PDA

View Full Version : iskam da se opla4a

12-08-2006, 18:54
Edno mom4e mn me haresva6e be6e mn vlubeno vav men ama az vse se darpah i sq kvo stana?toi ve4e ne e vluben v men.no po-lo6oto e 4e az se vlubih v nego a ve4e nqmam 6ans i sega mi e ujasno :cry: :cry: :cry: :cry:

12-08-2006, 19:16
Този проблем е доста често срещан :-k Ами какво да ти кажа нали все пак те е харесвл все са останали някакви чувства според мен просто трябва да му припомниш че преди те е храесвал и щом е било така знчи е имало за какво :wink:

Qnchety
12-08-2006, 19:21
А откъде си толкова сигурна че той вече не те харесва. Дори и да твърди че не те харесва, да ходи с друга или каквото и да е това не е доказателство че не те харесва. Опитай да разбереш дали още те харесва. Или направо започни да му правиш намеци и ако той още те харесва ще ти отвърне!!!

12-08-2006, 19:27
ami problema e 4e mi kaza 4e ne me haresva.neznam mn mi e gadno

koalka
12-08-2006, 19:31
Дам,често пъти така се случва.Не го харесваш и когато той спре да те харесва,ти започваш.Ами какво да ти кажа,освен да се опиташ да го забравиш.

The_Caress
12-08-2006, 19:47
А ти казала ли си му, че го харесваш вече? Щото след като той пръв ти се е обеснявал в любов, може да се чувства много неудобно пред теб и затова да те избягва и да се прави, че не изпитва нищо. Казвам ти го, щото в момента аз съм на т'ва положение.

12-08-2006, 19:56
ne mu go kazah v prav tekst no mu nameknah.strah me e kak 6te reagira

The_Caress
12-08-2006, 19:59
ne mu go kazah v prav tekst no mu nameknah.strah me e kak 6te reagira

Извини му се, бъди честна и не се бъзикай с чувствата на момчето, както и с твоите, щото е много болезнено, поне така е при мен.
Ако момичето, което харесвам ми признае сърдечно чувствата си, бих бил много щастлив, така че давай направо!

teardrop
12-08-2006, 21:07
Ако ти е казал, че не те харесва, не знам, може би е по-добре да не му натякваш повече. Може да те е излъгал, че не те харесва от страх да не бъде наранен. Все пак по-добре изчакай и не му прави повече намеци. Поне според мен това ще е най-добре. Оттам нататък ще видиш дали си заслужава да се бориш за него или е по-добре да го забравиш.

nasty_f
12-08-2006, 21:50
Казал ти е,че не те харесва...Може да са само празни думи,които е казал мислейки,че ти стане гадно.Мисля,че още има чувства към теб,кажи му,че го харесваш и така.