View Full Version : Дилема
The_Caress
12-05-2006, 18:54
Харесвам едно момиче от моя клас, тя също ме харесва(ше) още преди аз да се влюбя в нея. Точно преди да завършим (юни месец), аз и казах, че можем да бъдем повече от приятели, че я харесвам. Тя ми отвърна със същото, но каза, че е трябвало по-рано да и кажа, след което добави: "Не го приемай като отрязване". Не ми е отказвала никога в случаите, в които съм я канил да излезем, даже и подарих нещо за именния ден.
Не е от "важните", т.е. не е такава репутацията и.
Не смея да кажа, че я обичам, но много ме привлича и само за нея мисля. На моменти и аз съм се държал лошо, и то когато съм се чувствал наранен от нея.
Кажете сега - какво бихте направили на мое място? :roll:
п.п. 11 клас сме
cherrybaby
12-05-2006, 19:05
a vie ne u4ite li zaedno ve4e?ti koi klas si?spored men ima6 6ans - samo trqbva da opita6 i da se bori6, ako misli6, 4e si zaslujava.uspeh!
sunny_girl16
12-05-2006, 19:11
Ами говори с нея отново. Щом се харесвате не виждам къде е проблема. Успех :-)
The_Caress
12-05-2006, 19:11
a vie ne u4ite li zaedno ve4e?ti koi klas si?spored men ima6 6ans - samo trqbva da opita6 i da se bori6, ako misli6, 4e si zaslujava.uspeh!
Да, учим заедно, но на у-ще много не си приказваме. Проблема е, че ако я извикам някъде и направя опит да се сближа с нея повече, тя може да ме отблъсне, сметнала, че вече съм и в ръцете. А тогава не знам вече как ще ходя на даскало - ша минавам на самостоятелна форма в такъв случай :lol:
:-k
момчето каза че са 11 клас ;)
Ами може би преди те е харесвала и сега продължава,но все пак сте 11 клас и имате още година и половина в един клас.Представи си, че сега тръгнете всичко е наред, но по едно време всичко се обърква и вие се карате и това става примерно след 6 месеца и кво?Скарвате се, не си говорите или ако си говорите се карате.Така едва ли ще успеете да издържите много дълго и целия 12 клас не се поглеждате или вдигате скандали....Може би затова не те отрязва, но и не се съгласява на нещо повече от приятелство, поне до към 12 клас.Тогава вече завършвате и ще имате много повече възможности и тогава вече /ако чувствата се запазят/ може да стане нещо повече ;)
cherrybaby
12-05-2006, 19:18
da be da, ne se izlagai :) ne q izvikvai nikade, a napravo idete na kafe i, ako si malko po-smel, i kaji kakvo misli6,kakvo te tormozi i da ti kaje napravo i tq kakvo misli i taka da se razberete.s razgovor vsi4ko se opravq.ako bezdeistva6 i gleda6 ot strani nqkoi 6te ti q izmukne pod nosa.
Ами може би преди те е харесвала и сега продължава,но все пак сте 11 клас и имате още година и половина в един клас.Представи си, че сега тръгнете всичко е наред, но по едно време всичко се обърква и вие се карате и това става примерно след 6 месеца и кво?Скарвате се, не си говорите или ако си говорите се карате.Така едва ли ще успеете да издържите много дълго и целия 12 клас не се поглеждате или вдигате скандали....Може би затова не те отрязва, но и не се съгласява на нещо повече от приятелство, поне до към 12 клас.Тогава вече завършвате и ще имате много повече възможности и тогава вече /ако чувствата се запазят/ може да стане нещо повече ;)
Това пасивно отншение е просто ужасно. Дай да не тръгваме с момичето, което работи в магазина за коледни играчки, че като се изпокараме другата година пак ще трябва да се видим. Въй...
The_Caress
12-05-2006, 19:21
Дааа, не се бях замислял за тая възможност, но все пак, ако изпитва нещо, няма ли да преодолее тия страхове? Все пак е много вероятно да се скараме, а и всичко се изменя, всичко е временно... Та аз може и една седмица да ходя с нея, но искам да пробвам...
Мерси за мнението! :)
Като момче ти казвам..хвани я еидн ден и си поговорете супер сериозно...за чуствата ви един към друг..изяснете се...може вече да харесва някой но да не ти е казала...просто проучи как седят нещата какви са и намеренията и чуствата...било е преди месеци може сега да се е променила и нещата да седят по ралзичен начин...
Дааа, не се бях замислял за тая възможност, но все пак, ако изпитва нещо, няма ли да преодолее тия страхове? Все пак е много вероятно да се скараме, а и всичко се изменя, всичко е временно... Та аз може и една седмица да ходя с нея, но искам да пробвам...
Мерси за мнението! :)
за нищо :)
ами аз познавам едни, които се харесват ама не ходят точно поради тази причина, в един клас са, е да само 9 клас ама все пак-долу-горе е същото