View Full Version : porednata tema za frapira6tata razlika-ot malko po razli4en
Cherno_Kote
12-07-2006, 13:39
potarsih i namerih pone 100 temi po vaprosa no nikade ne vidqh ne6tata poglednati ot tozi agal... :arrow: ta bol6instvoto sa protiv vrazki s golqma razlika v godini no ne malka4a 4ast ne gi otri4at napalno i taka nqkade se spomenavaha 4uvstva drugade samo sex vapro sa mi e eventualno sled edna podobna vrazka kakvi sa posledstviqta za psihikata da na dvamata momi4eto moje li da se otarsi i da prodalji na pred s po mlado mom4e i tazi nevazmojna lyubov(za6toto pri podobna razlika vrazka spored men e vazmojna no tq nqma bade6te) ostavq li neizli4ima sleda v saznanieto i... a za mom4eto toi prosto zabravq i minava na sledva6tata ili...
P.S. znam 4e sega 6te me napadnat vsi4ki ili 6te mi se izsmeqt no me interesuva. taka 4e molq vi ne badete mn brutalni v kritikite si [-o<
Зависи от безкрайно много неща, при всеки би било различно. Зависи колко силен характер имаш. Всяка една неуспешна връзка е травмираща за човека, независимо от възрастта. Няма рецепта. Има хора, които могат да имат връзки само с по-възрастни/по-млади/черни/азиатци/мъже/жени , нещо като стереотип. Други пък имат връзка заради човека отсреща, независимо какъв е той и тогава след каря биха могли да "се отърсят" и да продължат с някой друг. Когато те нараняват- боли. Не боли повече или по-малко ако те е наранил по-млад, по-стар или твоя възраст човек... Така че си зависи много от мисленето ти. Ако смяташ че подобна връзка няма бъдеще- не я започвай. Ако смяташ че има бъдеще, но те е страх какво ще кажат другите- давай, най-много да излязат прави. Абе да не ти пука, никой не е умрял още от това че е имал връзка с голяма възрастова разлика. Най-много да останеш прецакан накрая, но и това си има добри страни- научаваш си урока, научаваш за отговорност, доверие, грешки, последствия. Каквото и да ти казват- докато сам не се пре*беш няма да си вземеш бележка.Нищо лично...Успех
Просто никак не е лесно да водиш таква връзка.Аз минах през това.Преживях го!Сега имам друг приятел които дори е малко по малък от мене с няколко месеца това че сам имала връзка с човек 10 години по голям не ми е повлияло по никъкаъв начин на избора ми.Вярно е аз оше обичам бившия и отвътре ме човърка но все пак намирам сили и воля да поддържам новата си връзка .За бившия тои без проблем си намира нови беше и винаги ше си остане ГАДЕН ЖЕНКАР :)
едвали някой нормален мъж може да има вразка с момиче с което имат голяма разлика в годините освен ако не е с нея за секса!!! [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
He3HauKa
12-08-2006, 09:57
Едва ли има някакви фрапиращи,травмиращи последствия .Но сигурно момичето ще е свикнало да е с по-гоям мъж,не само в секса ,а по принцип.Защото има разлика между един 16 годишен и един 26 годишен-и в отношението,и в разбиранията и т.н.
Едва ли ще има кой знае какви последствия и за двамата. Плюс тва като продължат напред и си намерят то4ния 4овек, тва кой на колко е години няма да ги интересува.
Cherno_Kote
12-08-2006, 11:31
Едва ли има някакви фрапиращи,травмиращи последствия .Но сигурно момичето ще е свикнало да е с по-гоям мъж,не само в секса ,а по принцип.Защото има разлика между един 16 годишен и един 26 годишен-и в отношението,и в разбиранията и т.н. tova imah predvid 4e "kato si opital ve4e 6okolada portolaka ti se struva kisel" v smisal sled kato vednaj e bilo sas zrql maj momi4eto edva li bi se zadovolilo s mom4ence dori vaprosnoto mom4ence da e 2-3 godini po golqmo ot neq
Няма гаранция кой е "шоколада" и кой- "портокала"...Това че е по-възрастен не го прави автоматично секс-бог. Може да е възрастен, но да е имал малко партнъорки или пък просто да няма нужния подход, може да е млад, но опитен, или просто достатъчно нежен и предразполагащ... Но определено ще има някаква разлика, да. Пробвай всички вариянти и виж с кой те кефи най-много :twisted: Така де, ако толкоз търсиш "перфектен" в креватно отношение партнъор... Само дето срещнеш ли "точния" човек ти пада пердето и къвто ще да е, за теб е невероятен \:D/
Връзка между момиче и мъж с разлика 10 -15 години е съвсем нормална, реална и възможна. Престанете тука да страдате от някакви безумни балкански скруполи наложени още от комунистическо време, в което дори мнозина от вас още не са родени. В цял свят женихе излизат, имат връзки и се женят за мъже, далеч по-възрастни от тях и това не е заради материалните блага, а просто заради самите мъже - стабилни, улегнали и знаещи какво искат от живота.
Просто никак не е лесно да водиш таква връзка.Аз минах през това.Преживях го!Сега имам друг приятел които дори е малко по малък от мене с няколко месеца това че сам имала връзка с човек 10 години по голям не ми е повлияло по никъкаъв начин на избора ми.Вярно е аз оше обичам бившия и отвътре ме човърка но все пак намирам сили и воля да поддържам новата си връзка .За бившия тои без проблем си намира нови беше и винаги ше си остане ГАДЕН ЖЕНКАР :)
Мисля, че ти се е отразило. Станала си комплексарка и си тръгнала с по-малък от теб, за да можеш да си го въртиш на малкия пърст, така както баткото те е въртял теб :wink: Извинявам се ако си се почувствала засегната.
Зависи от чувствата и на двамата.Ако той търси в нея само една бройка и нищо повече,то той ще я забрави и ще премине на следващата,както ти каза.Но виж...ако момичето наистина го обича,естествено,че ще страда,ако се разделят,но да се отрази на психиката й...не мога да разбера.Това после дали ще тръгне с по-младо момче,няма да зависи от психиката й,а от нейните чувства.
typnq daje me domyrzq da q iz4eta
комунистическо време, в което дори мнозина от вас още не са родени.
Ааахахахахах!
По темата: за връзките с голяма разлика във възрастта важат същите правила, както и при всички други връзки. Просто шансът да не си паснете в дългосрочен аспект е по-голям поради различните среди, в които живеете (ти си на училище, той гради кариера - това е пречка, която МНОГО трудно се преодолява) А да е с теб само за сеска - това може да се случи на всеки :P
kotence_f
12-08-2006, 18:09
ami da ti kaja az imah takava vrazka .. hodihme 2 godini .. az sm na 17 toi na 28-29 oba4e ne e bil s men zaradi seksa .. i da ti kaja ne moga da go zabravq nito toi men.. nie si se vijdame de.. ama da ti kaja vaob6te ne iskam drug priqtel daje vaob6te ne iskam :( nz tva travma li e kvo e .. no kato znam kakvi hora ima ... i kato znam toi kolko e mil i dobar i vinagi moga da raz4itam na nego nezavisimo dali hodim ili ne .... neznam dali da si prekratqvam savsem otno6eniqta s nego .. znam li na kakav moga da popadna.. puk i za6to da nqma bade6te takava vrazka???? vis4ko e vazmojno ei ! stiga s tezi absolutni otgovori!
Az sym na mnenie, 4e svqka 1 vryzka ima byde6te, stiga i dvamata da se obi4at. Dori toi da e na 27-8 a tq na 16-7...i kakvo ako s eobi4at mnogo toi 6te q ostavi samo za da si izgradi karierata li? Mi te dvete ne6ta mogat da vyrvqt ryka za ryka. Qvno pove4eto myje smqtat jenite za pre4ka, kogato pravqt kariera.
Az sym na mnenie, 4e svqka 1 vryzka ima byde6te, stiga i dvamata da se obi4at. Dori toi da e na 27-8 a tq na 16-7...i kakvo ako s eobi4at mnogo toi 6te q ostavi samo za da si izgradi karierata li? Mi te dvete ne6ta mogat da vyrvqt ryka za ryka. Qvno pove4eto myje smqtat jenite za pre4ka, kogato pravqt kariera.
Не говоря, че жените са пречка. Когато ти си ученичка, а той - финансист, за какво ще си говорите, освен за любов. На теб ще са ти в главата следващото контролно, някое тийн сериалче; на него - следващия одит или стабилността на някоя организация. Само с гушкане дълготрайна връзка не се постига. Трябват и усилия.
Аз нямам против е зависи колко е голяма разликата в годините, иначе знаете любовта няма граници :) стига да се обичаме и да има преспектива и в двамата за напред и готово ;)
Cherno_Kote
12-11-2006, 09:54
Не говоря, че жените са пречка. Когато ти си ученичка, а той - финансист, за какво ще си говорите, освен за любов. На теб ще са ти в главата следващото контролно, някое тийн сериалче; на него - следващия одит или стабилността на някоя организация. Само с гушкане дълготрайна връзка не се постига. Трябват и усилия.
ami ako da re4em interesite im se pokrivat naprimer tq u4i tva koeto toi e zavar6i? dori da imat ob6ti ne6ta? vse pak nqma na4in? ako dare4em slu4aq e ot redkite v koito TOI tarsi seriozna vrazka pak ne moje da se polu4i za6toto momi4eto ne si e pojivqlo i ima o6te kvo da tarsi ot jivota. a i nai glavnoto takiva vrazki nqmat bade6te zaradi roditelite ako ne dai si boje sa raz4ue tva momi4e 6e si ima problemi... i mom4eto saotvetno ako tq e maloletna..
kotence_f
12-16-2006, 12:30
verno si e roditelite sa golqma pre4ka no sm 4uvala 4e nqkoi nqmat ni6to protiv stiga da poznavat mom4eto ili maja ;) i nai ve4e da go haresvat i da mu imat doverie ...
Unknown-18
12-16-2006, 13:42
Аве тва са пълни глупости прости невервам в това един МЪЖ на 25-30 години изглеждащ на 40 със сериозна работа и тем подобните му екстри да се влюби в някво момиченце на 15-16 или 17 години.Просто е смешно.Та тя трябва вместо мило да му вика чичко.Аз лично не признавам нито 1 връзка в която разликата в годините е повече от 5 години.Моето мнение за такива МЪЖЕ които тръгват с момичета с по 10-15 години по малки от тях е че са комплексирани шибаняци на които явно едно време когато са били ученици не им е било обръщано внимание и сега просто наваксват.Аз съм разговарял с мн момичета минали през такива връзки и не съм чул нищо хубаво.А пък аз ако съм на 25-30 и има 10-15 години разлика с приятелката ми мене ше ме е срам да я запозная с наще.Такива хора са болни и пропаднали просто не виждам как може един такав човек да мисли за секс със индивид които на входа на дискотеката може да мине за негова дъщеря.
П.С. Много съжалявак ако съм засегнал някой с тва което написах по горе ама аз виждам по този начин нещата!!!
theworldleader
12-16-2006, 13:51
Аве тва са пълни глупости прости невервам в това един МЪЖ на 25-30 години изглеждащ на 40 със сериозна работа и тем подобните му екстри да се влюби в някво момиченце на 15-16 или 17 години.Просто е смешно.Та тя трябва вместо мило да му вика чичко.Аз лично не признавам нито 1 връзка в която разликата в годините е повече от 5 години.Моето мнение за такива МЪЖЕ които тръгват с момичета с по 10-15 години по малки от тях е че са комплексирани шибаняци на които явно едно време когато са били ученици не им е било обръщано внимание и сега просто наваксват.Аз съм разговарял с мн момичета минали през такива връзки и не съм чул нищо хубаво.А пък аз ако съм на 25-30 и има 10-15 години разлика с приятелката ми мене ше ме е срам да я запозная с наще.Такива хора са болни и пропаднали просто не виждам как може един такав човек да мисли за секс със индивид които на входа на дискотеката може да мине за негова дъщеря.
П.С. Много съжалявак ако съм засегнал някой с тва което написах по горе ама аз виждам по този начин нещата!!!
=D> =D> =D> =D> =D>
potarsih i namerih pone 100 temi po vaprosa no nikade ne vidqh ne6tata poglednati ot tozi agal... :arrow: ta bol6instvoto sa protiv vrazki s golqma razlika v godini no ne malka4a 4ast ne gi otri4at napalno i taka nqkade se spomenavaha 4uvstva drugade samo sex vapro sa mi e eventualno sled edna podobna vrazka kakvi sa posledstviqta za psihikata da na dvamata momi4eto moje li da se otarsi i da prodalji na pred s po mlado mom4e i tazi nevazmojna lyubov(za6toto pri podobna razlika vrazka spored men e vazmojna no tq nqma bade6te) ostavq li neizli4ima sleda v saznanieto i... a za mom4eto toi prosto zabravq i minava na sledva6tata ili...
P.S. znam 4e sega 6te me napadnat vsi4ki ili 6te mi se izsmeqt no me interesuva. taka 4e molq vi ne badete mn brutalni v kritikite si [-o<
Ше дойдеш ти на моето.......когато виках че всички момичета ходят с по-големи или за парите или за "гъзария" всички бяха срещу мен , но като те зареже разбираш в каква грешка си била така че моят съвет е ...... не повтаряй повече тази грешка , защото имам по-големи приятели и горе- доло знам как стоят нещата ........ след като за трети път преспи с теб ставаш безинтересна и всичко лошо е на ТВОЯТА психика...на него надали му пука особено , защото когато момче тръгне с 7-8 години по-малко момиче (съжелявам че трябва да го кажа така .. ) , но тя е поредната бройка !
Така че само ще те посъветвам да не надхвърляш възраста и възможностите си ...... все пак ако искаш да имаш гадже не е задължително да е по-голям от теб или по-малък .....
Въпросите,които задаваш са твърде относителни и зависят от съответните хора.Зависи как ще прекратите връзката,в какви отношения ще си останете..и още,и още,и още...
Зависи какво си търсила в тази връзка,дали си извлякла нещо поучително,но както знаеш зависи също и от мъжа-до колко той се е държал като възрастен.
Последствията в/у психиката си зависят единствено и само от теб.От теб зависи дали ще си кажеш-"каквото било-било" и да продължиш нататък,защото света не се свършва,нали?
Не мисля,че е невъзможна такава любов-всичко както писах си е мн относително.
И как можеш да питаш дали момчето забравя или???Как можем ние да знаем????
Мисля,че всъщност трябва конкретно да зададеш въпроса си в точната ситуация,защото така нахвърляно както си го написала...честно казано изглежда мн детински...(без лоши чувства).
jhndjzck
12-16-2006, 22:41
abe vie koito ste nqmali takava vrazka i neznaete za kakvo stava vapros za6to tragvate da davate ''kompetentni'' mneniq po vaprosa? samo da vi doide na glavata i 6te vidite ne6tata ot druga strana ! az sam na 19 priqtelq mi e na 30 i imame vrazka ot blizo 4 godini. kato kazvam vrazka imam predvid ne samo seksualna a i duhovna, vrazka koqto ne bih prikliu4ila za ni6to na sveta ! prosto pojelavam na vseki da ima takav 4ovek do sebe si nqma zna4enie dali e na 20 ili na 30 godini, prosto da ne se razbirate dobre samo v legloto , a da sednete kato normalni hora i da obsajdate zaedno problema,ako ima takav. ne kritikuvaite dvoikite s golqma razlika,razbira se ima slu4ai v koito majat se vazpolzva ot momi4eto , no ne vinagi e taka! prosto ima momi4eta,koito mnogo se vliqqt ot 4ujdoto mnenie i pomislete 4e moje bi im sasipvate jivota po tozi na4in. jiveem v svobodna darjava i vseki ima pravo da obli4a kakvoto iska,da ima sobstveno mnenie, da pravi kakvoto iska i da bade s kogoto pojelae! az smqtam 4e za 4 godini sam opoznala 4oveka do sebe si i sam sigurna 4e nikoga nqma da me narani, nito az nego! pak kazvam pojelavam na vseki da ima takava zdrava vrazka!
abe vie koito ste nqmali takava vrazka i neznaete za kakvo stava vapros za6to tragvate da davate ''kompetentni'' mneniq po vaprosa? samo da vi doide na glavata i 6te vidite ne6tata ot druga strana ! az sam na 19 priqtelq mi e na 30 i imame vrazka ot blizo 4 godini. kato kazvam vrazka imam predvid ne samo seksualna a i duhovna, vrazka koqto ne bih prikliu4ila za ni6to na sveta ! prosto pojelavam na vseki da ima takav 4ovek do sebe si nqma zna4enie dali e na 20 ili na 30 godini, prosto da ne se razbirate dobre samo v legloto , a da sednete kato normalni hora i da obsajdate zaedno problema,ako ima takav. ne kritikuvaite dvoikite s golqma razlika,razbira se ima slu4ai v koito majat se vazpolzva ot momi4eto , no ne vinagi e taka! prosto ima momi4eta,koito mnogo se vliqqt ot 4ujdoto mnenie i pomislete 4e moje bi im sasipvate jivota po tozi na4in. jiveem v svobodna darjava i vseki ima pravo da obli4a kakvoto iska,da ima sobstveno mnenie, da pravi kakvoto iska i da bade s kogoto pojelae! az smqtam 4e za 4 godini sam opoznala 4oveka do sebe si i sam sigurna 4e nikoga nqma da me narani, nito az nego! pak kazvam pojelavam na vseki da ima takava zdrava vrazka!
Ааахаха, ето това е нещо ново - връзките с голяма разлика като жертва на незаслужена обществена критика! Чий живот съсипваме? На безбройните кухи патки, малцинството целенасочени кучки (плюс съседното малцинство на курвите), и единиците "все пак има нещо"? Та ти си с него откакто си на 15! Откъде знаеш какво е да си с човек на твойта възраст? Какво разбираш от сериозна връзка с човек от твоето обкръжение? Оо, вие си "говорите", "обсъждате".. Яаасно.. Защото аз или останалите не го правим! Вие си "пасвате".. Защото аз и останалите не можем! Трябва задължително да си търсим батко/детенце!
Освен това, 15годишна с 26годишен!? Какво, по дяволите?! Моята приятелка е едва две години по-малка от мен и пак с нея се разбираме само, защото е по-зряла от връстниците си! Никога не можеш да ме убедиш, че колкото и зрял 15годишен може да се разбира с нормален 26годишен (в смисъл, за любовна връзка)! А, сеега схванах.. Е, благодаря, но връзките с бавноразвиващи се не са за мен.
И с ръка на сърцето казвам, вярвам, че е възможно да съществува истинска любов с такава разлика. Както и вярвам в жената, която 7 пъти я е удряла светкавица! Я да го сметнем, едно към колко трилиона беше възможността?
Накратко, връзките с близки по възраст до теб имат по-висок потенциал от връзките с голяма разлика, като освен това предлагат възможността да споделите израстването си.
Първо да поясня че,имаш доста грешно мнение имаш за това че секса в ранна възраст няма никакво влияние и над психиката на момчето. Ние не сме дървета и колкото и невероятно и ние имаме чувства въпреки че не ги показваме толкова често или въобще не ги показваме. Дори мисълта едно момче на 20-21 да не е правило секс може да го докара до самооубийство. Прочети темите с 20 годишните двама девственици, ще видиш как си търсят лесното в тоя форум на не действат с главите (горните)си и не измислят начин да се преборят с такъв тъп страх като техния.
Секса в ранна възраст наистина има влияние не само за момичето но и за момчето. Обяснението защо го правят на тази ранна възраст е че те се оставят първо на удоволствието а после мислят за последиците. Има някои момичета които си признават че първият им път наистина трябва да бъде незабравим и да бъде едно наистина незабравимо изживяване. Как влия на психиката това да правиш секс рано - като се зачитам в повечето сериозни теми постнати от 14 или по ранно, момичетата започват да изпитват все пак някакви чувства към човека който го е направил с тях. Разбирам че за момичетата това е наистина много специален момент. Какво би се случило когато тези чувства не са споделени-момичето започва да се самообвинява че е направило грешка, въпреки че вече е твърде късно да се мисли за това. Честно казано на тази възраст трябва да се мисли много преди да се направи нещо, да се изчака, от страна на момчетата те пък трябва да се съобразяват с мнението на партньорката си и да я изчакат да се почувства наистина готова, защото тогава тя ще му се отдаде напълно по начин който момчето едва ли някога е очаквал. Обяснението защо момчетата късат с момичетата заради секса е - еми то е ясно че ние не мислим с горната глава. Момчетата никога не порастваме, само си сменяме играчките с истински, следователно си седим на 14 години и мислим само за удоволствието а не за последиците след това.
Първият път за момчето наистина е много травмиращ, защото това как се е справил в леглото, т.е. мнението на партньорката как се е справил е наистина важно, ако момичето е глупаво и иска да му смачка самочувствието разбирасе че ще му каже че не се е справил, което е доста глупаво. Пределно ясно е на всяко момиче че за това как ние се справяме в секса е доста важно. Ако едно момче не може да задоволява едно момиче то тогава момчето се подтиска и се затваря и ще му бъде доста трудно да направи втори опит с друга партньорка. За това мнението на момичетата е много важно за нас.
Мно се отнесох
[quote=Cherno_Kote]potarsih i namerih pone 100 temi po vaprosa no nikade ne vidqh ne6tata poglednati ot tozi agal... :arrow: ta bol6instvoto sa protiv vrazki s golqma razlika v godini no ne malka4a 4ast ne gi otri4at napalno i taka nqkade se spomenavaha 4uvstva drugade samo sex vapro sa mi e eventualno sled edna podobna vrazka kakvi sa posledstviqta za psihikata da na dvamata momi4eto moje li da se otarsi i da prodalji na pred s po mlado mom4e i tazi nevazmojna lyubov(za6toto pri podobna razlika vrazka spored men e vazmojna no tq nqma bade6te) ostavq li neizli4ima sleda v saznanieto i... a za mom4eto toi prosto zabravq i minava na sledva6tata ili...
Първо да поясня че,имаш доста грешно мнение имаш за това че секса в ранна възраст няма никакво влияние и над психиката на момчето. Ние не сме дървета и колкото и невероятно и ние имаме чувства въпреки че не ги показваме толкова често или въобще не ги показваме. Дори мисълта едно момче на 20-21 да не е правило секс може да го докара до самооубийство. Прочети темите с 20 годишните двама девственици, ще видиш как си търсят лесното в тоя форум на не действат с главите (горните)си и не измислят начин да се преборят с такъв тъп страх като техния.
Секса в ранна възраст наистина има влияние не само за момичето но и за момчето. Обяснението защо го правят на тази ранна възраст е че те се оставят първо на удоволствието а после мислят за последиците. Има някои момичета които си признават че първият им път наистина трябва да бъде незабравим и да бъде едно наистина незабравимо изживяване. Как влия на психиката това да правиш секс рано - като се зачитам в повечето сериозни теми постнати от 14 или по ранно, момичетата започват да изпитват все пак някакви чувства към човека който го е направил с тях. Разбирам че за момичетата това е наистина много специален момент. Какво би се случило когато тези чувства не са споделени-момичето започва да се самообвинява че е направило грешка, въпреки че вече е твърде късно да се мисли за това. Честно казано на тази възраст трябва да се мисли много преди да се направи нещо, да се изчака, от страна на момчетата те пък трябва да се съобразяват с мнението на партньорката си и да я изчакат да се почувства наистина готова, защото тогава тя ще му се отдаде напълно по начин който момчето едва ли някога е очаквал. Обяснението защо момчетата късат с момичетата заради секса е - еми то е ясно че ние не мислим с горната глава. Момчетата никога не порастваме, само си сменяме играчките с истински, следователно си седим на 14 години и мислим само за удоволствието а не за последиците след това.
Първият път за момчето наистина е много травмиращ, защото това как се е справил в леглото, т.е. мнението на партньорката как се е справил е наистина важно, ако момичето е глупаво и иска да му смачка самочувствието разбирасе че ще му каже че не се е справил, което е доста глупаво. Пределно ясно е на всяко момиче че за това как ние се справяме в секса е доста важно. Ако едно момче не може да задоволява едно момиче то тогава момчето се подтиска и се затваря и ще му бъде доста трудно да направи втори опит с друга партньорка. За това мнението на момичетата е много важно за нас.
Мно се отнесох[/quote
Хах, някъде да прочете , че неможе да съществува нормална връзка без голяма разлика? Аз съм на мнение, че не са важни годините. Не съм казала че, съм търсила по-голям партньор, просто така се стекоха обстоятелствата... Разбира се ,че харесвам и момчетата на моята възраст. И като казах, че пожелавам на всеки такава връзка нямах предвид разликата ,а самата връзка. Умнияя, разбирам, че искаш да дадеш компетентно мнение, но в случая не смятам,че си прочел внимателно пост-а ми :) Не искам да агитирам хората да харесват такива връзки, винаги има две страни, но не бъдете крайно скептични...всеки има право да бъде щастлив, и ако с даден човек открие това щастите какво лошо има?
Хах, някъде да прочете , че неможе да съществува нормална връзка без голяма разлика? Аз съм на мнение, че не са важни годините. Не съм казала че, съм търсила по-голям партньор, просто така се стекоха обстоятелствата... Разбира се ,че харесвам и момчетата на моята възраст. И като казах, че пожелавам на всеки такава връзка нямах предвид разликата ,а самата връзка. snizzle, разбирам, че искаш да дадеш компетентно мнение, но в случая не смятам,че си прочел внимателно пост-а ми :) Не искам да агитирам хората да харесват такива връзки, винаги има две страни, но не бъдете крайно скептични...всеки има право да бъде щастлив, и ако с даден човек открие това щастите какво лошо има?
Извинявам се на Умнияя обърках се, цитата ми е от поста на snizzle и това , което съм написала също..
Ааахаха, ето това е нещо ново - връзките с голяма разлика като жертва на незаслужена обществена критика! Чий живот съсипваме? На безбройните кухи патки, малцинството целенасочени кучки (плюс съседното малцинство на курвите), и единиците "все пак има нещо"? Та ти си с него откакто си на 15! Откъде знаеш какво е да си с човек на твойта възраст? Какво разбираш от сериозна връзка с човек от твоето обкръжение? Оо, вие си "говорите", "обсъждате".. Яаасно.. Защото аз или останалите не го правим! Вие си "пасвате".. Защото аз и останалите не можем! Трябва задължително да си търсим батко/детенце!
Освен това, 15годишна с 26годишен!? Какво, по дяволите?! Моята приятелка е едва две години по-малка от мен и пак с нея се разбираме само, защото е по-зряла от връстниците си! Никога не можеш да ме убедиш, че колкото и зрял 15годишен може да се разбира с нормален 26годишен (в смисъл, за любовна връзка)! А, сеега схванах.. Е, благодаря, но връзките с бавноразвиващи се не са за мен.
И с ръка на сърцето казвам, вярвам, че е възможно да съществува истинска любов с такава разлика. Както и вярвам в жената, която 7 пъти я е удряла светкавица! Я да го сметнем, едно към колко трилиона беше възможността?
Накратко, връзките с близки по възраст до теб имат по-висок потенциал от връзките с голяма разлика, като освен това предлагат възможността да споделите израстването си.
Голяма обърквация стана , за този цитат става въпрос...
Бих отговорил... Ако знаех на какво. *shrug*
Бих отговорил... Ако знаех на какво. *shrug*
Знаеш на кое да отговориш :wink:
Sasha2k8
12-20-2006, 15:11
vseki si re6ava s koi da hodi..... razbira se 14 godini sa golqma razlika no naprimer do 5-6 godini e normalna razlika
malka_sladuranka
12-20-2006, 15:49
попринцип аз съм на мнение че от всичко трябва да се опита(от всичко което те влече разбира се) и щом това момиче е отишло при по-голям мъж, или обратното по-голям мъж е отишъл при по-младо момиче, значи това го влече по някакъв начин, опитали са - направили са своя извод-"харесва ми"(продължават да го правят) и съответно - "не ми харесва" (не го праят повече) с всичко е така :)
Unknown-18
12-25-2006, 13:26
Значи така май трябва отново да е намеся в тази тема и за пореден път да затвърдя позицията си... и така... аз съм на 18 години и спокойно мога да кажа че съм преминал през ада за да стана тва което съм сега.Живота ми беше буквално пропилян на 15 са друсах и крадях от кадето ми падне.Виждал съм неща които не пожелавам на никой да не вижда.Както и да е един ден попаднах на неподходящи хора и тея хора ма вкараха в болница с прободна рана в корема.След това са замислих какъв е смисала на живота и в крайна сметка са промених.
Сигурно са чудите кво общо има това с темата...ами ето го общото... Не възприемам някой да ми каже че някакъв 30 годишен дръвник който дори не е открил смисала на живота си и още задява 15-16 годишни момичета е по зрял от мене.Бях използвал в подобна тема едно определение ще го използвам и тук.На всичко това аз му викам ЛЕГАЛНА ПЕДОФИЛИЯ.Момичетата са прави че един "батко" може да им прави скъпи подаръчета и да ги вози в хубава кола,вярно е също и че мн от тези "батковци" са по опитни в секса и могат да ви дават повече от нас по малките НО ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ИМА ЕДНО НЕЩО КОЕТО ТЕ ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ А НИЕ ПО МАЛКИТЕ МОЖЕМ ДА ЗАПАЗИМ И ТО Е ВАШЕТО ДЕТСТВО.Освен това любовта на едно момче м-у 17 и 22 е мн по чиста и искрена от колкото е тази на така наречените от вас "батковци" които по скоро са чичовци и изгледат на набори на бащите ви.Сега момичета като прочетете това сигурно ще си кажете "тоз е бахти комплексирания идиот" верно е че и аз имам комплекси но не са свързани с тази тема , след 5 години когато сте вече на 20+ задаите си въпроса Къде остана детство мое??? И се опитайте да си отговорите,защото нищо ама нищо не може да се сравни с тези години.Аз пропилях 2 години и половина и адски съжалявам.И вие си пропилявате детството въпреки че е по коренно различен начин.
Cherno_Kote
12-25-2006, 13:40
Значи така май трябва отново да е намеся в тази тема и за пореден път да затвърдя позицията си... и така... аз съм на 18 години и спокойно мога да кажа че съм преминал през ада за да стана тва което съм сега.Живота ми беше буквално пропилян на 15 са друсах и крадях от кадето ми падне.Виждал съм неща които не пожелавам на никой да не вижда.Както и да е един ден попаднах на неподходящи хора и тея хора ма вкараха в болница с прободна рана в корема.След това са замислих какъв е смисала на живота и в крайна сметка са промених.
Сигурно са чудите кво общо има това с темата...ами ето го общото... Не възприемам някой да ми каже че някакъв 30 годишен дръвник който дори не е открил смисала на живота си и още задява 15-16 годишни момичета е по зрял от мене.Бях използвал в подобна тема едно определение ще го използвам и тук.На всичко това аз му викам ЛЕГАЛНА ПЕДОФИЛИЯ.Момичетата са прави че един "батко" може да им прави скъпи подаръчета и да ги вози в хубава кола,вярно е също и че мн от тези "батковци" са по опитни в секса и могат да ви дават повече от нас по малките НО ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ИМА ЕДНО НЕЩО КОЕТО ТЕ ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ А НИЕ ПО МАЛКИТЕ МОЖЕМ ДА ЗАПАЗИМ И ТО Е ВАШЕТО ДЕТСТВО.Освен това любовта на едно момче м-у 17 и 22 е мн по чиста и искрена от колкото е тази на така наречените от вас "батковци" които по скоро са чичовци и изгледат на набори на бащите ви.Сега момичета като прочетете това сигурно ще си кажете "тоз е бахти комплексирания идиот" верно е че и аз имам комплекси но не са свързани с тази тема , след 5 години когато сте вече на 20+ задаите си въпроса Къде остана детство мое??? И се опитайте да си отговорите,защото нищо ама нищо не може да се сравни с тези години.Аз пропилях 2 години и половина и адски съжалявам.И вие си пропилявате детството въпреки че е по коренно различен начин.
za takiva posledici govoreh vapreki 4e ne sam napalno saglasna 4e takava vrazka e ne6to nedopostimo saglasna sam s tova 4e edin vid se otnema detstvoto malko ili mnogo takava veazka vliqe na mirogleda podkepqm napalno tova mnenie i mi se struva 4e mai e edinstvenoto adekvatno po temata to4no =D>
Unknown-18
12-25-2006, 18:49
Радвам са че оценяваш написаното от мене по горе... и все пак темата не изчерпана и ще подчертая и още една малка подробност относно фразите "Обаче аз го обичам" или "Ама той ме обича" ... сега ще опровергая и двете.
1-во - Относно 16-17 годишните момичета - Любовта е нещо което идва с времето и годините а на тая възраст любовта е нещо което вие искате да изпитате и си внушавате че всяко момче или в случая мъж е голямата ви любов (това се отнася и за мене спрямо момичетата)
2-ро Относно тези "пичове" които вие си мислите че ви обичат - Те знаят какво е любов но едва ли биха си позволили да е влюбят в "момиченце" 15 години по малко от тях , а друг е въпроса че дори и да има някаква обич от негова страна това по скоро би бил бащински инстинкт дължащ се на психична основа тъй като въпреки че той е на 30 години едва тогава съзрява като мъж което е доста жалко.
П.С. - С постовете си не целя обида над другите.
Единствената ми цел е да отворя очите на заблудените и да затворя устите на възползващите се.
Ако някой не е съгласен с мен нека пише тук , но все пак това са факти!!!
Unknown-18 е още една причина да боготворя трудното детство като възпитателен метод! Евала ти правя!
Присъединявам се към всички мнения на Unknown-18
Unknown-18
12-25-2006, 20:40
shizzle Respect-a е взаимен.
Unknown-18
12-26-2006, 07:27
И пропуснах да напиша още нещо за жас момичета.
Не се заблуждавайте , че като "псевдо връзката" ви с този "батко" е 1 или 2 години е сериозна.За вас може би но не и за него.
Сега ще ви обясня и защо.Ами много просто тези батковци нямат какво да загубят освен "малко" време защото за тях 1-2 години наистина са малко а вие имате какво да загубите и няма да обяснявам 10 какво е то просто прочете какво съм писал по нагоре.
Не съм сигурен дали някое момиче беше писало в тази тема или в подобна но това което беше написало гласеше горе долу "връстниците ми като преспят с мене ще почнат да разправят на всеки а един по голям не би го направил" БИИП ГРЕШКА!!! 1-во има много изключения при нас по малките и колкото да ви е труднои да осъзнаете и ние малките знаем значението на думата ДИСКРЕТНОСТ а що се отнася до по големите ти кво си мислиш че ще направи любимия ти батко след като преспите и като стане 9 и 30 - 10 часа и като те изпрати... дали ще се прибере и той??? - Неее естествено че ще отиде при приятелите си да се похвали какво сте направили.А след това най вероятно ще иде с компанията си която са всички МЪЖЕ да търсят нови жертви.
Приказвам ви от опит имам такива познати и знам какво правят.
Cherno_Kote
12-26-2006, 08:26
Unknown-18 kazah ve4e uvajavam ti mneniqta dasaglasna 4e ima posledici oba4e kakto be6e pisano v edna podobna tema ot vsi4ko trqbva da se opita ne kazvam da si prapilee6 detstvoto no... ne e zadaljitelno prednamereno da stane vsi4ko edno uvajava6to sebe si momi4e nikoga ne bi tragnalo prosto ei taka a edin "batko" samo za6toto e po golqm ako edno naistina umno i trezvo misle6to momi4e vse pak tragne s edin 25-7 godi6en vinagi 6te ima periozd na samnenie "hei kade sam trahnala ta toi e na 26(primerno)" i tova ne e ne6to kam koeto tragva6 s otvoreno obqtiq taka 4e ne gi sadete naprazno ne vsi4ki za tolkova nevinni 4e da vqrvat i kazvat "ama toi me obi4a" ne slagaite vsi4ko pod ob6t zmanenatel... ne si4ko go pravqt za da se pokajqt... ili vqrvat na prazni prikazki prosto taka se polu4ava ponqkoga
... ne si4ko go pravqt za da se pokajqt... ili vqrvat na prazni prikazki prosto taka se polu4ava ponqkoga
Винаги е или едното или другото.Или за да покаже на приятелките си "Вижте аз ходя със "зрял" мъж" или защото вярва на "Аз те обичам"
Cherno_Kote, като не е от любов или от суетност, защо ще тръгнеш с някой батко? Просто да видиш как се чука? "Да пробваш от всичко", казваш. Е, аз съм пробвал трева и хапчета, следвайки този принцип. Но не съм пробвал хероин венозно!
Unknown-18: Не всички "батковци" се хвалят. Не винаги има нещо за хвалене в това да изебeш някое детенце.
Unknown-18
12-26-2006, 13:26
Unknown-18: Не всички "батковци" се хвалят. Не винаги има нещо за хвалене в това да изебeш някое детенце.
Прав си че няма с какво да се похвали "баткото" ама аз имах предвид момичетата , защото сега явно е модерно да ходят с набори на бащите си или поне иглеждащи като такива.
Ще кажа и още нещо ако си мислите че завиждам не е така по простата причина че си имам приятелка която е на 18 като мен и съм сигурен че е с мене заради мен самия защото няма как да е заради пари след като излизам с по 3 кинта на ден и пуша Трезор.Не и заради колата ми защото е Сеат а и освен това не мога да я карам защото все още не ми е готова книжката и ще чакам около месец още за нея.
Да обобщим аз не мога да и дам нищо повече от разбиране и чувства наподобяващи любов.Същото изисквам от нея и го получавам.
Unknown-18
12-26-2006, 13:29
опа малка засечка ти говореше за другия ми пост.
Верно че няма с кво да се хвалят но все пак го правят.Явно си мислят че са големи герой като преспят с момиче 2-пъти по малко от тях.
Но това е положението колкото и жалко да е то.
MakMoore
12-26-2006, 13:31
Сизъл и Безимения са ма малки комплексари. Силни във форума, а на вън батковците ще им скъсат гъзовете и не смеят да им се отварят така. Ама тука са смели. Смешници :smt005
macka123
12-26-2006, 13:41
не разбирам.какво пречи и едно момче на 16-17 години да е с едно момиче само заради секса.глупаво е.все едно мъжете след като минат една граница и стават ганяри.така ли?според мен дори след едни години стават по зрели и вече почват да мислят за бъдещето.какво пречи да се оженят след една по дълга връзка примерно.родителите ми имат 8 години ралика,родителите на една фр 12 години.и тва не им пречи да се обичат.нали така????
Unknown-18
12-26-2006, 14:03
Сизъл и Безимения са ма малки комплексари. Силни във форума, а на вън батковците ще им скъсат гъзовете и не смеят да им се отварят така. Ама тука са смели. Смешници :smt005
Палячо не ме знаеш кой съм а ако си направиш труда да прочетеш малко кво съм писал щи стане ясно кви работи съм виждал с очите си и кое ми дава право да пиша по тази тема и да бъда компетентен.
И повярвай ми такива лайнарий съм видял и вече не ми пука от нищо.И мислиш че си трая ли? ами ако искаш дай да се видим ще ти кажа същото което казвам тук но в очите.Не ме е страх от нищо и от никой още по малко пък от малоумници като тебе.
macka123 ти май хич не си в час.Начи ще го кажа сигурно за 10-ти път.Майка ти и баща ти може и 20 год разлика имат но едва ли са започнали връзката си когато майка ти е била 15 или 16 годишна.Прави разликата...защото когато момичето вече е завършило и започне да работи и да мисли за друго освен за контролни и дискотеки тогава има по голяма перспектива за една такава връзка.. примерно ж-20 м-30 ; ж-25 м-35
Сега схвана ли ?
Unknown-18
12-26-2006, 14:28
"Безименния, ти си голям малоумник! Разликата между една жена на 15 и една на 18 е 3 години. Само малоумен човек може да сметне това за разлика.
Ти май доста си преживял, не съм ти чел малоумията, но съм сигурен, че са ти намерили задния двор и са срали дълго време там. Сигурен съм, че нямаш приятелка, а и да се е излъгала някоя, то тя със сигурност не е изцяло с теб, защото не можеш да задоволиш жена, не само сексуално, но и емоционално. Личи си какъв комплексар си и за това не можеш да приемеш и простичките житейски факти. Личи също така, че любимия ти секс е заешкия и не ти стига и една опаковка презервативи.
Ти колко годишен си? Имаш ли поне 16?"
НЯКОЙ НАПИСА ТОВА И ВЪПРЕКИ ЧЕ КОГАТО ДАМ ЦИТАТ МИ ПИШЕ НЯМА ТАКОВА СЪОБЩЕНИЕ АЗ ИМАМ КАКВО ДА КАЖА
ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО СКАПАН КОПЕЛДАК
1-ВО НА 18 СЪМ И ТО СИ ГО ПИШЕ
2-РО ИМА РАЗЛИКА М-У 15 ГОДИШНО МОМИЧЕ И 18 ГОДИШНО МОМИЧЕ И ТО ОГРОМНА.КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ НЕРАЗВИТИТЕ ГЪРДИ И КАТО СТИГНЕШ ДО НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ.
3-ТО СЕГА СИ ПРОЛИЧАВА КОЙ Е КОМПЛЕКСАРА.МАЙ ТА ЗАСЪРБЯВА ГЪЗА КАТО ПРЕОТКРИВАШ СЕБЕ СИ В НАПИСАНОТО ОТ МЕНЕ
4-ТО КАКЪВ Е ЛЮБИМИЯ МИ СЕКС МОЖЕШ САМО ДА ГАДАЕШ
5-ТО ИМАМ ПРИЯТЕЛКА КОЯТО АКО ВИДИШ СЛЕД ТОВА СЪС СЕДМИЦИ ЩЕ СИ ЛЪСКАШ БАСТУНА МИСЛЕЙКИ СИ ЗА НЕЯ
6-ТО ОТНОСНО ТОВА ДАЛИ МОГА ДА ЗАДОВОЛЯ ЖЕНА СЕКСУАЛНО ИЛИ ЕМОЦИОНАЛНО АМИ САМО ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ ЗА НЯКОЙ НЕЩА ХОРАТА СЪДЯТ САМИ ПО СЕБЕ СИ.КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ ЧЕ АКО ТИ НЕ МОЖЕШ АЗ МОГА И ГО ПРАВЯ.
7-МО КОМПЛЕКСАР СИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ТИ А ПРОСТИЧКИТЕ ЖИТЕЙСКИ ФАКТИ МОЖЕШ ДА ГИ ОТКРИЕШ В МОИТЕ ПОСТОВЕ
МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО А И НЕ ИСКАМ ДА ПРЕТОВАРВАМ БЕЗМОЗЪЧНАТА ТИ ТИКВА.НЕСРЕТНИК!!!
Cherno_Kote
12-26-2006, 14:46
za6to se obijdate sega za6to ediniq ili drugie trqbva da e ograni4en samo za6toto misli rzli4no ot drugiq?
taka shizzle ne bih hodila nikoga s nabor na ba6ta mi 6toto tva zna4i da hodq s pensioner vrastnik na komunizma (ba6ta mi e roden 44) i kakvo vi pra4e edno takova momi4e da ne bi na vas da vi e napravilo ne6to to si trovi samo i edinstveno sobstveniq jivot!
Unknown-18
12-26-2006, 14:56
za6to se obijdate sega za6to ediniq ili drugie trqbva da e ograni4en samo za6toto misli rzli4no ot drugiq?
taka shizzle ne bih hodila nikoga s nabor na ba6ta mi 6toto tva zna4i da hodq s pensioner vrastnik na komunizma (ba6ta mi e roden 44) i kakvo vi pra4e edno takova momi4e da ne bi na vas da vi e napravilo ne6to to si trovi samo i edinstveno sobstveniq jivot!
Вярно е че тя си трови живота но има дадена тема а аз си изказвам мнението а това че някой както казах предишния си пост преоткриват себе си в думите ми и не им понася си е за тяхна сметка.
А относно обидите никого не съм обидил без да е имало причина.Той ме нарежда а аз му казвам истината по малко по груб начин това е :)
GiRl^of^PriStOn
12-26-2006, 14:56
Golqmata razlika v godinite osobeno ako sa poveche ot 10 nagore e prekaseno frapirashta i 100% vinagi ste zavyrshi tragichno , shtoto e edin vid nevyzmojna liubov.
Golqmata razlika v godinite osobeno ako sa poveche ot 10 nagore e prekaseno frapirashta i 100% vinagi ste zavyrshi tragichno , shtoto e edin vid nevyzmojna liubov.
Не те знам на колко години си и не ми влиза в работата но ще ти кажа че си една от малкото които видат нещата такива каквито са!Подкрепям написаното от тебе.
Unknown-18
12-26-2006, 15:20
Ще замоля тези които обявиха мен и shizzle за комплексари и малоумници и които не подкрепят написаното от нас да се обосноват.Защото ако забележете всяка наша теза е защитена с факти и обоснована докато вашите не са защитени и са по скоро недосмаслени глупости отколкото мнение по въпроса.
Не че нещо но просто ми се иска да видя адекватно обяснение от другата страна а не само неуспешни опити за обида и избиване на комплекси.
не разбирам.какво пречи и едно момче на 16-17 години да е с едно момиче само заради секса.глупаво е.все едно мъжете след като минат една граница и стават ганяри.така ли?
Не казвам, че връстниците ти няма да те разочароват. Във всяка възраст, при всеки пол, има приблизително еднакъв шанс (да го кажем Хикс) човек да е тъпанар или точен.
Но тук обсъждаме друга групичка, точно специфична: мъже, ходещи с непълнолетни момичета, с голяма разлика в годините (над 5-6). Тези мъже, като психопортрет, в огромен брой от случаите (много по-висок процент от Хикс, клонящ към 100%) са недораслеци или комплексари или търсещи само секс. Следователно, почти във всички случаи, едно непълнолетно момиче ще остане измамено и ограбено от една такава връзка.
Дори едно момиче да си мисли, че ТЯ всъщност е човекът, който използва мъжа, самият факт, че тя е непълнолетна, а той е видял доста повече зими от нея, прави подобна роля невъзможна.
според мен дори след едни години стават по зрели и вече почват да мислят за бъдещето.какво пречи да се оженят след една по дълга връзка примерно.родителите ми имат 8 години ралика,родителите на една фр 12 години.и тва не им пречи да се обичат.нали така????
Така си е, мъжете и жените с годините стават по-зрели, започват да мислят за семейство, за деца.. Един 25-годишен пикльо, обаче, сексащ някоя 16-годишна, изобщо не му е до това. Едно 16-годишно момиче не може да му предостави сигурността на брака. Когато, обаче, и двамата са навършили пълнолетие, видели са какво е там, навън.. Тогава нищо не пречи една 20-годишна жена и 30-годишен мъж да се влюбят. Хей, нека тогава имат разлика и 20 години, не ми пука! Това са зрели хора, напълно отговорни за действията си и способни да дадат всичко един на друг.
gangbang
12-26-2006, 18:53
Пичове, и двамата спорите за глупости. С времето ще го осъзнаете :)
Unknown-18
12-26-2006, 20:24
Пичове, и двамата спорите за глупости. С времето ще го осъзнаете :)
Незнам какво ще осъзная но някой хора ми образуват нерви с неподготвени изказвания! Като онияв надъхан интусиаст който изсипа куп несвързани простотий с цел да ме накара да се почувствам зле просто ГЛУПАК нямам думи.
----> По темата ми изкочи и още нещо върху което могат да се замислят момичетата.
На всеки е известно че се държим по различен начин според хората сред които сме.От което следва че ако някой се държи идиотски пред вас явно е видял нещо идиотски във вас.Аз например показвам истинското си АЗ пред хора които смятам че са дотатъчно дорасли поне за годините си и се държа като тъпанар само и единствено към безнадеждните случай които нямат капка сиво вещество.
И още нещо за последиците просто обърнете внимание това го открих в този форум но в раздел "Любов" прочетете и ми кажете дали според вас наистина причината са били приятелите на този "младеж" или просто те са оправданието?? Забавлявайте се.... :
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 8:17 pm Заглавие: Moderated:Как да си го върна, той е на 23, а аз на 15...
--------------------------------------------------------------------------------
Molq vi pomognete mi .. iskam da si vyrna priqtelqt a neznam kak tolkova sam zatynala 4e neznam kakvo da pravq az sam na 15 toi e na 23 mnogo go obi4am bqhme 2 meseca zaedno i go ocenih kato 4ovek 4e e prekrasen i znae kakvo iska a takiva myje rqdko se sre6tat no az kakto vinagi se pravq gluposti ili problemat be6e 4e priqtelite mu se go lyjeha 4e az mu izneverqvam zashtoto si4kite mi priqteli sa v myjki pol i tva be6e povod za komentirane .. i 1000 i 100 izmislici mi natrupvaha otgore i nai dobriqt mu priqtel i toi gi drynka6e tiq ne6ta i toi mu povqrva i mi kaza 4e ve4e ne mi vqrva sy6to taka az mnogo go revnuvah zashtoto postoqnno polu4va6e sms ot nai razli4ni momi4eta !!!
Biv6ata mu priqtelka be6e v franciq tq se vyrna to4no 1 sedmica sled kato se razdelih s moqta lubov i toi se vyrnal pri neq kaza mi 4e tq mu e dokazala 4e go obi4a mnogo.. a predi 1 godina te sa imali 3 godi6na vryzka !!! HELP MY nqkoi ako ima ideq kak moga da spe4elq 4oveka koito obi4am i sam obi4ala nai mnogo prez jivota si da mi pomogne sei den 6te vlizam da proverqvam dali nqkoi mi e dal nqkakav savet tova ne e ta6ak seriozno mnogo mi e zle a pak mn go obi4am po cql den pla4a i si mislq kak da mu se obadq mnogo sma vlubena i samo gluposti pravq ot kakto ne sam s nego POMOGNETE MI ZASHTOTO SHTE UMRA
BAANG Право в капанаааа!!!!!
и така разбор на нещата отново... обърнете внимание на тази част в която момичето се оптва да напише 1100 --->1000 и 100 - Това говори колко е зряла за връзка с 8 години по голям от нея.И съм сигурен че след 2-3 такива изгъзици от нейна страна и няколко мига на момента идиотщина пак от нейна страна се е стигнало до там че да бъде отрязана.
П.С. Има и случай в които "батковците" излизат и по добри погледнато от тази страна че те режат но поне с пооносимо оправдание, но в крайна сметка точно вие момичета сте прецакани.
И извинявайте за правописните грешки ама на 4 бири не мога да пиша по добре.
Е аз от 2 години ходя с доста по-голям от мен и всичко във връзката ни е перфектно и идеално. Не ми реве, не ме ревнува, не ми държи сметка и не ме ограничава. Не задава глупави въпроси, знае какво прави. И двамата имаме достатъчно пари и никой не е с другия, заради финансовите причини. Както може да ме излъже за нещо той, така мога да излъжа и аз него, но отдавна сме го разбрали и просто е безсмислено да го правим. Случвало е се е и да се поскарваме, но винаги се е стигало до разбирателство в крайна сметка и отстъпки и от двете страни. В секса правим всичко, което ни хареса и нямаме задръжки. Нито е с мен, защото съм малка и тъпа, нито за коя и да е от изложените по-горе причини. Имал е и гаджета по-големи от него с по 4-5 години, както и по-малки от него. Но тава е нормално за един мъж - бих казала истински мъж.
Темите в които се опитвате да спорите и прокарвате някакви ваши си виждания, просто се обезсмислят тотално и в доста отношения разсъжданията ви са незрели и бих казала - трагични.
Но според вашите теории, аз като 17 годишна съм твърде недорасла и не мога да преценявам правилно нещата и се лъжа лесно. Ха ха и така да е, ама то не е, важното е, че на мен си ми харесва и се чувствам добре в кожата си. Останалото си е за моя сметка и на никого не му влиза в работата да критикува избора на другите хора. Всеки си има собствена градина и да си копае в нея.
Cherno_Kote
12-27-2006, 12:01
Unknown-18 stiga be ne vsi4ki sa tolkova zle na 15 sam nedei taka 6te zema li4no da se zasegna... vqrno na moqta vazrast ima i po glupavi4ki momi4eta no tova ne se otnasq samo do 15 godi6nite ima go vav vsi4ki vazrastovi grupi moga da ti dam primer za mn na4eteni i untelegentni mladi dami imam vrastni4ki koito ne sa tolkova tapai koito mogat da mislqt dosta zrqlo za godinite si koito mislqt za bade6teto imat ambicii i tn... no kato se zamislq tezi momi4eta v momenta si nqmat priqteli a do kolkoto znam ne sa i imali do sega... nz za6to se polu4ava taka no e fakt nai svestnite i umni momi4eta koito poznavam sa sami i pove4e tom4eta na moqta vazrast gi zimat na podbiv bili zadrasteni nz si kakvo o6te....
P.S. готина мацка na kolko godini e priqtelq ti tema v momenta me valnuva i mi se 6te da nau4a pove4e za edna uspe6na takava vrazka a ne za statistikata 4e takiva vrazki se provalqli...
Unknown-18
12-27-2006, 12:20
Unknown-18 stiga be ne vsi4ki sa tolkova zle na 15 sam nedei taka 6te zema li4no da se zasegna... vqrno na moqta vazrast ima i po glupavi4ki momi4eta no tova ne se otnasq samo do 15 godi6nite ima go vav vsi4ki vazrastovi grupi moga da ti dam primer za mn na4eteni i untelegentni mladi dami imam vrastni4ki koito ne sa tolkova tapai koito mogat da mislqt dosta zrqlo za godinite si koito mislqt za bade6teto imat ambicii i tn... no kato se zamislq tezi momi4eta v momenta si nqmat priqteli a do kolkoto znam ne sa i imali do sega... nz za6to se polu4ava taka no e fakt nai svestnite i umni momi4eta koito poznavam sa sami i pove4e tom4eta na moqta vazrast gi zimat na podbiv bili zadrasteni nz si kakvo o6te....
P.S. готина мацка na kolko godini e priqtelq ti tema v momenta me valnuva i mi se 6te da nau4a pove4e za edna uspe6na takava vrazka a ne za statistikata 4e takiva vrazki se provalqli...
Абсолютно си права!!! Но имай на предвид че не слагам всички под общ знаменател а излагам на показ поредния пример за момиче което сигурно си мисли че е много зряла.А за тези момичета за които говориш ще ти кажа защо се получава така.Ами много просто - момчетата винаги се целят високо и за това така се получава.Повечето не могат да схванат че е важно едно момиче да има нещо на 2-рия етаж а не само в сутиена.
готина мацка...моите виждания са вследствие на това което съм виждал.И не че нещо но в твоята връзка ако разликата е повече от 10 години ти гарантирам че ще си поредната попълваща статистиката и като трагично ще може да се определи не моето мнение а твоето душевно състояние когато връзката ти приключи.И гаранция ти давам че това не е далече.И ми се струва че и ти ще лепнеш нова тема в раздел "Любов" със заглавие "Боже колко го обичам как да си го върна"
-----> Не се обиждай....Фактите говорят вместо мен
Cherno_Kote
12-27-2006, 12:31
Абсолютно си права!!! Но имай на предвид че не слагам всички под общ знаменател а излагам на показ поредния пример за момиче което сигурно си мисли че е много зряла.А за тези момичета за които говориш ще ти кажа защо се получава така.Ами много просто - момчетата винаги се целят високо и за това така се получава.Повечето не могат да схванат че е важно едно момиче да има нещо на 2-рия етаж а не само в сутиена.
da ti kaja 4e to4no takiva momi4eta imat strahotni tela i byustove dosto po golemi ot normalnite da re4em prosto ne se darjat razkreposteno i ne se 4udqt v 4ii skut da sednat i kolko po razgolena bluzka ili po kasa poli4ka da slojat! i to4no za6toto sam umni gi nabejdavat za zubari i zadrasteni...
готина мацка...моите виждания са вследствие на това което съм виждал.И не че нещо но в твоята връзка ако разликата е повече от 10 години ти гарантирам че ще си поредната попълваща статистиката и като трагично ще може да се определи не моето мнение а твоето душевно състояние когато връзката ти приключи.И гаранция ти давам че това не е далече.И ми се струва че и ти ще лепнеш нова тема в раздел "Любов" със заглавие "Боже колко го обичам как да си го върна"
И какво лошо има в това ако напиша "Боже колко го обичам как да си го върна"? Любовта не е вечна. Въпреки, че някои вярват и в това ;-) Любовта е тръпка съчетана от красота и доброта, от нежност и топлина, но и от болка. Така я приемам, така я разбирам и така ми харесва. Всяко нещо, самият човешки живот дори, има свое начало и край. Когато се впускам в една връзка мисля за началото и за това как се развива, а не за това какъв ще и бъде края. Всяко нещо е с времето си. На мен ми е хубаво сега и това за мен е важно. Ако нещо не ми харесва го прекратявам, ако ми харесва се старая да е по-дълго. А изгубя ли го, тогава поемам в търсене на нещо ново. Мога да печеля, мога и да губя. Падам, ставам и продължавам. Просто така живея аз. На това съм се научила за тези 17 години...
А Cherno_Kote, на 28 е
Unknown-18
12-27-2006, 13:01
da ti kaja 4e to4no takiva momi4eta imat strahotni tela i byustove dosto po golemi ot normalnite da re4em prosto ne se darjat razkreposteno i ne se 4udqt v 4ii skut da sednat i kolko po razgolena bluzka ili po kasa poli4ka da slojat! i to4no za6toto sam umni gi nabejdavat za zubari i zadrasteni...
На мене лично по би ми харесало такъв тип момиче за каквито ти говориш(обобщено: Умна,Красива и не си вре задника на всеки) но някой не виждат нещата така
------> Готина мацка не съм казвал че има нещо лошо да пуснеш такава тема.Права си и за това че всяко нещо има край,но просто се опитвам да кажа че в такива връзки колкото и добре да вървят края е далеч по трагичен от примерно да речем от връзка с твой набор или до 4-5 год по голям от тебе.Та мисълта ми е там че ти ще си тази която ще страдаш дълго.
Не казвам че на него няма да му стане кофти но това ще е максимум за 3 дни.
П.С. - Прави ми кеф да дискутирам темата с Cherno_Kote и готина мацка защото сте единствените от другата страна които разсъждават трезво(донякъде :D ) shizzle не го казвам, защото той има сущото мнение като мене.
Готина мацка не съм казвал че има нещо лошо да пуснеш такава тема.Права си и за това че всяко нещо има край,но просто се опитвам да кажа че в такива връзки колкото и добре да вървят края е далеч по трагичен от примерно да речем от връзка с твой набор или до 4-5 год по голям от тебе.Та мисълта ми е там че ти ще си тази която ще страдаш дълго.
Не можеш по никакъв начин да си сигурен, че за 3 или 30 дни ще му е кофти. Освен ако не познаваш добре мъжете, но не от мъжка страна, а от женска.. което ще рече друго ;-) А и "трагичния край" на такива връзки за 18 годишен лично няма как да си го изживял, значи е от разкази на близки и далечни твой познати предполагам. Което идва доста субективно, тъй като всеки наранен малко или много човек драматизира страшно много нещата. А и на мен това не ми е първата връзка с човек с голяма разлика от моята. Почти на 18 съм... от 16 годишна съм с него. Преди това имах връзка отново с по-голям, беше на 19, аз на 14. Между тези две така да ги кажа - сериозни връзки - съм имала и моментни увлечения, включително и по мой връстници, но разликата е огромна, ако почнем в начина на мислене и поведение и минен през секса. Да не говорим пък за общи теми и интереси. Мога да ти кажа, че с един действително зрял мъж, имам много повече общи теми и интереси, от колкото с някой мой връстник. Много редки са изключенията в полза на връстниците ми.
Особено при момечтата според мен проблема идва най-вече от зависимостта, която имат, финансова или психическа от родители, семейство, приятели. По-лесно се влияете от колкото това е при жените. и не винаги една твърдо изразена позиция или цел, може да бъде доказана и издържана, при един малко или много донякъде зависим човек, а също и неуверен или прекалено самоуверен.
За това гарнция няма за пагубността на връзката с 1-2 години разлика или с 10. Има много други фактори, които дават своето обективно и субективно влияние. Пък и хората са различни, както и природата въобще. Иначе всичко щеше да е еднообразно, а нормите и правилата нямаше да бъдат нарушавани никога и от никого. Света се върти, развива и променя, все пак ;-)
Unknown-18
12-27-2006, 14:47
Готина мацка не съм казвал че има нещо лошо да пуснеш такава тема.Права си и за това че всяко нещо има край,но просто се опитвам да кажа че в такива връзки колкото и добре да вървят края е далеч по трагичен от примерно да речем от връзка с твой набор или до 4-5 год по голям от тебе.Та мисълта ми е там че ти ще си тази която ще страдаш дълго.
Не можеш по никакъв начин да си сигурен, че за 3 или 30 дни ще му е кофти. Освен ако не познаваш добре мъжете, но не от мъжка страна, а от женска.. което ще рече друго ;-) А и "трагичния край" на такива връзки за 18 годишен лично няма как да си го изживял, значи е от разкази на близки и далечни твой познати предполагам. Което идва доста субективно, тъй като всеки наранен малко или много човек драматизира страшно много нещата. А и на мен това не ми е първата връзка с човек с голяма разлика от моята. Почти на 18 съм... от 16 годишна съм с него. Преди това имах връзка отново с по-голям, беше на 19, аз на 14. Между тези две така да ги кажа - сериозни връзки - съм имала и моментни увлечения, включително и по мой връстници, но разликата е огромна, ако почнем в начина на мислене и поведение и минен през секса. Да не говорим пък за общи теми и интереси. Мога да ти кажа, че с един действително зрял мъж, имам много повече общи теми и интереси, от колкото с някой мой връстник. Много редки са изключенията в полза на връстниците ми.
Особено при момечтата според мен проблема идва най-вече от зависимостта, която имат, финансова или психическа от родители, семейство, приятели. По-лесно се влияете от колкото това е при жените. и не винаги една твърдо изразена позиция или цел, може да бъде доказана и издържана, при един малко или много донякъде зависим човек, а също и неуверен или прекалено самоуверен.
За това гарнция няма за пагубността на връзката с 1-2 години разлика или с 10. Има много други фактори, които дават своето обективно и субективно влияние. Пък и хората са различни, както и природата въобще. Иначе всичко щеше да е еднообразно, а нормите и правилата нямаше да бъдат нарушавани никога и от никого. Света се върти, развива и променя, все пак ;-)
Както казах има си изключения за всичко.А за зрелоста написах едно и също нещо 10 пъти но явно има нужда да станат 20.Ти явно не ми четеш внимателно постовете и очевидно си разсеяна.Така по същество...---> Аз не виждам как можеш да наречеш 25,26,27,28,29,30,31,32,33 годишен МЪЖ зрял след като се върти около ученички и целта почти винаги е секс.А в малкото случай в които се цели "сериозна връзка" пък са още по жалки тъй като този "зрял" човек явно не може да се интегрира правилно в обществото и да се ориентира към ЖЕНА а не момиченце.На тези години един нормален мъж мисли за работа,жена,деца и тем подобни а не как да задоволи интересите на "серозната" си 15-16-17 годишна приятелка.Това е просто смешно.Склонен съм да повярвам в това че си щастлива с него , че е честен спрямо теб и така нататък но това че е зрял са пълни глупости.А и много интересно ми стана за общите теми които имате.Та вие сте от 2 съвсем различни поколения,предполагам че той си мисли за следващия работен ден и дали ще си получи навреме заплатата докато твойта е много по лесна.Какво ще правя с класното по математика?Кой от тези 2 парфюма от каталога на AVON да си избера?Така си е замисли се малко.
Cherno_Kote
12-27-2006, 16:21
П.С. - Прави ми кеф да дискутирам темата с Cherno_Kote и готина мацка защото сте единствените от другата страна които разсъждават трезво(донякъде :D ) shizzle не го казвам, защото той има сущото мнение като мене.
men ne me broite za trezvo misle6ta na teoriq sam nepopravim skeprik i optimist i antiromantik oba4e realno sam prekaleno naivna i nerazumna...
Unknown-18
12-27-2006, 16:33
men ne me broite za trezvo misle6ta na teoriq sam nepopravim skeprik i optimist i antiromantik oba4e realno sam prekaleno naivna i nerazumna...
Шапка ти свалям че си го признаваш.Ти си 1-вото момиче което си признава че е неразумно и 2-рото което чувам да си признава подобна грешка.1-вата за която говоря ми каза "Аз съм материалистка и не искам да се променя" Тва е доста тъпо обаче факта че си го призна ме накара да я уважавам повече.Та мисълта ми е че и тебе почвам да умажавам след тва признание :) ама все пак всеки на моменти е неразумен то иначе няма да има напрежение и екшън :)
Cherno_Kote
12-27-2006, 17:12
Шапка ти свалям че си го признаваш.Ти си 1-вото момиче което си признава че е неразумно и 2-рото което чувам да си признава подобна грешка.1-вата за която говоря ми каза "Аз съм материалистка и не искам да се променя" Тва е доста тъпо обаче факта че си го призна ме накара да я уважавам повече.Та мисълта ми е че и тебе почвам да умажавам след тва признание :) ама все пак всеки на моменти е неразумен то иначе няма да има напрежение и екшън :)
mersi za komlimentite 6te se iz4ervq :oops: a 6te mi se da se svqrje6 s men po nqkakv na4in beh iskala da po4erpq opit za6toto qvno imam na kakvo da se nau4a
Unknown-18
12-27-2006, 18:35
mersi za komlimentite 6te se iz4ervq :oops: a 6te mi se da se svqrje6 s men po nqkakv na4in beh iskala da po4erpq opit za6toto qvno imam na kakvo da se nau4a
Ами вярно е че има какво да научиш(човек се учи докато е жив).
А що се отнася до свръзката ... ами аз съм от Варна ти от къде си?Щото ако и ти си от тук можем да се видим на по кафе някъде из центъра и да поговорим по темата.
Cherno_Kote
12-27-2006, 18:48
za jalost ne sam ot varna no pak sam blizo az sam ot edno malko morsko grad4e... no pat kam varna nqmam imah predvid da se zase4em ne6to mail ili v IRC, ICQ znam li i az kade da si pi6em.. ako ima6 jelanie rabira se 8)
Unknown-18
12-27-2006, 19:20
za jalost ne sam ot varna no pak sam blizo az sam ot edno malko morsko grad4e... no pat kam varna nqmam imah predvid da se zase4em ne6to mail ili v IRC, ICQ znam li i az kade da si pi6em.. ako ima6 jelanie rabira se 8)
Ще ти дам пощата на "жена ми" :) защото аз нямам пиши там ще получиш отговор.iveta_vn@abv.bg
Unknown-18
12-27-2006, 19:25
Още нещо щи кажа пък на тебе ве свинар такав.Див селянин!!!
Влизаш тука драсваш 2 реда и до там и сигурно си мислиш че си много силен и лош.Вярно е че тука съм смел.А искаш ли да ме пробваш лице в лице колко съм сме а? Само аз и ти??? Да видем кой е страшен и кой е дрисък.Чакам ти отговора.Пък ако не ти са идва сам ела с некой пък аз ще дойда с мойта удърна група! 5 човека сме.... ???
ЧАКАМ.................................!!!
Както казах има си изключения за всичко.А за зрелоста написах едно и също нещо 10 пъти но явно има нужда да станат 20.Ти явно не ми четеш внимателно постовете и очевидно си разсеяна.Така по същество...---> Аз не виждам как можеш да наречеш 25,26,27,28,29,30,31,32,33 годишен МЪЖ зрял след като се върти около ученички и целта почти винаги е секс.А в малкото случай в които се цели "сериозна връзка" пък са още по жалки тъй като този "зрял" човек явно не може да се интегрира правилно в обществото и да се ориентира към ЖЕНА а не момиченце.На тези години един нормален мъж мисли за работа,жена,деца и тем подобни а не как да задоволи интересите на "серозната" си 15-16-17 годишна приятелка.Това е просто смешно.Склонен съм да повярвам в това че си щастлива с него , че е честен спрямо теб и така нататък но това че е зрял са пълни глупости.А и много интересно ми стана за общите теми които имате.Та вие сте от 2 съвсем различни поколения,предполагам че той си мисли за следващия работен ден и дали ще си получи навреме заплатата докато твойта е много по лесна.Какво ще правя с класното по математика?Кой от тези 2 парфюма от каталога на AVON да си избера?Така си е замисли се малко.
Ставаш вече леко банален. От де на де, един мъж е "зрял" ако мисли непеменно за брак и семейство? Това е избор - не зрялост! Ако за теб до 18 е момиченце, а над 18 е жена, това не означава, че е вярно. Личността се изгражда по много различни принципи и само един от тях е възрастта. Някой хора съзряват по-рано, други по-късно. Вярно става някъде около 18, като средно - но това е чисто теоритично. Ако за теб един мъж на 25-30 години не е зрял, не означава, че това е вярно. Нито, че разлика от 10тина години означава - две различни поколения. Поколенията могат да са различни ако единия е на години, които може да е родител на другия. Разбирай поне разлика от 16-18 години минимум.
Не те знам от къде си толкова нахъсан да съдиш и нападаш избора на хората и да определяш кое е правилно, кое е редно, кое е зряло и кое смешно. Това си е някакво твое виждане, но моля те - не го налагай на другите!
А общите интереси миличък, не се свеждат до козметика, учение и работа, дом и семейство. Има много,хиляди други неща, които могат да бъдат общи, интересни и за двамата и да свързват. Защото е хубаво да се търси това, което свързва, а не това което разделя. Не само в любовта , а взаимоотношенията между хората като цяло.
Просто огледай се извън рамките, които сам си налагаш, за да не бъде толкова банално, смешно и някак твърде агресивно мнението ти и отношението ти, към простичките житейски факти ;-)
Unknown-18
12-28-2006, 11:13
Ставаш вече леко банален. От де на де, един мъж е "зрял" ако мисли непеменно за брак и семейство? Това е избор - не зрялост! Ако за теб до 18 е момиченце, а над 18 е жена, това не означава, че е вярно. Личността се изгражда по много различни принципи и само един от тях е възрастта. Някой хора съзряват по-рано, други по-късно. Вярно става някъде около 18, като средно - но това е чисто теоритично. Ако за теб един мъж на 25-30 години не е зрял, не означава, че това е вярно. Нито, че разлика от 10тина години означава - две различни поколения. Поколенията могат да са различни ако единия е на години, които може да е родител на другия. Разбирай поне разлика от 16-18 години минимум.
Не те знам от къде си толкова нахъсан да съдиш и нападаш избора на хората и да определяш кое е правилно, кое е редно, кое е зряло и кое смешно. Това си е някакво твое виждане, но моля те - не го налагай на другите!
А общите интереси миличък, не се свеждат до козметика, учение и работа, дом и семейство. Има много,хиляди други неща, които могат да бъдат общи, интересни и за двамата и да свързват. Защото е хубаво да се търси това, което свързва, а не това което разделя. Не само в любовта , а взаимоотношенията между хората като цяло.
Просто огледай се извън рамките, които сам си налагаш, за да не бъде толкова банално, смешно и някак твърде агресивно мнението ти и отношението ти, към простичките житейски факти ;-)
Както бях написал по горе простичките житейски факти можеш да откриеш в моите постове.А относно зрелоста на един такъв мъж ами честно казано обясних го но няма значение явно имаш проблем със схатливоста.Някой беше задал един мн готин въпрос в подобна на тая тема.... Мъж на между 25 и 35 години със серозна работа кола и още супер много неща от какво е привлечен според теб ??? От това колко си интелигента и зряла за твоите 17 години???? Моле те не ставай глупава.Или може би е привлечен от малкото ти сладко дупенце и мисли само как да го запълни с някой определени части от неговото тяло които няма да назовавам.Ето това вече е прост житейски факт и колкото да се правиш че няма такова нещо дълбоко в себе си знаеш че съм прав.А и както ти го каза "рамките които сам си налагаш" повярвай ми аз нямам рамки нито някакви скруполи за каквото и да било но просто това което казвам сам го виждал десетки пъти а стотици пъти съм чувал за това и мога да ти кажа че точно на тая тема съм много по компетентен и обективен от теб тъй като ти имаш приятел на 28 години и просто искаш да защитиш собственото си его.Докато аз нямам пристрастия а просто тези работи адски ме дразнят(признавам си) , но за да ме дразнят си имам причина.И в крайна сметка каво се оказва че не аз а точно ти си си наложила някакви рамки.
Както бях написал по горе простичките житейски факти можеш да откриеш в моите постове.А относно зрелоста на един такъв мъж ами честно казано обясних го но няма значение явно имаш проблем със схатливоста.Някой беше задал един мн готин въпрос в подобна на тая тема.... Мъж на между 25 и 35 години със серозна работа кола и още супер много неща от какво е привлечен според теб ??? От това колко си интелигента и зряла за твоите 17 години???? Моле те не ставай глупава.Или може би е привлечен от малкото ти сладко дупенце и мисли само как да го запълни с някой определени части от неговото тяло които няма да назовавам.Ето това вече е прост житейски факт и колкото да се правиш че няма такова нещо дълбоко в себе си знаеш че съм прав.А и както ти го каза "рамките които сам си налагаш" повярвай ми аз нямам рамки нито някакви скруполи за каквото и да било но просто това което казвам сам го виждал десетки пъти а стотици пъти съм чувал за това и мога да ти кажа че точно на тая тема съм много по компетентен и обективен от теб тъй като ти имаш приятел на 28 години и просто искаш да защитиш собственото си его.Докато аз нямам пристрастия а просто тези работи адски ме дразнят(признавам си) , но за да ме дразнят си имам причина.И в крайна сметка каво се оказва че не аз а точно ти си си наложила някакви рамки.
25 - 35 e твърде широко граница, аз ги очертавам в по-мънички ;-) 20-25 и 25-30. От тази възраст нагоре вече ми идва в повечко и не е приемливо и за мен.
По материалния статус и социално положение, какво ще привлече един такъв младеж да речем нека да е на 27.. говоря примерно :-) към момиче на 16-17-18 до 20 г. (поставям тези възрасти, защото за мен изкуственото делене на пълнолетие в 18 годишна възраст не е обективно, то само е в рамките на законине регламенти, които по подразбиране не се съотнасят към житейските).
И какво ще привлече този мъж? Хубавото ми дупе, тясната ми дупка? Тялото ми...? Че кой мъж на коя да е възраст не се привлича от това? Но ако е само това, той ще си прави кефа с мен и ще ме зареже. Значи има и друго, нали? Ето тук идва и интелекта, общите интереси, нещата които харесвате, а те не са свързани само с учение и кариера, може да са еднакви книги, филми, спорт, музика и т.н.
Връзката между хората е сложна смесица от много елементи и един от тях е само възрастта. Ти изкарваш единствено този елемент като основен, а това съвсем не е така.
Казваш "нямам пристрастия, но тези работи адски ме дразнят" - това си проличава и от начина по който се отнасяш към това. Раздразнен си и прояваваш агресия и логично идва въпроса, който някъде прочетох че те питаха "Някой батко ти е конкуренция или просто ти е отнел гадже?". Опитваш се да дискутираш темата глобално, но я локализираш в твърде лична, като непрекъснато повтаряш едно и също - "какво ще прави един мъж с едно момиченце". Дадохме ти редица отговори на този въпрос, но ти всякаш отказваш да ги приемеш, което не е хубаво. Приеми, че има хора, които просто едно нещо им харесва. Дори за теб това да е тъпо, дори самите те да осъзнават че този мъж е с тях само за ради секса да речем - това не означава, че са тъпи, а че просто така им харесва.
Разбрахме, че на теб такива връзки не ти харесват и не ги приемаш. Ок! Но това нищо не променя, нали? На мен, на трети, пети ни харесва и няма да спре да ни харесва, защото ти или някой друг ще ни го натяква. Просто става банално.
Unknown-18
12-28-2006, 12:28
25 - 35 e твърде широко граница, аз ги очертавам в по-мънички ;-) 20-25 и 25-30. От тази възраст нагоре вече ми идва в повечко и не е приемливо и за мен.
По материалния статус и социално положение, какво ще привлече един такъв младеж да речем нека да е на 27.. говоря примерно :-) към момиче на 16-17-18 до 20 г. (поставям тези възрасти, защото за мен изкуственото делене на пълнолетие в 18 годишна възраст не е обективно, то само е в рамките на законине регламенти, които по подразбиране не се съотнасят към житейските).
И какво ще привлече този мъж? Хубавото ми дупе, тясната ми дупка? Тялото ми...? Че кой мъж на коя да е възраст не се привлича от това? Но ако е само това, той ще си прави кефа с мен и ще ме зареже. Значи има и друго, нали? Ето тук идва и интелекта, общите интереси, нещата които харесвате, а те не са свързани само с учение и кариера, може да са еднакви книги, филми, спорт, музика и т.н.
Връзката между хората е сложна смесица от много елементи и един от тях е само възрастта. Ти изкарваш единствено този елемент като основен, а това съвсем не е така.
Казваш "нямам пристрастия, но тези работи адски ме дразнят" - това си проличава и от начина по който се отнасяш към това. Раздразнен си и прояваваш агресия и логично идва въпроса, който някъде прочетох че те питаха "Някой батко ти е конкуренция или просто ти е отнел гадже?". Опитваш се да дискутираш темата глобално, но я локализираш в твърде лична, като непрекъснато повтаряш едно и също - "какво ще прави един мъж с едно момиченце". Дадохме ти редица отговори на този въпрос, но ти всякаш отказваш да ги приемеш, което не е хубаво. Приеми, че има хора, които просто едно нещо им харесва. Дори за теб това да е тъпо, дори самите те да осъзнават че този мъж е с тях само за ради секса да речем - това не означава, че са тъпи, а че просто така им харесва.
Разбрахме, че на теб такива връзки не ти харесват и не ги приемаш. Ок! Но това нищо не променя, нали? На мен, на трети, пети ни харесва и няма да спре да ни харесва, защото ти или някой друг ще ни го натяква. Просто става банално.
1-во Въпроса за който говориш: "Някой батко ти е конкуренция или просто ти е отнел гадже?" - Та този въпрос не беше отпревен към мен но ще отговоря.НЕ не са ми отнемали гаджето такива но не е късно и това да се случи и е твърде вероятно ако трябва да ъм точен.
2-ро Ясно ми е че някакъ си там от некав форум(в случая аз) няма да променя възгледите ти за живота нито на теб нито на който и да било.
3-то Изказвам си мнението.Агресивно или не,банално или не това си е моето мнение.
4-то Повтарям едно и също защото вие ме принуждавате като правите глупави изказвания
5-то "Дадохме ти редица отговори на този въпрос" Не че нещо но не видях нито един адекватен и конкретен отговор на моите въпроси.
6-то Ще повторя тези неща сигурно още по 10 пъти защото вие отказвате да приемете реалноста а не аз.
:smt014 Аз съм я приел отдавна !!!!
Добре, картинката общо взето ми се изясни :-) Само по т.5 - задай адекватен въпрос и ще получиш адекватен отговор.
Накратко, мацката развива теория на общия лаф, а Unknown-18 все още е убеден, че тя ВСЕ ПАК чува нещо от това, което той й говори.
Иди обяснявай на рибата, че може да лети.
Готина мацка, с приятеля ти сте различно поколение не за друго.. Заради т.нар. "нежен преход". Вие идвате от различни -цивилизации-!
Представяш доста розова картина на връзката ви. А мога ли да попитам.. Къде се срещнахте? Как се запознахте? Как протекоха първите месеци от връзката ви? Колко често се срещате, къде, как?
Не, не можеш да наречеш висшист, който си пада по гимназистки, зрял. "Нормално е да харесва тялото ми", да. Но е нормално тялото ти да е един от най-маловажните фактори. Също така е нормално да се движи в абсолютно различна среда от теб, да се интересува от напълно различни злободневни неща.
Не можеш да ме убедиш, че си по-зряла за годините си. Поне не толкова, колкото се изкарваш. Чета мненията ти, коментарите, които даваш. Страдаш от същите грехове на детството, от които страдат всички, вклучая аз и безименния. Най-скорошната ти изцепка (в тази тема) май беше "имам пари". Уооу, момиче, поспри малко, да не работиш на магистралата, че "имаш пари"? И аз съм бачкал като гимназист лятото, изкарвал съм понякога повече от баща ми, но никога не съм казвал "имам пари".
Интелект, общи интереси.. Много хубави думи, нали? Изобщо свалят всякаква отговорност от теб. Нищо конкретно, нищо, където могат да те ударят. Хахах, и мислиш подобна тактика за умна? За полемично издържана? Смяташ, че си доказала тезата си, хвърляйки срещу нас общи приказки?
Ехх, има хора и хора. Но нека.. Никой не спира хомосексуалните, наркоманите, домашното насилие, уговорените бракове.. "Да правят каквото си знаят." Та съм тръгнал АЗ да боря ТЕБ, че връзките с голяма разлика били нефункционални. Когато, ето, ТИ си щастлива, ТОЙ е щастлив.. Къде се слагам, по дяволите? Та аз просто завиждам, че не мога да имам малкото ти, сладко дупе. И че чичкото е тооолкова по-добър от мен. А, не, чакай, аз бях от онези спаружеци, които не могат да възприемат нищо извън общия морал! Или пък беше "тъп комплексар, който може само да приказва по някакви си там форуми, а иначе лъска самичък"?
Ох, забравих. Което и да е от всичките, нямам правото да убеждавам никой в нищо. Знаете ли защо? Защото право имат само тези, които имат властта да го постигнат. А аз я нямам.
edit: хех, хората пишат, не чакат :D
shizzle
Запознахме се в дискотека "Зангадор" в Китен. Легнах си с него още първата нощ и не очаквах да го видя след края на морската си почивка. Но ми се обади и когато се прибрахме в София и така започна връзката ни.
Виждаме се, когато имаме нужда да бъдем заедно и съответното време за това. Мен това изцяло ме задоволява. Имам лично пространство и мога да правя каквото си поискам, без той да ми държи сметка. Той има същата свобода.
Такъв тип е връзката ни и на двамата ни харесва по този начин. Въпрос на избор, нашият е такъв.
Нямам стратегия, нито се стремя да ви убеждавам в правотата си. Пишете си. Хубаво е да има различни мнения в един форум, така е по интересно.
Само ще ви отбележа, че каузата ви е обречена предварително.
Избирам мъжете не по възрастта им. Ако един 18 годишен може да ме впечатли по начините по които 28 годишен, няма проблем. Мога да ти кажа, че така е и с повечето момичета. Може би просто твърде слабо познаваш женската същност и влизаш в глупави спорове и защитаваш обречени каузи. :-)
Unknown-18
12-28-2006, 13:06
Добре, картинката общо взето ми се изясни :-) Само по т.5 - задай адекватен въпрос и ще получиш адекватен отговор.
Зададох поне 20 такива.От теб се иска само да си поразровиш "зрялата" главица из архивите на темата(за пояснение по задните страници) и ще ги откриеш.
ХаХаХа shizzle ми напомни за тая твоя фраза "имам пари" ами точно на твоята възраст мисля че имаше на предвид "мама и тате имат пари".
Нямам какво да добава той човека ти го каза.
тая твоя фраза "имам пари" ами точно на твоята възраст мисля че имаше на предвид "мама и тате имат пари".
Е й? Става въпрос, че не съм с даден мъж заради парите.
...и страниците на зад, не казват по-различно от тези напред. Казах ти вече, картинката ми се изясни достатъчно. Спорът е излишен. А щом имаш потенциалена опасност някой батко да ти гепи гаджето, по-добре насочи усилията си в тази посока, а във форума никой няма да се повлияе от нравствените ти поучения.
Успех! \:D/
Unknown-18
12-28-2006, 13:15
shizzle
Запознахме се в дискотека "Зангадор" в Китен. Легнах си с него още първата нощ и не очаквах да го видя след края на морската си почивка. Но ми се обади и когато се прибрахме в София и така започна връзката ни.
Виждаме се, когато имаме нужда да бъдем заедно и съответното време за това. Мен това изцяло ме задоволява. Имам лично пространство и мога да правя каквото си поискам, без той да ми държи сметка. Той има същата свобода.
Такъв тип е връзката ни и на двамата ни харесва по този начин. Въпрос на избор, нашият е такъв.
Нямам стратегия, нито се стремя да ви убеждавам в правотата си. Пишете си. Хубаво е да има различни мнения в един форум, така е по интересно.
Само ще ви отбележа, че каузата ви е обречена предварително.
Избирам мъжете не по възрастта им. Ако един 18 годишен може да ме впечатли по начините по които 28 годишен, няма проблем. Мога да ти кажа, че така е и с повечето момичета. Може би просто твърде слабо познаваш женската същност и влизаш в глупави спорове и защитаваш обречени каузи. :-)
Извиняваи че се намесвам щото това което си написала е отправено към друг но все пак ще кажа нещо.
----> Ти нямащ сериозен приятел а имаш ТЪПКАЧ.
А и разбира се че ще ти се обади след като ти си единствената алтернатива.А ти явно се гордееш от този факт.И О БОЖЕ колко си зряла!
Това е моето мнение по въпроса
Ти нямащ сериозен приятел а имаш ТЪПКАЧ.
А и разбира се че ще ти се обади след като ти си единствената алтернатива.А ти явно се гордееш от този факт.И О БОЖЕ колко си зряла!
Никак не си убедителен с тези клишенца миличък :-) Още по малко си човекът, който може да определи аз, тя или някого да ли има сериозен или несериозен приятел.
Темата стана банална отдавна. Най-добре да я приключим. Аз нямам какво да добавя повече.
Още веднъж - Успех! :-)
Unknown-18
12-28-2006, 15:01
Ти нямащ сериозен приятел а имаш ТЪПКАЧ.
Никак не си убедителен с тези клишенца миличък :-) Още по малко си човекът, който може да определи аз, тя или някого да ли има сериозен или несериозен приятел.
Темата стана банална отдавна. Най-добре да я приключим. Аз нямам какво да добавя повече.
Още веднъж - Успех! :-)
МИЛИЧКА ..... Ти сама определи връзката си като несериозна!!!Самият факт че се виждате когато имате нужда и време говори че това не е сериозна връзка [-X . И единственото "банално" което аз виждам е честата употреба на "банален,банално,банални" от твоя страна. Беден речник (не се обиждай).
Unknown-18
12-28-2006, 15:03
А и пропуснах да ти кажа че немам нужда от "Успех" вече водя достатъчно успешен живот \:D/ . ХаХа айде със здраве от мене.
Не, между другото наистина спорим за глупости! Ние с Безименния изхождаме от идеята за романтичната връзка, в която двама души са изцяло отдадени един на друг, в която нямаш нужда от "лично пространство" (или под "лично пространство" разбираш незначителен период от време, а не седмица или повече разделени). Ние говорим за връзка от онези, където се унасяш да шепнеш в ухото на другия "обичам те", запалваш пътека от свещи за него, пропътуваш 500 километра, само за да го зърнеш.. И други такива обречено-розови неща.
Но готина мацка, изглежда, има доста по-различен поглед върху нещата. На нея й е нужен мъж, който се обажда, за да запълни по случайност празната си нощ. Или ден. Когато всичко останало позволи.
Нее, аз не мога да направя сравнението между тези две неща. Ако ги противопоставим, ще спорим на абсолютно различна тема.
И, драга.. И ти ще дойдеш на нашата, където ще искаш онзи тип връзка, който ти е толкова неподходящ в момента. И за мен, както за Безименни, е абсурдно смешно, че позволяваш на онзи да те пълни, мислейки цялата история за нещо хвалебствено.
Unknown-18
12-28-2006, 22:03
Не, между другото наистина спорим за глупости! Ние с Безименния изхождаме от идеята за романтичната връзка, в която двама души са изцяло отдадени един на друг, в която нямаш нужда от "лично пространство" (или под "лично пространство" разбираш незначителен период от време, а не седмица или повече разделени). Ние говорим за връзка от онези, където се унасяш да шепнеш в ухото на другия "обичам те", запалваш пътека от свещи за него, пропътуваш 500 километра, само за да го зърнеш.. И други такива обречено-розови неща.
Но готина мацка, изглежда, има доста по-различен поглед върху нещата. На нея й е нужен мъж, който се обажда, за да запълни по случайност празната си нощ. Или ден. Когато всичко останало позволи.
Нее, аз не мога да направя сравнението между тези две неща. Ако ги противопоставим, ще спорим на абсолютно различна тема.
И, драга.. И ти ще дойдеш на нашата, където ще искаш онзи тип връзка, който ти е толкова неподходящ в момента. И за мен, както за Безименни, е абсурдно смешно, че позволяваш на онзи да те пълни, мислейки цялата история за нещо хвалебствено.
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!!
Unknown-18
01-03-2007, 21:33
И те замълчаха на веки веков.......
излизала съм с 9 години по-голям от мен. супер си беше. одобрявам го. а, btw, една от най-добрите ми приятелки вече 4 години ходи с момче, което е... хм... дам, и то 9 години по-голямо от нея.
слави монтана
01-04-2007, 09:00
Остави ги, тия са задръстени чикиджийчета
Много ме кефи как някои хора се дават за пример, все едно - ето, аз съм най-доброто, което може да се случи на света. Аз затова не казвам за личния си опит, а вадя установени методи на анализ.
Unknown-18
01-04-2007, 20:37
Остави ги, тия са задръстени чикиджийчета
Ти трябва ди си от онея надъхани ентусиасти дет са на по 30 и наборките не им връзват и за тва бегат при лапетата.
Знаеш ли в случая кой съм аз и кой си ти ??? Ей сега ще ти кажа.Аз съм от тоя тип хора дето върви по улицата и гледа злобно , а ти си от ония тип хора които са напикават нощем в гащите като се сетят за мене.
Относно фразата "задръстени чикиджийчета" ами само ще ти кажа че си пълен с лафове като лайно с витамини!!!И още нещо пише се чЕкиджийчета а не чИкиджийчета но няма значение за тебе не е задължително.Пък и вкрайна сметка щом ти си такъв не значи че всички са такива.
Ако ти се наложи да идваш към Варна гледай да не разбера че....
Неведоми са пътищата Господне....
Аз не спя , Аз чакам.
---->Иста<---- Гордееш ли се с това."Супер си беше" -- Ами да със сигурност е супер да не си плащаш сметката в кафето или кръчмата и сигурно си е супер да се возиш в колата на застаряващ мъж.Може би е супер и секса с тялом развит мъж но със закърнял мозък.Вярвам ти било е супер следващия път си намери някой с 19 години по голям може и по супер да е...
Леле аман от такива тикви ](*,)
Unknown-18
01-05-2007, 21:06
Сетих се и за още нещо доста интересно.
Само забележете съотношението и се замислете.
Ако разликата е около 10 години:
---> Тя е на няколко месеца и още суче а той е на около 10-11 и открива че пишката може да му служи и за нещо друго освен да пикае.
--->Тя е на 4-5 години-Вече си играе с кукли , а той е на 15-16 и може би вече е спал с момиче.
--->Тя е на 10 години и все още си мисли дали да целуне за първи път момчето с което ходят от 3 месеца , а той е на 20-21 вече има сексуален опит завършил е и има работа.
Смешни!!!
П.С. Не ме принуждавайте да ви обиждам с такива глупости отправени по мой адрес,защото не ми е приятно когато трябва да си изказвам мнението,придружено с куп обиди към хора които просто нямат какво да кажат и нареждат.
Don't make me kill , don't make me kill somebody !!! God Dammned !!!
Аве толко ли не мое да прецените че тва зависи от самите хора бе ако помислите малко нема да пукнете
Аве толко ли не мое да прецените че тва зависи от самите хора бе ако помислите малко нема да пукнете
самоизпълни си съвета. благодаря.
Unknown-18
01-06-2007, 06:56
Гений.....
Ние мислим и така достигаме до такива изводи.Това си е чиста психология на човека която разкрива тайните на пропаста с годините в една такава връзка.Всичко което казвам се базира на факти от реалния живот а тези факти сочат че една такава връзка е обречена заради мъжа!Има и още един фактор който може да прецака връзката.Именно момичето което рано или късно ще си зададе въпроса къде ми е детството??? - И ще се досети че го е загубила докато се е опитвала да се прави на много зряла с въпросния мъж.
Извод: Ти казваш че зависи от самите хора и си абсолютно прав.Точно те сами обричат връзката си преди да е започнала независимо дали тя ще продължи 1,2 или 3 години.За мъжа това е просто запълване на времето с момиче което той може да манипулира.А за момичето тези години са фатална загуба на време с фатален край за женската половина!Не ме разбирайте погрешно такива последствия може да има и с момче на нейната възраст но това е много малко вероятно.
"Вие не сте това което сте"
ГуменаГлава
01-06-2007, 07:03
При толкова хубави жени във Варна, само мога да си предтавя колко си го закъсал и си седнал да даваш наклон на пишките из разни тийн форуми , вместо да си гепиш една мацка, да се поотпуснеш и наслаждаваш и да не мислиш за хората, кой с колко по голем от него ходи и кви ги върши. Това не е твоя работа. Но като явен комплексар, какъвто сега ще се заопрадваваш, че не си и ще се аргоментираш с крилатите си фрази, но ти сам осъзнаваш, че си точно такъв. Та като представител на вида комплексари от най-противните, тези де имат и самочувствие без подплата. Ти Грую18 си едно тъпо копеле и ако щеш гледай злобно, ако щеш гледай умно... И Мишо Шамара да си... Сега като се замисля, във Варна много комплексари има и много хубави жени. Явно идваме от вътрешността на страната всяко лято и ви ебем жените и вие се комплексирате щото после не ви връзват, а и да ви вържат са недоволни, щото не може да ги задоволите. Сигурно нещо от гагаузката семка ще да е. Айде стига дигал тая тема нагоре че е смешна. Седнал тука да ми обяснява той кое как и какво. Бе я си ебавай путката майчина!
Our point exactly.
Ей с такива излизате, драги дами!
ГуменаГлава, разреши ми да ти покажа собствения ти анус. Знам, ще те боли малко, но ти си яко пич селско парче, ще издържиш. *свива ГГ на кравай и го мята през прозореца* Ето това му викам комунистически спор! :twisted: :twisted: :twisted:
едвали някой нормален мъж може да има вразка с момиче с което имат голяма разлика в годините освен ако не е с нея за секса!!! [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
Unknown-18
01-06-2007, 09:25
При толкова хубави жени във Варна, само мога да си предтавя колко си го закъсал и си седнал да даваш наклон на пишките из разни тийн форуми , вместо да си гепиш една мацка, да се поотпуснеш и наслаждаваш и да не мислиш за хората, кой с колко по голем от него ходи и кви ги върши. Това не е твоя работа. Но като явен комплексар, какъвто сега ще се заопрадваваш, че не си и ще се аргоментираш с крилатите си фрази, но ти сам осъзнаваш, че си точно такъв. Та като представител на вида комплексари от най-противните, тези де имат и самочувствие без подплата. Ти Грую18 си едно тъпо копеле и ако щеш гледай злобно, ако щеш гледай умно... И Мишо Шамара да си... Сега като се замисля, във Варна много комплексари има и много хубави жени. Явно идваме от вътрешността на страната всяко лято и ви е*** жените и вие се комплексирате щото после не ви връзват, а и да ви вържат са недоволни, щото не може да ги задоволите. Сигурно нещо от гагаузката семка ще да е. Айде стига дигал тая тема нагоре че е смешна. Седнал тука да ми обяснява той кое как и какво. Бе я си ебавай п*тката майчина!
Определено ти си комплексара току що го доказа.Вярно е че се ровичкам в тийн форумите,но ако забележиш аз пиша само в подобни на тая тема защото ми е интересна.А ти шибано дзен-будистко задниче май си си внушил че си самураи а??Ей сега щи кажа нещо младши каратисте...
-->Ти май си от оня тип хора дет усилват музиката в къщи и танцуват облечени в келотите на баба си и омазани с фъстъчено масло.
-->Повярвай ми знам колко хубави жени има във варна и хич не съм го закъсал.Имам си приятелка за разлика от тебе задръстен мастурбатор неудачен.
-->Такива като тебе се самоубиват по празниците ти как не си са гътнал до ся не знам.
-->А относно това "идваме във варна" сигурен съм че ти варна си я виждал ама само на картинка както и секса.Нали знаеш чекията не е секс.
-->"крилатите ти фрази" ОО ми да крилати са и явно не ти допадат много.Такива анални петобойци като тебе много ги обичам.Що не вземеш да дойдеш до варна и да ми ги кажеш тез работи в очите а???Че после да та върна там от дет идваш ама на парчета!!!
Ако нещо съм пропуснал ше допълвам после че ся нямам време.
Unknown-18
01-07-2007, 09:20
ГуменаГлава май нещо спече а ??? Болен мозък ... ти патетичен самотен уоки-токи смотаняк , шибандурник би ли ни пояснил кво значи Грую18 ??? Дете идиот !!! На тебе май майка ти и баща ти са брат и сестра по друг начин не мога да си обясня как си се родил такъв захлупен...вземи са депресирай и са самоубий !!! Бас държа че си някой нещастник с мазна мутра и усмивка ехидна.Правиш ми забележка че пиша из тийн форумите ами доколото виждам и ти не си по различен.Взе да ми писва от такива като тебе.Човек са опитва да си изкаже мнението по цивилизован начин и изведнъж са появява глупаво комплексарче като тебе и почва да нарежда и да са прави на много силен и лош.Ами сега поеми всичко дет написах отгоре ШИБАНЯК !!!