PDA

View Full Version : Кога се влюбвате? Преди или след секс?

gotinam
12-07-2006, 09:35
Въпросът ми е, най-вече към женската част на форума. Излизате с някого и в един момент склонявате към сексуален контакт с този човек. Кога се проявяват чувствата? Преди да склоните или след като вече сте? И има ли ли сте случаи примерно да се влюбите в някого, а след секс да е посредствен и да ви разочарова? В такива случаи сменяте ли партньора или се осланяте по-скоро на чувствата?
Е... споделете :)

shizzle
12-07-2006, 09:38
Само да кажа, че личният пример обикновено прави чудеса.

И тъй като темата е за "женската част", няма да се обаждам повече ^_^

SINDEL
12-07-2006, 10:09
При мене беше някво странно - първо правихме секс. Той имаше 4увства към мен още от преди, но аз си го заоби4ах по-късно :oops:
Та да, първо беше сексът.
:-D Но и да е било обратното, разлика не виждам никаква - в крайна смтека пак си се оби4ате.
А питаше дали ако разбера4е сексуално не си пасваме, ше го зарежа. :-k Ами в една хипотети4на ситуация, да - бих го оставила. Може би ще е много трудно ако изпитвам нещо към него, но квото и да си говорим, няма успешна връзка ако в секса нещо куца...Сексът е едно от най-важните неща във връзката.
Не знам дали и доколко го осъзнавате, но е така. Ако не можете да се задоволите взаимно, нещата се прецакват лека полека. :?

ninsy
12-07-2006, 12:55
При мене беше някво странно - първо правихме секс. Той имаше 4увства към мен още от преди, но аз си го заоби4ах по-късно :oops:
Та да, първо беше сексът.
:-D Но и да е било обратното, разлика не виждам никаква - в крайна смтека пак си се оби4ате.
А питаше дали ако разбера4е сексуално не си пасваме, ше го зарежа. :-k Ами в една хипотети4на ситуация, да - бих го оставила. Може би ще е много трудно ако изпитвам нещо към него, но квото и да си говорим, няма успешна връзка ако в секса нещо куца...Сексът е едно от най-важните неща във връзката.
Не знам дали и доколко го осъзнавате, но е така. Ако не можете да се задоволите взаимно, нещата се прецакват лека полека. :?

нещо подобно беше и при мен

krem4et0
12-07-2006, 13:01
Сега правила съм секс с 1 момче и то след доста дълга връзка и много любов. Обаче дали бих го оставила,ако не си пасвхме сексуално-не съм го направила. Понеже и двамата бяхме девствени просто няма как сексът първите няколко пъти да е бил велик и незабравим. Не беше такъв-по-скоро опознавателен,налучвахме пози,вярното темпо,правилната и оптимална продължителност и прочие. Но не съм го оставила,нито той мен заради това,защото се научихме-от опит,от книжки,от фантазия,от филми. И успяхме да постигнем оптималният вариянт и сексът да стане вълнуващ и желан. А и чувствата си внасят определена емоция каквото и да си говорим!

panterata
12-07-2006, 13:03
и аз съм правила с едно момче засега и 1во се влюбих после правихме секс. Иначе мисля че си зависи мн. възможно е и преди и след..:)

IlLuSi0nS`
12-07-2006, 17:27
харесване.. привличане.. зарибяване.. излизане заедно.. целувки.. секс.. любов (ако изобщо се появи)..

alkobalko
12-07-2006, 17:32
За мен е важна любовта. Била съм само с едно момче и това е било проявата на моята любов.

U_aRe_mY_dEsIRe
12-07-2006, 18:45
Ами първо беше секса, после любовта. Но при мен беше объркано-осъзнах колко съм се привързала едва след като се разделихме. Той си ме обичаше и преди тва, ама аз прецаках нещата мн яко, щото не бях сигурна в чувствата си... :)

Psyxodelia
12-07-2006, 21:20
При мен определено е по-важна любовта...във почти всичките ми връзки на първо място е любовта,а след това секса...

Infatuated Inside
12-07-2006, 21:56
Според мен е много по-хубаво когато първо е любовта, после секса. Просто така всичко става по-специално и съответно е израз на някакви чувства, а не просто на физическо привличане.
При мен се получи точно така и сега ако имах възможността да променя нещо в това отношение - не бих. Просто наистина усещането е красиво. Да знаеш колко си изживял с даден човек, през колко трудности сте минали, с какво сте се справили, как сте градили и пазили любовта си.. тогава да бъдеш с него е наистина неповторимо. Не мисля, че сексът е основата на една връзка и не виждам причина тя да започва да се гради върху него. Да, част е, и то съществена, за това би трябвало наистина да е заема специално място.
(преди някой да ми се нахвърли уточнявам, че не съм против другото, обстоятелствата са различни, хората са различни, просто казвам кое предпочитам, мир да има.)

Относно другия въпрос.
Не бих оставила някого заради проблеми в леглото, особено говорим ли за чувства. Е, извинявайте, но наистина е ненормално плоско, глупаво и смешно да изоствавиш човек, когото обичаш, защото, аджеба, имате някакви разногласия в секса. Даже като го пиша ми звучи нереално, хаха. (:
Просто някой направи ли го - значи не обича истински. Съжалявам, обаче наистина няма сила на тази земя, която да ме убеди, че двама души, които истински се обичат, биха се разделили заради такова нещо. Когато има някакъв проблем - прави се нещо по въпроса и се търси решение. В крайна сметка, смятам, че когато обичаш някого си способен на жертви и компромиси и се стараеш и той да се чувства удовлетворен от взаимоотношенията ви. Ами същото е. Когато има любов, нежност, разбиране, хората могат да постигнат чудеса. (:

DitmataMC
12-08-2006, 01:45
sled

SwEeTSsSnake
12-08-2006, 05:33
Според мен едно момиче, за да се съгласи да прави секс с даден човек, първо трябва да има някакви по-сериозни чувства! (лично мнение ) 8)

shalis
12-08-2006, 06:25
Мммм и аз съм ЗА Любовта като начало, пък после секса...Някво много тъпо ми изглежда секс без любов... :oops:

He3HauKa
12-08-2006, 10:13
Не... Никога не съм спала с момче към което нямам чувства :oops:

Nonsense
12-15-2006, 22:38
Чувствата идват след секса..поне при мен!

ачката
12-15-2006, 22:40
при секи различно

zaiobaio
12-16-2006, 10:40
ми при мен със сегашния ми приятел чувстваха дойдоха преди секса.. ама то защото се познаваме отдавна. иначе се е случвало първо секс и после чувства ;) :mrgreen:

KisskilleRcHe
12-16-2006, 10:53
Повреме на секс!

{Poison}
12-16-2006, 15:40
Преди секс,не мога да го направя с човек към когото не изпитвам нищо.

Kiss My Lips {P}
12-16-2006, 20:46
Преди секс :smt007

c0ca1na
12-16-2006, 20:46
Понякога момента с влюбването го пропускам......лошо ли е :( ?

deidiy
12-16-2006, 20:54
Понякога момента с влюбването го пропускам......лошо ли е :( ?
много трябва да се самонакажеш :lol: :wink:
по темата:
по време :lol:
шегувам се естествено че преди :-D

England
12-17-2006, 02:06
Mnogo zavisi!Po-dobre purvo da ste trugnali i posle sex,ne 4e imam ne6to protiv obratnoto,no mi se struva malko priburzano da pravi6 sex s dadeno momi4e/mom4e predi da ste si stanali gadjeta!No vsi4ko si zavisi ot 4oveka!

Kitana
12-17-2006, 11:45
Сега правила съм секс с 1 момче и то след доста дълга връзка и много любов. Обаче дали бих го оставила,ако не си пасвхме сексуално-не съм го направила. Понеже и двамата бяхме девствени просто няма как сексът първите няколко пъти да е бил велик и незабравим. Не беше такъв-по-скоро опознавателен,налучвахме пози,вярното темпо,правилната и оптимална продължителност и прочие. Но не съм го оставила,нито той мен заради това,защото се научихме-от опит,от книжки,от фантазия,от филми. И успяхме да постигнем оптималният вариянт и сексът да стане вълнуващ и желан. А и чувствата си внасят определена емоция каквото и да си говорим! =D> =D> и при мен стана то4но така.... а това доколко си пасваме.. ами ако не си пасваме можем да се нагодим.. с желание вси4ко се постига... според мен няма лоши партьори а недоизказани желания...

bulgarche
12-17-2006, 14:26
Въпроса може да не е "най-вече" към мен (лично особено), но и аз ще изкажа мнение.
Чувства винаги има, но след секс...според мен тават по-силни. Никой път не съм се разочаровал от някой след секс :-D

TROY
12-17-2006, 14:31
Мисля че е нормално първо да се влюбиш,после секса (поне при мен е беше така) :smt008

malka_sladuranka
12-17-2006, 14:39
ми....май 1во е секса при мен..само 1вия път първо бяха чувствата, но все пак за първи път ми беше уж трябваше да е по-специално(хаха)

gangbang
12-17-2006, 14:43
По време на секса :smt007 Преди и след... чувствата поугасват и за следващия тек пак :D Въпреки че при жените по друг начин стои въпроса, ама това е природата :mrgreen:

hollaback_girl
12-17-2006, 15:49
az ne sam pravila sex ama az parvo trqbva da sam vlubena i vtoro da sam sigurna 4e mom4eto sa6to ima 4uvstva i togava da premina kam sex :roll:

12-18-2006, 11:24
Ако е куц секса любовта е безсилна

pinK_Baby
12-18-2006, 20:26
Май само първия път бяха първо чувствата след това любовта , ама тя се засили след секса де...После дойдоха проблемите и любовта угасна безнадеждно като пламък в нощта :lol: Така , че според мен секса куца ли и другото след време ще спре да върви и съм напълно убедена в това.Жив пример : най-добрата ми приятелка , която ходеше с приятеля си 2 години , но се разделиха понеже тя го приемаше само като приятел и наистина беше (и все още е) супер привързана към него...А за мен те бяха най-хармоничната двойка на света , разбираха се за всичко и взаимно се допълваха като личности ама секса им куцаше => разделиха се. Тва е моето мнение...Отклоних се от темата ама при мен веднъж е било любовта преди секса , веднъж секса преди любовта и останалите пъти секса и нищо повече преди и след него :wink:

gangbang
12-19-2006, 06:33
Ако е куц секса любовта е безсилна

Верно е :)

12-19-2006, 16:14
Въпроса може да не е "най-вече" към мен (лично особено), но и аз ще изкажа мнение.
Чувства винаги има, но след секс...според мен тават по-силни. Никой път не съм се разочаровал от някой след секс :-Dooo,spokoino,ima mn vreme da se razo4arova6! :lol:

DitmataMC
12-22-2006, 02:41
nit predi,nit sled