Влез

View Full Version : Какви искат те¿

daredevil_pm
12-07-2006, 19:46
Какво искат момичетата на 13-14 годишна възраст.Желаят ли секс или просто не им се прави защото мислят че врасниците им са бебета или че им е много малак???ИМА ЛИ МОМИЧЕ или МОМЧЕ което е правило СЕКС НА 13 год PLS !!!

12-07-2006, 20:27
ИМА!!! Да е*а м**ка им пр***а! :roll: Некви тъпи надути лапета, дето като ги разпорят и се мислят за най-големите хъзарки :shock: Аз като бях на 15, някво лапе на 12 искаше да си прай сефтето с мене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [-X от малки стават курветан някой. А за момчетата... и те са си разгонени и те са много отворени и искат да правят на 13-14 години секс... ама само на фантазия. Айде да се лепне с друго на същата възраст в 1 легло да ги видим кво ще направят?! :roll: [-X ](*,) :::

ninsy
12-07-2006, 20:37
Да.Има..Аз съм правила секс на 13 същност като се замисля беше малко преди да навърша 14 Хич не съжалявам за това ..Тогава какво съм желала ли.. ами едва ли е било секс може би нещо ново нещо неизпитвано до сега..Ее не беше зле като за пръв път

~magitto~
12-07-2006, 20:46
Еми,аз не съм правила,но съм на 13,затова мога да ти кажа какво искаме!Размера за нас не е от никакво значение,а за годините момичетата искат по-големи(сигурно защото повечете момчета на 13-14 не могат физически да го направят а и са доста дребни),но аз не съм от тях!И въпреки това мисля че няма да намериш много момичета на 13-14 които да са готови да го направят!

aliencheto
12-07-2006, 21:12
Всеки прави каквото си иска, само, че тези които не си живеят на време детството, а искат да са "големи" незнаят какво е детство.. на 13 години е нормално да играеш лимки, не да си играят с твойте.

panterata
12-07-2006, 22:13
би трябвало да не желаят секс.. ама има такива които искат.. съмнявам се да си мислят за размера..

SINDEL
12-08-2006, 10:34
Аз ли4но на 13 не съм се и замисляла за секс все още. А и тогава си4ки мом4ета ми се виждаха безмозъ4ни олигофрени :lol: та такаммм... :oops: Праих секс за пръв път на 17

tedinkata_
12-08-2006, 12:58
Аз ли4но на 13 не съм се и замисляла за секс все още. А и тогава си4ки мом4ета ми се виждаха безмозъ4ни олигофрени :lol: та такаммм... :oops: Праих секс за пръв път на 17 :arrow: i az taka :) O:) :::

12-08-2006, 13:04
момчета на 13-14 не могат физически да го направят а и са доста дребни)

ти наред ли си? как да не могат физически да го направят? могат, нали им стават вече паците и имат сперма. я опитай с някой съученик и ела след това да ни пишеш във форума да ли не може.

hmhmhmh
12-08-2006, 13:41
Еми,аз не съм правила,но съм на 13,затова мога да ти кажа какво искаме!Размера за нас не е от никакво значение,а за годините момичетата искат по-големи(сигурно защото повечете момчета на 13-14 не могат физически да го направят а и са доста дребни),но аз не съм от тях!И въпреки това мисля че няма да намериш много момичета на 13-14 които да са готови да го направят!
da be kyrvi po put i nad put. kolko takiva ima det sa gotovi da pysnat na polovinata grad

shizzle
12-08-2006, 15:45
Хахахах! Ехх, защо и моето поколение нямаше такава готовност за секс? Както и да е, не съжалявам (много), че ми се наложи да изчакам няколко годинки. Имах предостатъчно време да си изясня сам за себе си какво искам, как го искам и достатъчно време да прочета това и онова, за да стана добър любовник.

shalis
12-08-2006, 16:00
ne moga da gi arzbera tiq malkite, deto na 13-14 i zapo4vat polov jivot...mamka mu tolkovca li e izvrateno novoto pokolenie ve4e. Az bqh na 16 kato si pravih sefteto i sega mislq, 4e vse o6te mi e bilo rano i , 4e e trqbvalo pone 1 godinka da iz4akam o6te, a te...Ne vqrvam, 4e znaqt kakvo to4no iskat.
Prepikalo im se a te msilqt, 4e im se e*e!!!! ](*,) ](*,) ](*,) Posle ima da si blyzkat glavite...Ei ot takiva posle 6te stanat adskite kurvenc*

aliencheto
12-10-2006, 21:48
ne moga da gi arzbera tiq malkite, deto na 13-14 i zapo4vat polov jivot...mamka mu tolkovca li e izvrateno novoto pokolenie ve4e. Az bqh na 16 kato si pravih sefteto i sega mislq, 4e vse o6te mi e bilo rano i , 4e e trqbvalo pone 1 godinka da iz4akam o6te, a te...Ne vqrvam, 4e znaqt kakvo to4no iskat.
Prepikalo im se a te msilqt, 4e im se e*e!!!! ](*,) ](*,) ](*,) Posle ima da si blyzkat glavite...Ei ot takiva posle 6te stanat adskite kurvenc*
=D>

12-10-2006, 23:04
Naistina ne znaqt o6te kvo iskat... ama pod vliqnieto na sredata... kvo o4akva6... to sex navsqkude... po filmite v pesnite... ima slu4ai dori 8 godi6ni da sa sus sifilis, makar 4e po princip stava vypros za deca koito jiveqt na ulicata... no vse pak si e samata deistvitelnost za Bulgaria.

12-11-2006, 02:21
ИМА!!! Да е*а м**ка им пр***а! :roll: Некви тъпи надути лапета, дето като ги разпорят и се мислят за най-големите хъзарки :shock: Аз като бях на 15, някво лапе на 12 искаше да си прай сефтето с мене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [-X от малки стават курветан някой. А за момчетата... и те са си разгонени и те са много отворени и искат да правят на 13-14 години секс... ама само на фантазия. Айде да се лепне с друго на същата възраст в 1 легло да ги видим кво ще направят?! :roll: [-X ](*,) :::

Е ти па закво отказваш е? Малко крехко неотворено агнешко. И ти се слага и ти отказваш. ЛЕлеелееле на къде отива мъжкото общество в България....? #-o #-o #-o #-o #-o

Unknow
12-11-2006, 02:35
момчета на 13-14 не могат физически да го направят а и са доста дребни)

Немогат ли? Знайш ли к'ви животни съм виждала на по 13-14?! Недей така моля ти се....Че са малки, малки са си ... ама че "немогат" това вече е друго! Недей говори глупости ....

shizzle
12-11-2006, 06:35
Малко крехко неотворено агнешко.

Тези думи докоснаха нещо в мене, брат!

bibonka
12-11-2006, 06:40
iskat da sa moderni...da ne gi misliat za zadrysteni...i ne samo teq na 12-13 a mi i teq na 14...
izviniavam se na damite na 14 i pod 14,ama ne e normalno za mene da pochnesh da se ebesh,da lapash pishkata na nekoi na 14 i otdoly ...
sorry lichno mnenie...
moje sym konservativna ama az na 14 si igraeh s kykli,pa daje i na 15...