.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo

porednata tema za frapira6tata razlika-ot malko po razli4en

potarsih i namerih pone 100 temi po vaprosa no nikade ne vidqh ne6tata poglednati ot tozi agal... ta bol6instvoto sa protiv vrazki s golqma razlika v godini no ne malka4a 4ast ne gi otri4at napalno i taka nqkade se spomenavaha 4uvstva drugade samo sex vapro sa mi e eventualno sled edna podobna vrazka kakvi sa posledstviqta za psihikata da na dvamata momi4eto moje li da se otarsi i da prodalji na pred s po mlado mom4e i tazi nevazmojna lyubov(za6toto pri podobna razlika vrazka spored men e vazmojna no tq nqma bade6te) ostavq li neizli4ima sleda v saznanieto i... a za mom4eto toi prosto zabravq i minava na sledva6tata ili...

P.S. znam 4e sega 6te me napadnat vsi4ki ili 6te mi se izsmeqt no me interesuva. taka 4e molq vi ne badete mn brutalni v kritikite si [-o<

Guest
    Зависи от безкрайно много неща, при всеки би било различно. Зависи колко силен характер имаш. Всяка една неуспешна връзка е травмираща за човека, независимо от възрастта. Няма рецепта. Има хора, които могат да имат връзки само с по-възрастни/по-млади/черни/азиатци/мъже/жени , нещо като стереотип. Други пък имат връзка заради човека отсреща, независимо какъв е той и тогава след каря биха могли да "се отърсят" и да продължат с някой друг. Когато те нараняват- боли. Не боли повече или по-малко ако те е наранил по-млад, по-стар или твоя възраст човек... Така че си зависи много от мисленето ти. Ако смяташ че подобна връзка няма бъдеще- не я започвай. Ако смяташ че има бъдеще, но те е страх какво ще кажат другите- давай, най-много да излязат прави. Абе да не ти пука, никой не е умрял още от това че е имал връзка с голяма възрастова разлика. Най-много да останеш прецакан накрая, но и това си има добри страни- научаваш си урока, научаваш за отговорност, доверие, грешки, последствия. Каквото и да ти казват- докато сам не се пре*беш няма да си вземеш бележка.Нищо лично...Успех

Просто никак не е лесно да водиш таква връзка.Аз минах през това.Преживях го!Сега имам друг приятел които дори е малко по малък от мене с няколко месеца това че сам имала връзка с човек 10 години по голям не ми е повлияло по никъкаъв начин на избора ми.Вярно е аз оше обичам бившия и отвътре ме човърка но все пак намирам сили и воля да поддържам новата си връзка .За бившия тои без проблем си намира нови беше и винаги ше си остане ГАДЕН ЖЕНКАР

Момиче съм!!!

Град
    plovdiv
    едвали някой нормален мъж може да има вразка с момиче с което имат голяма разлика в годините освен ако не е с нея за секса!!!
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Голям фен
    Едва ли има някакви фрапиращи,травмиращи последствия .Но сигурно момичето ще е свикнало да е с по-гоям мъж,не само в секса ,а по принцип.Защото има разлика между един 16 годишен и един 26 годишен-и в отношението,и в разбиранията и т.н.
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен
    Град
    SF
    Едва ли ще има кой знае какви последствия и за двамата. Плюс тва като продължат напред и си намерят то4ния 4овек, тва кой на колко е години няма да ги интересува.

Робинята на Quench

Град
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Едва ли има някакви фрапиращи,травмиращи последствия .Но сигурно момичето ще е свикнало да е с по-гоям мъж,не само в секса ,а по принцип.Защото има разлика между един 16 годишен и един 26 годишен-и в отношението,и в разбиранията и т.н.
    tova imah predvid 4e "kato si opital ve4e 6okolada portolaka ti se struva kisel" v smisal sled kato vednaj e bilo sas zrql maj momi4eto edva li bi se zadovolilo s mom4ence dori vaprosnoto mom4ence da e 2-3 godini po golqmo ot neq

Guest
    Няма гаранция кой е "шоколада" и кой- "портокала"...Това че е по-възрастен не го прави автоматично секс-бог. Може да е възрастен, но да е имал малко партнъорки или пък просто да няма нужния подход, може да е млад, но опитен, или просто достатъчно нежен и предразполагащ... Но определено ще има някаква разлика, да. Пробвай всички вариянти и виж с кой те кефи най-много Така де, ако толкоз търсиш "перфектен" в креватно отношение партнъор... Само дето срещнеш ли "точния" човек ти пада пердето и къвто ще да е, за теб е невероятен \/

Guest
    Връзка между момиче и мъж с разлика 10 -15 години е съвсем нормална, реална и възможна. Престанете тука да страдате от някакви безумни балкански скруполи наложени още от комунистическо време, в което дори мнозина от вас още не са родени. В цял свят женихе излизат, имат връзки и се женят за мъже, далеч по-възрастни от тях и това не е заради материалните блага, а просто заради самите мъже - стабилни, улегнали и знаещи какво искат от живота.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Просто никак не е лесно да водиш таква връзка.Аз минах през това.Преживях го!Сега имам друг приятел които дори е малко по малък от мене с няколко месеца това че сам имала връзка с човек 10 години по голям не ми е повлияло по никъкаъв начин на избора ми.Вярно е аз оше обичам бившия и отвътре ме човърка но все пак намирам сили и воля да поддържам новата си връзка .За бившия тои без проблем си намира нови беше и винаги ше си остане ГАДЕН ЖЕНКАР
    Мисля, че ти се е отразило. Станала си комплексарка и си тръгнала с по-малък от теб, за да можеш да си го въртиш на малкия пърст, така както баткото те е въртял теб Извинявам се ако си се почувствала засегната.

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи от чувствата и на двамата.Ако той търси в нея само една бройка и нищо повече,то той ще я забрави и ще премине на следващата,както ти каза.Но виж...ако момичето наистина го обича,естествено,че ще страда,ако се разделят,но да се отрази на психиката й...не мога да разбера.Това после дали ще тръгне с по-младо момче,няма да зависи от психиката й,а от нейните чувства.

Супер фен
    typnq daje me domyrzq da q iz4eta

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    комунистическо време, в което дори мнозина от вас още не са родени.
    Ааахахахахах!

По темата: за връзките с голяма разлика във възрастта важат същите правила, както и при всички други връзки. Просто шансът да не си паснете в дългосрочен аспект е по-голям поради различните среди, в които живеете (ти си на училище, той гради кариера - това е пречка, която МНОГО трудно се преодолява) А да е с теб само за сеска - това може да се случи на всеки :P

ami da ti kaja az imah takava vrazka .. hodihme 2 godini .. az sm na 17 toi na 28-29 oba4e ne e bil s men zaradi seksa .. i da ti kaja ne moga da go zabravq nito toi men.. nie si se vijdame de.. ama da ti kaja vaob6te ne iskam drug priqtel daje vaob6te ne iskam nz tva travma li e kvo e .. no kato znam kakvi hora ima ... i kato znam toi kolko e mil i dobar i vinagi moga da raz4itam na nego nezavisimo dali hodim ili ne .... neznam dali da si prekratqvam savsem otno6eniqta s nego .. znam li na kakav moga da popadna.. puk i za6to da nqma bade6te takava vrazka???? vis4ko e vazmojno ei ! stiga s tezi absolutni otgovori!

Повече от фен
    Az sym na mnenie, 4e svqka 1 vryzka ima byde6te, stiga i dvamata da se obi4at. Dori toi da e na 27-8 a tq na 16-7...i kakvo ako s eobi4at mnogo toi 6te q ostavi samo za da si izgradi karierata li? Mi te dvete ne6ta mogat da vyrvqt ryka za ryka. Qvno pove4eto myje smqtat jenite za pre4ka, kogato pravqt kariera.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Az sym na mnenie, 4e svqka 1 vryzka ima byde6te, stiga i dvamata da se obi4at. Dori toi da e na 27-8 a tq na 16-7...i kakvo ako s eobi4at mnogo toi 6te q ostavi samo za da si izgradi karierata li? Mi te dvete ne6ta mogat da vyrvqt ryka za ryka. Qvno pove4eto myje smqtat jenite za pre4ka, kogato pravqt kariera.
    Не говоря, че жените са пречка. Когато ти си ученичка, а той - финансист, за какво ще си говорите, освен за любов. На теб ще са ти в главата следващото контролно, някое тийн сериалче; на него - следващия одит или стабилността на някоя организация. Само с гушкане дълготрайна връзка не се постига. Трябват и усилия.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аз нямам против е зависи колко е голяма разликата в годините, иначе знаете любовта няма граници стига да се обичаме и да има преспектива и в двамата за напред и готово
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Град
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Не говоря, че жените са пречка. Когато ти си ученичка, а той - финансист, за какво ще си говорите, освен за любов. На теб ще са ти в главата следващото контролно, някое тийн сериалче; на него - следващия одит или стабилността на някоя организация. Само с гушкане дълготрайна връзка не се постига. Трябват и усилия.
    ami ako da re4em interesite im se pokrivat naprimer tq u4i tva koeto toi e zavar6i? dori da imat ob6ti ne6ta? vse pak nqma na4in? ako dare4em slu4aq e ot redkite v koito TOI tarsi seriozna vrazka pak ne moje da se polu4i za6toto momi4eto ne si e pojivqlo i ima o6te kvo da tarsi ot jivota. a i nai glavnoto takiva vrazki nqmat bade6te zaradi roditelite ako ne dai si boje sa raz4ue tva momi4e 6e si ima problemi... i mom4eto saotvetno ako tq e maloletna..

verno si e roditelite sa golqma pre4ka no sm 4uvala 4e nqkoi nqmat ni6to protiv stiga da poznavat mom4eto ili maja i nai ve4e da go haresvat i da mu imat doverie ...

Unknown-18
    Guest
    Аве тва са пълни глупости прости невервам в това един МЪЖ на 25-30 години изглеждащ на 40 със сериозна работа и тем подобните му екстри да се влюби в някво момиченце на 15-16 или 17 години.Просто е смешно.Та тя трябва вместо мило да му вика чичко.Аз лично не признавам нито 1 връзка в която разликата в годините е повече от 5 години.Моето мнение за такива МЪЖЕ които тръгват с момичета с по 10-15 години по малки от тях е че са комплексирани шибаняци на които явно едно време когато са били ученици не им е било обръщано внимание и сега просто наваксват.Аз съм разговарял с мн момичета минали през такива връзки и не съм чул нищо хубаво.А пък аз ако съм на 25-30 и има 10-15 години разлика с приятелката ми мене ше ме е срам да я запозная с наще.Такива хора са болни и пропаднали просто не виждам как може един такав човек да мисли за секс със индивид които на входа на дискотеката може да мине за негова дъщеря.

П.С. Много съжалявак ако съм засегнал някой с тва което написах по горе ама аз виждам по този начин нещата!!!

Цитирай Първоначално написано от Unknown-18
    Аве тва са пълни глупости прости невервам в това един МЪЖ на 25-30 години изглеждащ на 40 със сериозна работа и тем подобните му екстри да се влюби в някво момиченце на 15-16 или 17 години.Просто е смешно.Та тя трябва вместо мило да му вика чичко.Аз лично не признавам нито 1 връзка в която разликата в годините е повече от 5 години.Моето мнение за такива МЪЖЕ които тръгват с момичета с по 10-15 години по малки от тях е че са комплексирани шибаняци на които явно едно време когато са били ученици не им е било обръщано внимание и сега просто наваксват.Аз съм разговарял с мн момичета минали през такива връзки и не съм чул нищо хубаво.А пък аз ако съм на 25-30 и има 10-15 години разлика с приятелката ми мене ше ме е срам да я запозная с наще.Такива хора са болни и пропаднали просто не виждам как може един такав човек да мисли за секс със индивид които на входа на дискотеката може да мине за негова дъщеря.

П.С. Много съжалявак ако съм засегнал някой с тва което написах по горе ама аз виждам по този начин нещата!!!

=D> =D> =D> =D> =D>

Голям фен

Re: porednata tema za frapira6tata razlika-ot malko po razli

Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    potarsih i namerih pone 100 temi po vaprosa no nikade ne vidqh ne6tata poglednati ot tozi agal... ta bol6instvoto sa protiv vrazki s golqma razlika v godini no ne malka4a 4ast ne gi otri4at napalno i taka nqkade se spomenavaha 4uvstva drugade samo sex vapro sa mi e eventualno sled edna podobna vrazka kakvi sa posledstviqta za psihikata da na dvamata momi4eto moje li da se otarsi i da prodalji na pred s po mlado mom4e i tazi nevazmojna lyubov(za6toto pri podobna razlika vrazka spored men e vazmojna no tq nqma bade6te) ostavq li neizli4ima sleda v saznanieto i... a za mom4eto toi prosto zabravq i minava na sledva6tata ili...

P.S. znam 4e sega 6te me napadnat vsi4ki ili 6te mi se izsmeqt no me interesuva. taka 4e molq vi ne badete mn brutalni v kritikite si [-o<
    Ше дойдеш ти на моето.......когато виках че всички момичета ходят с по-големи или за парите или за "гъзария" всички бяха срещу мен , но като те зареже разбираш в каква грешка си била така че моят съвет е ...... не повтаряй повече тази грешка , защото имам по-големи приятели и горе- доло знам как стоят нещата ........ след като за трети път преспи с теб ставаш безинтересна и всичко лошо е на ТВОЯТА психика...на него надали му пука особено , защото когато момче тръгне с 7-8 години по-малко момиче (съжелявам че трябва да го кажа така .. ) , но тя е поредната бройка !
    Така че само ще те посъветвам да не надхвърляш възраста и възможностите си ...... все пак ако искаш да имаш гадже не е задължително да е по-голям от теб или по-малък .....

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: porednata tema za frapira6tata razlika-ot malko po razli

Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote

Въпросите,които задаваш са твърде относителни и зависят от съответните хора.Зависи как ще прекратите връзката,в какви отношения ще си останете..и още,и още,и още...
    Зависи какво си търсила в тази връзка,дали си извлякла нещо поучително,но както знаеш зависи също и от мъжа-до колко той се е държал като възрастен.
    Последствията в/у психиката си зависят единствено и само от теб.От теб зависи дали ще си кажеш-"каквото било-било" и да продължиш нататък,защото света не се свършва,нали?
    Не мисля,че е невъзможна такава любов-всичко както писах си е мн относително.
    И как можеш да питаш дали момчето забравя или???Как можем ние да знаем????
    Мисля,че всъщност трябва конкретно да зададеш въпроса си в точната ситуация,защото така нахвърляно както си го написала...честно казано изглежда мн детински...(без лоши чувства).
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

jhndjzck
    Guest
    abe vie koito ste nqmali takava vrazka i neznaete za kakvo stava vapros za6to tragvate da davate ''kompetentni'' mneniq po vaprosa? samo da vi doide na glavata i 6te vidite ne6tata ot druga strana ! az sam na 19 priqtelq mi e na 30 i imame vrazka ot blizo 4 godini. kato kazvam vrazka imam predvid ne samo seksualna a i duhovna, vrazka koqto ne bih prikliu4ila za ni6to na sveta ! prosto pojelavam na vseki da ima takav 4ovek do sebe si nqma zna4enie dali e na 20 ili na 30 godini, prosto da ne se razbirate dobre samo v legloto , a da sednete kato normalni hora i da obsajdate zaedno problema,ako ima takav. ne kritikuvaite dvoikite s golqma razlika,razbira se ima slu4ai v koito majat se vazpolzva ot momi4eto , no ne vinagi e taka! prosto ima momi4eta,koito mnogo se vliqqt ot 4ujdoto mnenie i pomislete 4e moje bi im sasipvate jivota po tozi na4in. jiveem v svobodna darjava i vseki ima pravo da obli4a kakvoto iska,da ima sobstveno mnenie, da pravi kakvoto iska i da bade s kogoto pojelae! az smqtam 4e za 4 godini sam opoznala 4oveka do sebe si i sam sigurna 4e nikoga nqma da me narani, nito az nego! pak kazvam pojelavam na vseki da ima takava zdrava vrazka!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от jhndjzck
    abe vie koito ste nqmali takava vrazka i neznaete za kakvo stava vapros za6to tragvate da davate ''kompetentni'' mneniq po vaprosa? samo da vi doide na glavata i 6te vidite ne6tata ot druga strana ! az sam na 19 priqtelq mi e na 30 i imame vrazka ot blizo 4 godini. kato kazvam vrazka imam predvid ne samo seksualna a i duhovna, vrazka koqto ne bih prikliu4ila za ni6to na sveta ! prosto pojelavam na vseki da ima takav 4ovek do sebe si nqma zna4enie dali e na 20 ili na 30 godini, prosto da ne se razbirate dobre samo v legloto , a da sednete kato normalni hora i da obsajdate zaedno problema,ako ima takav. ne kritikuvaite dvoikite s golqma razlika,razbira se ima slu4ai v koito majat se vazpolzva ot momi4eto , no ne vinagi e taka! prosto ima momi4eta,koito mnogo se vliqqt ot 4ujdoto mnenie i pomislete 4e moje bi im sasipvate jivota po tozi na4in. jiveem v svobodna darjava i vseki ima pravo da obli4a kakvoto iska,da ima sobstveno mnenie, da pravi kakvoto iska i da bade s kogoto pojelae! az smqtam 4e za 4 godini sam opoznala 4oveka do sebe si i sam sigurna 4e nikoga nqma da me narani, nito az nego! pak kazvam pojelavam na vseki da ima takava zdrava vrazka!
    Ааахаха, ето това е нещо ново - връзките с голяма разлика като жертва на незаслужена обществена критика! Чий живот съсипваме? На безбройните кухи патки, малцинството целенасочени кучки (плюс съседното малцинство на курвите), и единиците "все пак има нещо"? Та ти си с него откакто си на 15! Откъде знаеш какво е да си с човек на твойта възраст? Какво разбираш от сериозна връзка с човек от твоето обкръжение? Оо, вие си "говорите", "обсъждате".. Яаасно.. Защото аз или останалите не го правим! Вие си "пасвате".. Защото аз и останалите не можем! Трябва задължително да си търсим батко/детенце!

Освен това, 15годишна с 26годишен!? Какво, по дяволите?! Моята приятелка е едва две години по-малка от мен и пак с нея се разбираме само, защото е по-зряла от връстниците си! Никога не можеш да ме убедиш, че колкото и зрял 15годишен може да се разбира с нормален 26годишен (в смисъл, за любовна връзка)! А, сеега схванах.. Е, благодаря, но връзките с бавноразвиващи се не са за мен.

И с ръка на сърцето казвам, вярвам, че е възможно да съществува истинска любов с такава разлика. Както и вярвам в жената, която 7 пъти я е удряла светкавица! Я да го сметнем, едно към колко трилиона беше възможността?

Накратко, връзките с близки по възраст до теб имат по-висок потенциал от връзките с голяма разлика, като освен това предлагат възможността да споделите израстването си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си