiga si se kompleksiral....po-dobre da e ne6to normalno kato razmer, otkolkoto da e golqm, i kato go vkara6 celiq momi4eto da go zaboli!!!и да вика от болка а не от кеф ...
Stiga si se kompleksiral....po-dobre da e ne6to normalno kato razmer, otkolkoto da e golqm, i kato go vkara6 celiq momi4eto da go zaboli!!!
Emi kak da ne se kompleksirash ,purvo s toq razmer 14 cm obikloka i 15 cm duljina,nito debel nito golqm ili pone sreden...I az ne se bqx kompleksiral na taq tema zashtoto si mislix 4e shte raste oshte no ot 15 god. e sprql i neznam na kakvo se dulji tova[ne vzimam nishto] i neznam prosto ve4e mi e kofuzno kato nqkoe momi4e si govori za Penisi :oops: :?
az sum go pravila s momche koeto ima pochti sushtiq penis...i mi beshe hubavo ne sum usetila che imam nujda ot oshte v momentite kato bqh s nego...:)
ne se pritesnqvai vsichko shte e nared 8)
az sum go pravila s momche koeto ima pochti sushtiq penis...i mi beshe hubavo ne sum usetila che imam nujda ot oshte v momentite kato bqh s nego...:)
ne se pritesnqvai vsichko shte e nared 8)
Mersi,no kak se 4uvstvashe dobre nali,ne e bilo nqkvo "tupo"
Neka ako moje i dr. momi4eta kajat dali imat [ imali ] takiva priateli ili poznati koito da sa kazali 4e e normalen ili neshto po dobro 4e sa go pravili s takuv ?
Nali znaete 4e kogato uspokoite nqkoi toi pove4e nqma da govori za tova i az sum taka ,no iskam maximalnite otgovori da polu4a kakto napravi XXX_f za koeto iskreno i blagodarq ,taka vduhva kuraj :)
oh kolko si typa kogato dvata elektrona v glavata ti stanat 4 ( predpolagam sled 20 god ) mi pi6i
Mersi,no kak se 4uvstvashe dobre nali,ne e bilo nqkvo "tupo"
ne beshe mi hubavo...no ako se pritesnqvash tolkova mnogo moje da opleskash neshtata ,uspokoi se i go napravi kakto trqbva, kakto kazah nqma ot kakvo da se pritesnqvash
Бутни си 14-те сантима у задника и и ще видиш дали ще усети.
Ако не усети значи трябва да позамислиш малко.
cherrybaby
12-05-2006, 19:04
ako se spravi6 mnogo dobre, tq nqma da obarne takova vnimanie, no tai kato 6te ti e parvi pat ne znaq.sam 6te razbere6 - samo ne se pritesnqvai, za da ne opleska6 rabotite bez pri4ina.
kak go meri6 na debelina 14 sm 4e ne mi stana qsno (ne znam kolko e normalnoto no 14sm mi se vijdat mnogo za debelina)? i na duljina 8 sm po skoro trqbva da e obratnoto, i spoko, ne se pritesnqvai ako e s takiva parametri ti e suvsem normalen
не е верно, че дължината не е важна.. ако на момчето му е мн дълък и не влиза както си трябва не му е толкова кеф :roll:
kak go meri6 na debelina 14 sm 4e ne mi stana qsno (ne znam kolko e normalnoto no 14sm mi se vijdat mnogo za debelina)? i na duljina 8 sm po skoro trqbva da e obratnoto, i spoko, ne se pritesnqvai ako e s takiva parametri ti e suvsem normalen
Tezi 14 cm debelina sa ravni na 4-4,5 cm debelina v diametur,i ne 4e neshto ama mislq 4e 15 cm na moita vurzrast sa malko :(
Еми, малко са, Commun, какво да се прави. Ще си умреш девствен, т'ва е. Събирай пари за хуукър, че ще е кофти всичките ти приятели да се чукат, а ти да не знаеш за какво си говорят LOOL
Emi da se xvurlqm prez djama osven ,to naistina imate pravo malko sa za moita vuzrast ama kvo da pravq :(
Emi da se xvurlqm prez djama osven ,to naistina imate pravo malko sa za moita vuzrast ama kvo da pravq :(
Nedei we vij 4e te ebava samo !!! Vie puk kajete na mom4eto 4e nqma za kvo se pritesnqva 4e i na men mi stava kofti kato na drugite im e kofti :(