PDA

View Full Version : kakvo da napravq!?speshno e

kofti
12-06-2006, 12:26
situaciqta e slednata imam si priqtel ot 4 meseca hodim sichko e na 6...obicham go naistina i toi tvardi che me obicha obache predi 2 sedmici toi e bil s edna negova priqtelska kompaniq i sa se napili i toi se e celuval s edno ot momichetata tam...sam mi kaza vchera i iskashe da mu prostq zabolq me mnogo kazah mu che sam gotova da napravq kompromis no che veche mu nqmam doverie togava toi se razplaka i na men mi stana jal za nego...sega nz dali da bada s nego ili da sprem dotuk obicham go naistina ne moga bez nego toi e parvoto momche koeto obicham...mislq che nqma da se povtori no az si mislih che nqma da ima i parvi pat...sega nz kakvo da pravq kazah mu che sam s nego i che shte opravim otnosheniqta si no...chuvstvata mi ne sa se promenili izobshto kam nego...kajete vie kak bihte postapili i kakvo da pravq v badeshte s nego...blagodarq vi predvaritelno

ivvvvvvvv
12-06-2006, 12:32
Мила ОСТАНИ С НЕГО!Той е момче ,а повечето от тях го правят.Убеден съм че страшно много те обича.Даже ти е признал което му прави и донякъде чест.Остани с него , но ако се повтори , тогава вече може да си помислиш :)

gerinceto
12-06-2006, 12:41
ostani s nego!!!

{SwEeT_anGeL_F}
12-06-2006, 12:50
ami ostani za sega s nego no vnimavai mnogo!ako pak se povtori..to prosto nqma kakvo da se zanimava6 pove4e s nego!vse pak e napravil tova koeto malko pravqt v takiva momenti-priznal si e li4no..malko ili mnogo go e grizqlo syvestta.. a za da ti kaje na4i mu puka i za teb!:)

nasty_f
12-06-2006, 12:52
Tova,koeto se e sluchvalo vednuj,moje nikoga poveche da ne se sluchi...No tova,koeto se e sluchvalo dva puti,sus sigurnost shte se sluchi i treti,chetvurti.Taka che mu prosti,Bog e kazal,che trqbva da se nauchime da proshtavame.Ako se povtori obache ne budi poveche s nego.Vse pak,nqma chovek,koito da ne e greshal v jivota si...Az sum sigurna,che toi te obicha i go e napravil,zashtoto e bil piqn,a ne za drugo.Shte vidish,che vsichko shte se opravi,budi s nego :wink:

Crafter
12-06-2006, 13:01
Виждам, че доста са на мнение, че трябва да останеш с него. Не знам...
Вярно, че е похвално, за дето е признал грешката си. Разплакал се е - хубаво. За нас обаче (тук във форума) е трудно да преценим какво е редно да се направи. Може да не е бил искрен, може тази случка да се повтори. Ние не го познаваме.
Тук нещата опират до теб. Вярваш ли му? Ще можеш ли да продължиш да живееш с този страх? По-добре ли ще се чувстваш без него или по-зле?

Лично аз бих свирил червен картон и бих му дал 1-2 седмици почивка. Нека почувства вина от това, което е направил и да изтърпи едно наказание. Покажеш ли му, че може да мине безнаказано веднъж... по-добре сама се хвърли от моста.
Трябва да бъдеш твърда (дори и да не можеш) и да го смъмриш. Казваш му, че ти трябва известно време да помислиш върху случилото се. По този начин той ще разбере, че не си поплюваш и втори път просто не трябва да има. Така ще разбереш дали наистина съжалява и е готов да чака или просто е поредният дрисък.

D M X
12-06-2006, 13:11
Да е мислил преди да се целува. Аз никога не бих го направил.
Но все пак му дай втори шанс ;)