PDA

View Full Version : съжалявам

m1ni4eto
12-06-2006, 19:51
Много искам да се извиня за преди и за това,че разказа ми не беше на кирилица,но просто се чувствах ужасно и трябваше да си излея душата пред някого.И за първи път пиша нещо такова на такова място и се извинявам още един път.
Иначе моята мили по-скоро нашата история може да ви се стори малко банална или нещо такова,но аз наистина се нуждая от съвет.Запознах се с едно момче на една екскурзия и си прекарахме много хубаво една вечер(танцувахме,но нищо повече).Вярно и двамата бяхме пили алкохол,но...На сутринта не знам дали той си е спомнил всичко,но аз помнех.С него си останахме приятели,но само на "здравей".Аз тогава нямах такива чувства.Но един ден се видяхме на центъра на града и нещо ми "трепна".Не знам точно какво,но беше някак си различно от досегашните ми влечения.Така нищо не стана до Април.Тогава се реших да му пратя смс,просто да го птам как е.И така започнахме да си пращаме смс-и,защото той ж момента не беше в града.И като си дойде ходихме на кафе,дискотека и т.н.Всичко беше супер.Той ме запозна с най-добрите му приятели.Аз си мисля,че те са ме възприемали сигурно като бъдещото му гадже,поне с такова впечатление останах.Като ходехме на диско танцувахме заедно,малко се натискахме :oops: ама нищо специално не се случи.И така с него станахме много,ама наистина много добри приятели.Той естествено знаеше,че за мен не е само приятел,то цялото училище знаеше де.Обаждаше ми се много често за кафе и т.н. Един ден преди около 3 месеца вече се реших да говоря с него и да разбера дали може да има нещо повече между нас.Е,говорихме,казахме си много неща.Той каза,4е не искал сериозна връзка и че с него сме много добри приятели и ако стане нещо повече между нас това приятелство може да се развали,за което е и прав.Една вразка мже да сближи двама души,но може и да ги разделечи.Но каза,4е сега като съм му казала,той трябвало сериозно да се замисли по въпроса.Аз му казах,че искам да си останем такива прияятели,каквито бяхме и наистина останахме.Сега той е разбрал,че едно момче се навърта около мен и като го е разбрал е реагирал по-много,ами такъв начин,ядосал се е.Не знам какво означава това,моите приятелки ми казват,че той досега е знаел,че съм му сигурна.Че винаги ще го чакам или нещ такова и сега е разбрал,че може и да не стане така.Не знам дали да го чакам.Дали ще направи нещо по въпроса,дали ще поиска нещо друго.Не знам и ви моля за някакъв съвет,кажете да го чакам ли още или... А аз забравих да спомена нещо много важно,което той каза,когато му казах за 4увствата ми.Той след време ще замине извън града ,в който живеем.Той каза и това като аргумент да не стане нещо между нас,поне аз така си мисля.Моля ви кажете ми нещо...

И пак се извинявам за преди!
Благодаряя ви,че все пак прочетохте този дълъг разказ.

{SwEeT_anGeL_F}
12-07-2006, 11:18
хм..ами ти си му показала че едва ли не сиг си умираш за него.той знае това че на тебе ти пука и си мисли че когато ти свирне ти си винаги готова да си в краката му.а това дет с приятелката си сте измислили за другото момче мисля че е добре.това ще го подразни (особено ако и ти покажеш интерес), че той вече няма да е център на внимание..смисъл че не е единствен и ти си срещнала друг.ако пък нещо има към тебе може и да предприеме някви действия не знам.. но ти повече не се дръж с него се едно че го харесваш.като излизате наистина нека смята че за тебе той вече е само приятел а не момчето което си харесвала..това ще го жегне.. :D като искаш го чакай да видиш кво ще направи но нека това си го знаеш само ти :)нз прецени сама.. !

hoseto_
12-07-2006, 15:13
напълно и категорично съм съгласен с мнението на SwEeT_anGeL_F
=D> =D> =D>

IzGuBeNo^AnGeL4E
12-07-2006, 16:53
Ами чесно казано и аз мисля че цялата работа е в това че вече не си му в краката или поне той така си мисли!Сигурна съм обаче че след като се е подразнил се е замислил дали наистина пък няма чувства изчакай малко време за да видиш как ще се държи и тогава вземи решение какво да правиш за напред :wink:

aP0kAlIpSiS
12-07-2006, 20:41
хм..ами ти си му показала че едва ли не сиг си умираш за него.той знае това че на тебе ти пука и си мисли че когато ти свирне ти си винаги готова да си в краката му.а това дет с приятелката си сте измислили за другото момче мисля че е добре.това ще го подразни (особено ако и ти покажеш интерес), че той вече няма да е център на внимание..смисъл че не е единствен и ти си срещнала друг.ако пък нещо има към тебе може и да предприеме някви действия не знам.. но ти повече не се дръж с него се едно че го харесваш.като излизате наистина нека смята че за тебе той вече е само приятел а не момчето което си харесвала..това ще го жегне.. :D като искаш го чакай да видиш кво ще направи но нека това си го знаеш само ти :)нз прецени сама.. !