View Full Version : Vupros koito me interesuva mnogo! :)))
zdraveite....moje vuprosa mi da vi se stori mnogo glupav no v kraina smetka vidqh 4e tuk po4ti vsi4ki sa normalni i davat mnogo hubavi otgovori( i ne se zaqjdate a se dajite mnogo dobre) i zatova re6ih da se oburna kum vas : na skoro s edna priqtelka si govorehme i tq spomena ne6to za sexa....i za praveneto na lubov. ta vuprosa mi e: kakva e razlikata mejdu praveneto na lubov i praveneto na sex? ne mi se prismivaite molq vi, naistina iskam da razbera... [-o<
predvaritelno vi blagodarq :wink:
(az dokolkoto znam) seksa e fizi4esko uprajnenie a t.nar lubene e.... suvkupnost ot lubov i oshte neshto (fizi4eskoto uprajneniE) (tova e samo do kolkoto znam... no nemoga da buda na 100% sigurna 4e e to4no taka no az taka si go obqsnqvam puk i taka sa mi go kazwali...)
Никой няма да ти се смее.
Правенето на любов се приема за секс в най-общият случай.
Sasha2k8
12-06-2006, 18:38
na men sa mi kazvali 4e praveneto na lubov se razli4ava ot sexa samo po tova 4e v praveneto na lubov se vlagat i 4ustva. no ne znam de taka sa mi kazvali puk dali e istina....
IlLuSi0nS`
12-06-2006, 18:38
секс, чукане, ебане, правене на любов, праскане, оправяне и т.н. просто начин да кажеш едно и също нещо по различен начин.. някой начини са по-романтични и нежни(правене на любов), други - по груби и вулгарни.. който както му харесва така си го нарича..
Според мен има разлика...правенето на любов е нежно,изпълнено с целувки,има любов,а при секса може да няма любов,просто харесване.
Sasha2k8
12-06-2006, 18:46
mdam...zna4i ne sa me izlagali ;)
Според мен има разлика...правенето на любов е нежно,изпълнено с целувки,има любов,а при секса може да няма любов,просто харесване.
saglasna sum to4no tva iskah da kaja i az kato se zamislq... ](*,)
Sasha2k8
12-06-2006, 18:54
saglasna sum to4no tva iskah da kaja i az kato se zamislq... ](*,)
ami da de...a i nz no i v samata duma lubov nqkak si si li4i 4e sa vlojeni 4ustva ili...ne6to podobno...za6toto kvo sex moje6 da pravi6 s vseki dokato lubov-s nqkoi koito naistina obi4a6...
lelee sa moje i da kazah ne6to nerazbiraemo :oops: no tva si e moeto mnenie....
e za aLL nz ama az te razbrah i sum napulno saglasna kakto ima edno "seks za edna nosht" nqma takova "lubov za edna nosht" spored men kakto i nekfo_sladko_bebe kAZA 4e lubov ne mojesh da pravish sus vseki trqa da durjish adski mn ili pone ne e samo edno haresvane za da pravish lubov....tova e neshto koeto nemoje da stane s vseki...:) :mrgreen:
Sasha2k8
12-06-2006, 19:06
mersi za podkrepata Pocu_Ty ;)
No|Problem
12-06-2006, 19:16
praveneto na sex e zadovolqvane na fiziologichnite nujdi i nishto drugo :wink:
Sasha2k8
12-06-2006, 19:18
em da...ma tq popita kfa e razlikata m/u praveneto na sex i praveneto na lubov
Scandalous_lady
12-06-2006, 19:27
kat prai6 vednuj sex,posle lubov-6a razbere6 kolko e golqma razlikata.to se 4uvstva \:D/
bulgarche
12-06-2006, 19:41
Зависи. Ако става дума за секссуален акт...в любовта се влагат чувства, а секса е просто ей така...за спорта, за бройката, от лекомислене
pinK_Baby
12-06-2006, 19:57
Зависи. Ако става дума за секссуален акт...в любовта се влагат чувства, а секса е просто ей така...за спорта, за бройката, от лекомислене
Чакай малко ти какво искаш да ми кажеш...Че като правя секс и не влагам чувства е само за бройката? Ми не е така - за удоволствието е, за експериментирането е , за тръпката..Аз ако правя секс само ако съм влюбена в момчето...Лелел...незадоволе на ще си умра...Друг е въпроса , че накрая ти остава само бройката....Винаги е по-добре да правиш любов вместо секс , ама секса не е задължително само едно клатене , ако не си влюбен задължително в човека...Аз съм била влюбена само веднъж в едно момче т.е. само тогава съм правила любов с някви по-дълбоки чувства , но не с него е бил най-добрия ми секс...С тебе поне сме си говорили тия работи и знаеш как е :)
Една дама един път ми каза - разликата между секса и любенето (ака правенето на любов) е в лицето на повърхността на триене ^^ Каквото и да ти говорят - всеки сам дефинира за себе си двете. Сексът е общото. Правенето на любов е малко по-специално. Кое е специалното за един човек в любенето, си зависи абсолютно и само от него. Любенето може да е бързо и грубо, бавно и чувствено, с непознат или с любимия човек. Това е разликата между рисунка и картина, между предмет и изкуство. За което - наздраве!
Sasha2k8
12-06-2006, 22:06
a tova >< kakvo e?
Усмивка тип "сбръчкани очи", мързелива версия. Не виждаш ли човече, сбърчило очи тук (>_<)
zdraveite....moje vuprosa mi da vi se stori mnogo glupav no v kraina smetka vidqh 4e tuk po4ti vsi4ki sa normalni i davat mnogo hubavi otgovori( i ne se zaqjdate a se dajite mnogo dobre) i zatova re6ih da se oburna kum vas : na skoro s edna priqtelka si govorehme i tq spomena ne6to za sexa....i za praveneto na lubov. ta vuprosa mi e: kakva e razlikata mejdu praveneto na lubov i praveneto na sex? ne mi se prismivaite molq vi, naistina iskam da razbera... [-o<
predvaritelno vi blagodarq :wink:
При секс има само нагон да се шибаш докато при правенето на любов освен че има нагон да се шибаш, но и обичаш партньорката си затва го правиш по-романтично. С две думи ние момчетата сме прецаканите в правенето на любов щото тря доставим удоволствие първо на партньорката после на нас, ама всичко се оправя като я видиж усмихната