PDA

View Full Version : Moderated:Скъсахме преди година,не го обичам, но ...

LoVeLess`
12-06-2006, 15:41
Ho0ra zna4i s priatelq mi skusaxme predi 1 god..i prosto nz i az kfo mi e,..i ot togava nasam ne sum hodila s nikoii...ne go obi4am..a prosto nqkfo privlichane..mn pati go vidqx s novata mu pr-ka..ne go revnuvam..a toi mi se obajdashe do predi 2-3 meseca..no veche NE!i taka..ne moga da si obesnq kfo mi e ..nqkfo mn stranno 4uvstvo a spored vas> sluchvalo li vi se?izkajete se :)chakam :? :-k

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

{SwEeT_anGeL_F}
12-06-2006, 15:50
za kakvo to4no ti se e obajdal,za kafe ili ei tui da te 4ue?ne6to ne 4atkam..na tebe ne ti puka za nego ne go obi4a6 nito revnuiva6..toi si ima averka.. a tova 4e ne ti zvyni te pritesnqva..i kakvo?moje prosto da e re6il da te zabravi.. nz.. sled kato ne ti e pukalo do sq.. prodyljavai taka da ne ti puka :D

LoVeLess`
12-06-2006, 15:59
emi..uj za da me chue..no0..nz i az...mai vse oshte go haresvam...mislq che i toi ne bezrazlichen..vupreki che mina 1 god... :| drug kato nego nqma da sreshna.. :? :|

RoSsY88
12-06-2006, 16:15
иамм сащият проблем,но аз осъзнавам че го обичам и че го ревнувам от гаджето му...и той е безразличен към мен кмакар вече година и полувина да не сме заедно...Най добре наприви като мен стой далече от него,избягавай го..нали знаеш дале от очите далеч от сърцето/макар при мен да не действа така/.Намери си друг,аз така опитвам...ще намериш друг който да го замени...сети се за всички негови недостатъци и се опитай да го отблъснеш напълно от теб...Упсех дано намериш друг

{SwEeT_anGeL_F}
12-06-2006, 16:17
ne se ot4aivai mila,6te sre6ne6 nqkoi s koito otnovo 6te si 6tastliva.. i pri mene mina sig ve4e godina otkakto se razdelih s mom4eto koeto obi4ah naisitna.. i sega kato go vidq i vseki put se se6tam za vsi4ko koeto sme prejiveli zaedno.. no si kazvam 4e 6tom vednuj sme se razdelili to po dobre e pove4e da ne sme zaedno..6tom se e poqvila pre4ka..ni6to ne moje da e sy6toto..taka 4e poslu6ai me i gledai napred kolkoto i tejko i tyjno da ti e..obi4ai si go i vinagi ako iska6 si go nosi v syrceto no si pozvoli da si 6tastliva s drug :D \:D/

ziky
12-06-2006, 17:06
Ho0ra zna4i s priatelq mi skusaxme predi 1 god..i prosto nz i az kfo mi e,..i ot togava nasam ne sum hodila s nikoii...ne go obi4am..a prosto nqkfo privlichane..mn pati go vidqx s novata mu pr-ka..ne go revnuvam..a toi mi se obajdashe do predi 2-3 meseca..no veche NE!i taka..ne moga da si obesnq kfo mi e ..nqkfo mn stranno 4uvstvo a spored vas> sluchvalo li vi se?izkajete se :)chakam :? :-k

Случвало ми се е три пъти....що не земе да стане обратното...на някой да му пука за мене....
А иначе по въпроса нищо неможеш да направиш без да има той желание!Квото било било...колкото и да боли....

gerinceto
12-06-2006, 17:55
slu4valo mi se e vednaj,no s malko pove4e volq uspqh da go preodoleq i sega s tova mom4e sme dobri priqteli

koalka
12-06-2006, 17:59
Ами ти трябва да откриеш сама какво ти е.Незнам какво може да ти е,защото до сега съм имала само едно гадже(тая дума я мразя) и не съм била с друг,съответно съм нямала раздели.Просто не си намерила човека,с който искаш да си,след като си се разделила с приятеля ти.

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-07-2006, 20:47
Ами зависи да ти кажа от кой ъгъл ще погледнеш нещата защото 1во ти може би си още влюбена в него но просто не си го признаваш и 2ро "Ревността не винаги умира с любовта" :|

LoVeless`
12-11-2006, 02:52
I sq..kfo da praq tochnu ...nz kfo da praq ..mn sum oburkana...ne moga da mislq za nishto dr osven nego...vsi4ko svarshi otdavna..No az i da ne go revnuvam vse oshte si mislq za nego.. :| pomognete mii.. :|