Влез

View Full Version : Strah me e,pri tova mnogoooooooo:(

[SlAdKa_MiSsKa]
12-06-2006, 16:21
Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<

skate_warrior
12-06-2006, 16:27
Няма от какво да те е страх ;)

12-06-2006, 16:33
]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<

absolutno mislq 4e nqma ni6to sramno. poznavam hora koito do 20-na godini bqha devstveni. vajnoto e 4oveka da e podhodq6tiq, za6toto ako go napravi6 kolkoto e taka da se ot4ete6, izjivqvaneto ne e sy6toto.

vvs_go
12-06-2006, 16:35
spored men kogato se nastroi6 psihi4eski 6te si gotova vse pak sexa trqq da e priqtno izjivqvane

pinK_Baby
12-06-2006, 16:55
1.Не се води по приятелките си относно секса никога!!!
2.За първия път няма рано или късно , стига да не е под 14 години (мое мнение) ...Според мен най-подходящо е 16-17 , но всичко зависи най-вече от психическата нагласа...
3. Секса е нещо прекрасно и стига да го направиш с наистина подходящия човек и ти ще се съгласиш , че е така :P И спокойно , няма нищо страшно...Това е най-нормалното нещо на света...А за преодоляване...Може да започнете с орална любов , за да свикнеш със самата мисъл и да не се срамуваш и след това да преминете към секса

12-06-2006, 16:57
Дано да те изтърбуши та да поумнееш

Pocu_Ty
12-06-2006, 17:15
naistina nqma ot kvo da te e strah po princip ima momi4eta koito gi boli i koito ne gi boli pojelavam ti da si ot vtorite a kakto sa mi kazwali mama i tati ....napravi go kogato poznavash 4oveka kogato go obi4ash i kogato darjish mn na nego a ne samo za ednoto e**** ako me razbirash prosto nqma ot kakwo da te e strah...1viq put moje da ne ti e mn mn priqtno no po natatuk shte razberesh kakwo e udovolstvieto ot sexa...:)

panterata
12-06-2006, 17:20
правиш секс когато ти си решиш ако искаш на 15 ако искаш на 20 .. няма значение че другите го били правили.. то ако е въпроса от 12 годишни започват.. трябва да си готова , да си се решила , да имаш подходящ човек до себе си който си обичаш защото 1я път е най важен и се помни цял живот.. трябва да си готова , да имаш и добра сексуална култура.. кво ти пука кой го е правил.. това не те прави задръстена или някви такива. мисля че още ти е рано по думите ти :)

honey91
12-06-2006, 17:44
Spored men 6tom izpitva6 strax zna4i o6te ne si gotova da predprieme6 tazi kra4ka!Nedei da barza6!Napravi go kogato si sigurna 4e go iska6 :!:

Iviqna
12-06-2006, 18:55
е кво като приятелката ти го е направила ?!? щом те е страх по добре недеи а когато се чустваш по-готова спи с него :lol:

sexy_tigar4e_MM
12-06-2006, 19:16
amm 1vo-nqma ni6to sramno da si devstven ...a su6to i da ne si (AZ SU6TO NA 15 GO NAPRAVIH)
! NQMA OT KAKVO DA TE E STRAH!!! :smt008 :smt006

MoHuTo
12-06-2006, 19:17
Е няма ко да те е страх!За всичко си има първи път! Спокс :mrgreen:

l@zur
12-06-2006, 19:26
няма от кво да се стахуваш давай смело напред!
а пак на лафове от сорта "трябва да е с подходящия " са пална глупост!
който иска можем да поспорим по тоя вапрос!!!1 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

sexy_tigar4e_MM
12-06-2006, 19:39
няма от кво да се стахуваш давай смело напред!
а пак на лафове от сорта "трябва да е с подходящия " са пална глупост!
който иска можем да поспорим по тоя вапрос!!!1 ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
az iskam SKYPE mi e Marianna1727 :wink: :wink: :wink: :smt006 :smt008

bulgarche
12-06-2006, 19:44
ч. Не е страшно
2. За мен най-подходящата възраст е 16 (миналната)
3. Това че приятелките ти правят секс, съвсем не означава че и ти трябва да практикуваш това нещо, което в тяхния случай се явява спорт. Бих казал че момичета на 16-17 години...туй е престиж да си девствена

djidjito
12-06-2006, 19:45
Здр ами да ти кажа и мен ме беше мн шубе за 1-вия пат ама всичко мина по добре от очакваното.Няма от какво да се страхуваш.Пиини една,две водки да ти е по спокоино и ще се отпуснеш.Наи важното е гаджето ти да е опитен.И дано да те отвори сас прастче:)та след тва вече е лесно.Успех мила :P

Scandalous_lady
12-06-2006, 19:47
Purviqt put si e purvi-dori da e s podhodq6tiq 4ovek-pak ne e ni6to osobenno.No po-dobre otkolkoto da ste zapoznali samo i da se naebete bez da si znaete imenata.Ina4e nqma ot kakvo da te e strah,ne trqbva da se sramuva6 ot ni6to.Vuv sexa nqma sramni ne6ta. \:D/ i dano i toi da durji da na teb-trqbva da si sigurna v tova.Men mi be6e stranno ot na4alo,no posle burzo 6te se otpusne6 i 6te vidi6 4e nqma ni6to stra6no.I ako se strahuva6 ot bolkata govori s priqtelq si predi da go napravite moje6 da mu kaje6 4e e po-bezbolezneno s prust4e otna4alo.Uspeh

12-06-2006, 21:29
ми прави6 го когато се по4уства6 готова.... а пък и няма ни6то стра6но... се пак оби4а6 приятеля си... и ако му вярва6 няма ни6т0 ло060 пр0ст0 първия път няма да е наи хубавия .....успех!!!

exelero
12-06-2006, 22:44
Пий хапчета против страх :) хахахахаха мен като ме е страх не правя нищо :-D

Изчакай може когато направиш 16 да не те е страх толкова :wink:

12-07-2006, 00:32
]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<

СЕКС МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ СТИГА ДА ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА (И ДА НЕ Е ПРОТИВ ЗАКОНА)

примери? добре за малолетни - нали има педофили които правят секс с деца на 1-2 годинки Непълнолетни - мангалите се шибат още на 11 годишна възраст. Пълнолетните е ясно че се шибат по всяко време, Възрастните, смятам че Мърдок, както и Хю Хефнър са го доказали и то няколко пъти с младите си партньорки

sherry
12-07-2006, 03:46
Ако не си готова, ако се страхува, изчакай докато си наистина сигурна, само защото другите правят секс, не значи , че и ти трябва! Това е нещо много важно и лично, трябва да си наистина сигурен, че го искаш. Ако вярваш на момчето, ако го обичаш и не се притесняваш, чак тогава може да пристъпиш до следващия етап от отношенията ви. Не бързай...

shalis
12-07-2006, 06:56
ч. Не е страшно
2. За мен най-подходящата възраст е 16 (миналната)
3. Това че приятелките ти правят секс, съвсем не означава че и ти трябва да практикуваш това нещо, което в тяхния случай се явява спорт. Бих казал че момичета на 16-17 години...туй е престиж да си девствена

Tva poslednoto, za prestija...mnogo mi haresa, mnogo hubavo akzano.
A po temata, ne se vodi po deistviqta na priqtelkite ti. Primerno ako priqtelkata ti e izqla edno lai*o, ti 6te go napravi6 li samo za6toto ne si kato neq.Primera e gaden ama vse pak tva si ti, a ne priqtelkite ti. I 6tom te e strah, zna4i men ako pita6 ne si gotova.

krem4et0
12-07-2006, 09:54
поредното младо глупаво момиче. Абе,деца вие нямате ли си друг развлечения? Имам чувството че сексът ви е единственото разнообразие в живота. За мен не е подходящо да правиш секс преди 18,защото тогава каквото и да стане-болест или ббе решение за това какво ще правиш вземаш само и единствено ТИ. Сексът е нещо доста отговорно и не мисля,че 1 дете на 13-14 може да понесе всички отговорности от него.

12-07-2006, 10:08
щом те е страх значи не си готова все още за секс !!!!!!!!! така че по-добре недей да го правиш.. ако приятелят ти също те обича ще те разбере и няма да ти дава зор. с времето ще пораснеш, ще разбереш че секса е нещо нормално, хубаво , но и отговорно. и тогава ще си наясно за какво става въпрос точно.. и ще знаеш какво да правиш :mrgreen:
айде умната :smt006

manik_
12-07-2006, 10:24
spokoino nqma ot kakvo da se pla6i6 rano ili kasno i 6te go izpita6 ne boli tokova kolkoto govorqt posle idva hubavoto :P nqma si opredelena vazrast za da pravi6 sex a kolkoto do podhodq6tiqt moment vqrwam 4e 6te se slu4i bez predvaritelna podgotovka i sas tvoe jelanie ne se vodi po 4ujdiq jivot:)i az mislq 4e tr dae spodhodq6tiqt 4ovek za da ti ostane nqkakav mil spomen za parviq pat,a ne da se sramuva6 ot nego

krem4et0
12-07-2006, 12:56
щом те е страх значи не си готова все още за секс !!!!!!!!!
Не е така-мен ме беше страх,въпреки че бях на 20 и с гаджето ми ходехме година и половина!

marina star
12-07-2006, 13:16
6tom tolkova mn te e strah a i kato te gledam kak se vodi6 po akalat na priqtelka sas sigurnost prosto ne si gotova za sex

gotinam
12-07-2006, 13:32

Няма от какво толкова да те е страх, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го направете с презерватив.
Възраст подходяща е всяка, на която ти самата си се почувствала готова и имаш желанието и нагласата да го направиш.
Нямаш причини да се срамуваш, че все още не си го направила, както и да се гордееш, че си след като това стане факт ;-)

12-07-2006, 14:19
еми аз сам на 17 и вапреки това не сам го правила не за друго 6тото е нямало с кои а за6тото просто не сам искала и не сам била готова сега не виждам голямо зна4ение дали 6те го прави6 или не тва 4е пове4ето са се праснали не озна4ава 4е и ти трябва да си като тях мен ме кефят разли4ните хора но все пак ти си решаваш аи касмет O:)

Dead inside
12-07-2006, 18:47
мИ......че то и аз съм на 15 и съм девствена..И какво всички се чукат като разгонени вълчици....или нека кажем зайци...Е, и? Какво толкова...Майната им...Виж сега при мен проблема е друг..Аз и гадже нямам..А относно секса на 15 или 14...нямам нищо против, стига да не се парадира и да не се въвлича целия свят в интимнити ви отношени...Няма защо да те е срам....Това е едно от най-прекрасните неща...Да обичаш някого и да му се отдадеш.... :roll: :roll: :roll:

iavorino
12-07-2006, 18:56
]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<Всеки си преценява кога да направи първия път.Не се безпокой.Първо е малко гадно(поне така казват от списанията)но после ти става готино.

~magitto~
12-07-2006, 20:38
Здравей!Ами мисля,че няма нищо срамно да си девствен и ако не искаш да го правиш недей!Но все пак ако мислиш,че го обичаш и той е човека,значи трябва да го направиш с него!И пак ти кавам ако ти не си готова,не го прави!А за приятелките ти,те сигурно не са се страхували!

12-07-2006, 20:45
az ne moga da razbera za6to otdelqte tolkova golqmo vnimanie na seksa.O6te ste malki i tova vi e trypkata vsy6tnost kato se zamislq i az bqh taka na vashite godini,no 6te vidite kato si namerite seriozni priqtelki/priqteli 4e tova da pravite seks ne e koi znai kakvo.Az s moqta priqtelka pravq sex po4ti vseki den i ne plqskam s ryce ili da podska4am tova si e prosto 4as ot ejednevieto prekarvame si priqtno bazikame se probvame razni raboti.no ne se stqgaite nqkvi da se pritesnqvate sega kak 6te se spravq 6te i/mu haresa li trqbva da se otpusnete 1 pyt kato ne se polu4i sledva6tiq pyt 6te stanat ne6tata trqbva da govorite svobodno na taq tema dori i bez da ste pravili seks vajno e da spodelite strahovete si kak go iskate kak go 4uvstvate taka vsi4ko 6te minava po gladko pyk i nqma da si tormozite mozyka s predpolojeniq i strahove

ssssssssssd
12-07-2006, 22:02
[quote="[SlAdKa_MiSsKa]"]Zdraveite sladuri :smt006.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah :cry: Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam :oops: .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah :-k HELP ME PLEASE [-o<[/quot

li4no spored men nqma ni6to sramno v tova da si na tezi godini i da si vse o6te devstvena.nqma strogo opredelena vuzrast za zapo4vane na poloviq jivot su6to kakto i gluposti ot roda:"az sum gotova". vseki 4ovek precenqva sam za sebe si to4no koga e momenta.nai-vajnata rolq v slu4aq igrae partniora ti-ot kolko vreme ste zaedno,obi4a6 li go naistina i dali toi teb,dali vednaga sled tova nqma da te zareje , dali naistina zaslujava da mu se otdade6 i v kraina smetka kakuv e toi samiq.6to se otnasq do bolkata mn. zavisi: men li4no ne me bolq ama gram dori mi be6e priqtno, no imah priqtelka ,koqto e revala ot bolka pri purviq si put.no nedei da misli6 tolkova zadulbo4eno to4no za tova ami prosto se podgotvi sus znaniq za predpazni sredstva, higiena i t. n.6to se otnasq do priqtelkata ti -vseki 4ovek trqbva da jivee sam za sebe si a ne za okolnite.a ti ot kakvo vsu6tnost se strhuva6 ot fizi4eskata bolka ili ot po-skoro psihi4eska naglasa?

SlasHDaFiveNine
12-07-2006, 22:15
искам да ти кажа че има за какво да те е страх
но ако толкова много обичаш някой просто му се доверяваш и тва е

12-08-2006, 01:37

Ня ти режат ръката ве успокой се. става въпрос за ено ебане от което се очаква да изпитваш удоволствие. Зако винаги тря да се страхувате от секса? Някой да е умрял от ебане!?

shizzle
12-08-2006, 01:48
Мисля, че около 2 милиона СПИНозни (по официална статистика), да не говорим за другите Болести Предавани по Полов Път и безбройните жертви на сексуално насилие от страна на изроди.

sladuk_sun
12-09-2006, 06:40
nai golqmata glupost e da go pravi6,za6toto gapravqt priqtelkite ti,spored men ne si gotova o6te zatova te e strah :wink:

krem4et0
12-09-2006, 12:41
Мисля, че около 2 милиона СПИНозни (по официална статистика), да не говорим за другите Болести Предавани по Полов Път и безбройните жертви на сексуално насилие от страна на изроди.
"малка" поправка-умрялите от СПИН са 40 милиона!!!!!!!!

shizzle
12-09-2006, 13:20
Хахахах, май съм назад с материала, а? Около 38 милиона назаде. Аа, сега се сещам, това е цифрата за миналата година (надявам се пак да не се лъжа). Изобщо не съм се усетил!

Такаа.. Реших да направя справка в Wikipedia-та (защото ме мързи да търся по-достоверен източник). Умрелите досега от СПИН - 25 милиона от 1981 насам. 38.6 милиона са болните в момента. Последната година са умрели между 2.4 и 3.3 милиона души, над половин милион, от които - деца.

Както и да е, СПИН дискусията не е за тази тема.

krem4et0
12-09-2006, 13:25
Е,аз така по новините чух,ама няма значение. 25 милиона малко ли са?

12-09-2006, 13:39
това за приятелките...нещо не ми допада...никога не съм се надпреварвала коя 1-ва ще го направи.дори не сам го планирала кога да го направя, просто един ден отидохме отвъд целувките, обарването и т.н.
Като го направиш 1-я път малко ще те е боли(въпреки че при мен нямаше болка), но втория ще ти хареса, ще станеш ненаситна, ще заобичаш секса и ще искаш всеки ден. И да 1-ят път казват че не се забравя и че ще обичаш винаги човека,бля бля бля. Аз не мисля така. Всичко е много относително. Просто живей на мига и прави всичко на момента. Вярвай на 1-вата си интуиция независимо дали ти се струва грешна. Успех!...а да и задължително с презерватив!

ludo_mace
12-09-2006, 15:42
но ако толкова много обичаш някой просто му се доверяваш и тва еТочно казано... Страхът е от болката, който там попита :roll: Но тя си е строго индивидуална, зависи от прекалено много неща, за да е единствената причина да не го правиш :-s Ама щом се сравняваш с приятелката ти, значи определено не си готова- изчакай малко, бъди напълно сигурна и уверена в себе си, когато решиш, че "е дошъл моментЪТ" :-k

Pezzzz
12-10-2006, 19:47
но ако толкова много обичаш някой просто му се доверяваш и тва еТочно казано... Страхът е от болката, който там попита :roll: Но тя си е строго индивидуална, зависи от прекалено много неща, за да е единствената причина да не го правиш :-s Ама щом се сравняваш с приятелката ти, значи определено не си готова- изчакай малко, бъди напълно сигурна и уверена в себе си, когато решиш, че "е дошъл моментЪТ" :-k

Мацка точно болката мисля че и е наи малки проблем... ако се опасяваш толкова или се притесняваш от нещо изчакаи нее нужно да бързаш ако го правиш зада неизоставаш от приателките си прави го за мига , удоволсвието и любовта не за обществена позиция :)

deidiy
12-10-2006, 21:12
това че си девствена трябва да те радва че не си се изкурволясала от малка (12-13г) :-D
иначе няма от какво да те е срам нито от какво да те е страх а това че приятелката ти е правила секс преди теб е голяма работа :smt019 :lol: не мисля че е зобре да правиш секс на 14 години :smt011 но все пак всеки сам си решава :-D за мен най-подходящата възраст за загуба на девствеността е 16 години:)

S_T_E_V_E
12-11-2006, 19:32
Ами да ти кажа тъпо ще е да ти кажа недей бърза , защото знам че не ти се чака, но все пак само едно е важно - ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ! :)