Влез

View Full Version : проблем

12-08-2006, 13:44
ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ.Начи адски мноо съм се влубила в едно момче, което не познавам. Попринцип неме е срам да се запоанавам с хора ама с него не мога. Просто нещо ми стаа и немога да се запозная. моля ви помогнете ми как да стане нещо. Даите идея как да се запозная с него. П.С. виждам го всеки ден, в едно даскало сме.

12-08-2006, 13:48
Mi otiva6 pri nego kogato e sam i mu vika6 Iska6 li da se zapoznaem?
ako si hubava nqma da ti otkaje 100% :)
i 6a go pita6 iska6 li sled daskalo da se vidim na kafe /razhodka ne6to tam? :) i tei ai uspeh

12-08-2006, 14:41
По принцип най-лесния начин е чрез общ познат, ама ако искаш да те забележи по-добре е да го направиш сама! Така че, бъди готина, не се стеснявай, иди и му кажи: "Здр, аз съм ..." и той ще ти се представи. Кажи му в кой клас си и той щи каже(може и да знаеш, ама тряаа да стане разговор) и после му кажи нещо от рода на "Ще се виждаме!" и така... Пък по нататък, ако той продължи да те поздравява и т.н. му кажи да изезнете и така :wink: С тебе съм!

{SwEeT_anGeL_F}
12-08-2006, 14:49
Вярно, че ако имате общ познат ще е по-лесно да се завърже разговор особено ако някои път се окажете и случайно в една компанийка,но за да му направиш по специално впечатление ще трябва сама да се запознаеш с него.преодоляваш това което те спира сега,щото казваш че не си от притеснителните..еми действай мила:) ама туй с "Искаш ли да се запознаем?" ..тоя въпрос малко е остарял.. пропусни го..карай направо на "Здрасти" без да ти пука дали ще си каже "таз пък ко ма поздравява кат не я познавам"... след 2- я път и той ще почне да ти казва ако си го заинтригувала..малко погледи едно друго не са излишни..а като събереш малко поечко смелост го заприказвай за нещо.. примерно го виждаш да играе ХЕК..(казвам примерно) и се спираш да гледаш.после може да му кажеш "ще ми покажеш ли как се играе.." ляляля завързваш разговор и хоп :) докат се усетиш може и на кафе да сте излезли :lol: успех :)

playful_baby
12-08-2006, 15:14
ИМАМ ЕДИН ПРОБЛЕМ.Начи адски мноо съм се влубила в едно момче, което не познавам. Попринцип неме е срам да се запоанавам с хора ама с него не мога. Просто нещо ми стаа и немога да се запозная. моля ви помогнете ми как да стане нещо. Даите идея как да се запозная с него. П.С. виждам го всеки ден, в едно даскало сме.
Мила има много начини да се запознаеш с едно момче общ познат ....и т.н!Но според мен не ти трябва предложение как да се запознаеш а малко смелост ако можех щях да ти ждъхна малко ама просто нз как!!!Така че опитаи се да сабереш смелост и съм сигурна че ще намериш много по-добър начин да се запознаете от колкото аз мога да ти дам!!!

Успех!!!

12-08-2006, 15:36
о много благодаря нз ше видя в понеделник кфо ше стане. мн миси

koalka
12-08-2006, 17:28
Влюбила си се в момче,което не познаваш.Това не мога да го разбера.Чак любов...

vvs_go
12-08-2006, 18:15
ne moga ti pomogna

gerinceto
12-08-2006, 18:16
По принцип най-лесния начин е чрез общ познат, ама ако искаш да те забележи по-добре е да го направиш сама! Така че, бъди готина, не се стеснявай, иди и му кажи: "Здр, аз съм ..." и той ще ти се представи. Кажи му в кой клас си и той щи каже(може и да знаеш, ама тряаа да стане разговор) и после му кажи нещо от рода на "Ще се виждаме!" и така... Пък по нататък, ако той продължи да те поздравява и т.н. му кажи да изезнете и така :wink: С тебе съм!

koalka
12-08-2006, 18:38
Просто се притесняваш,но събери смелост и се запознай с него,защото може да си изпуснеш шанса.

s3xy_d0ll
12-09-2006, 14:26
of i moita nai dobra priqtelka ima takav problemm i za sajalenie az ne moga da i pomogna 6toto e tapo da ida i da mu kaja 'edno mmi4e iska se zapoznae s teb ' ili tq da ide i 'moje li da se zapoznaem?' -tva go pravihme 4-5 kl detsko e ve4e ne varvi taka..
trq da nameri6 nqkoi pr deto s eimat s nego i slu4aino da idete na kafe se dn kompaniq ne6to.. trq kasmet i ob6ti poznati spored men.. :wink: UsPeH