View Full Version : Какво стимулиране предпочитате? За момичета!
Въпросът е ясен.
Йееееее първата ми анкета
Забрави най-обсъжданата част от женското тяло в края на 20в. - клитора. Едно е вагинално, друго е клиторно. *tisk tisk tisk* Кой не си е учил уроците, за да прави секс? :twisted:
Jenata moje da se stimulira po poveche nachini! Koi q pusna taq tema be abe vie, hora, ponqkoga naistina vi se chudq-- s koq si chast ot tqloto mislite ?? :shock:
Забрави най-обсъжданата част от женското тяло в края на 20в. - клитора. Едно е вагинално, друго е клиторно. *tisk tisk tisk* Кой не си е учил уроците, за да прави секс? :twisted:
Кво значение има? аз питам основното не ме интересува конкретното. Да не би да се те ебали в клитора ученолюбивия или те ебът във вагината?
Кво значение има? аз питам основното не ме интересува конкретното. Да не би да се те ебали в клитора ученолюбивия или те ебът във вагината?
Е, па, напиши "'Де ви е кеф да ви 'бЪт, ма!", не какво стимулиране предпочитате. Както каза колегата преди малко - стимулации много, и то не само физически.
Еееее,човекът добре си е пуснал темата! Нека не подхождаме толкова сериозно и критично към нещата!
Добре, добре, ама не трябваше анкета. Аз сега, като гледам резултатите, това какво ми говори? Нищо! На бас, че са гласували най-вече чекиджии >_< Нищо лично към съфорумниците, и аз съм от тях :twisted:
Хайде, искаме да видим КОМЕНТАРИ!! Мнения! (и препоръки? не, чакай, това е от support секцията на някой сайт) В смисъл, аз знам, че приятелката ми се побърква като комбинирам псевдостимулиране навсякъде.. И все пак, по-добре е да се чуе сравнително искреното мнение на истински момичета, прикрити под анонимността на електронното общуване.
А вагинално, орално и анално нямаш ли? Аз харесвам и трите вида и със сигурност не само аз ;-) Оправи си анкетата :mrgreen:
brutal_baby
12-07-2006, 14:32
А вагинално, орално и анално нямаш ли? Аз харесвам и трите вида и със сигурност не само аз ;-) Оправи си анкетата :mrgreen:
не си единствената... O:)
Нямаше място за последното, 30 пъти го писах и не ми даде да включа всичките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: